Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky kluci, budu to brát přímo od nich, Tatarka si na tom vezme celkem dost. Objednal jsem jenom rám, tlumič ( s expanskou, na ten se mooc těším ) a hlávko cane creek. Kola ještě pořád nevím, zvažuju DT Swiss, ale to je ještě otevřený. Jinak zdvih to má 150, chtěl jsem původně metu sx, která má 160, ale dělá se jenom v růžový barvě...

EDIT: o bordel na tlumiči strach nemám, prodávají k tomu takovej chránič a prý to celkem funguje...

vidle jaká?Pike bude
Odesláno

Tak nový kolečka a plášť nahozeny, zítra ještě XT kazetka a jsem zvědav zda ucítím rozdíl. Zatím na váze -0,5 kg dole :) Ještě mě lákala vidle, ale starej Pike je prostě supr, že mu i tu valhu odpustím. post-13539-1427909290,2.jpg

Odesláno

právě ta vidle je podle mne naprostý skvost

jako funkčně to určo bude,mě se ten design nelíbí,taky proto že k většině rámů moc nesedí tvarem 

ale v tomto máme každej člověk jiný estetický cítění o tom žádná :cheers:

Odesláno

jako funkčně to určo bude,mě se ten design nelíbí,taky proto že k většině rámů moc nesedí tvarem

ale v tomto máme každej člověk jiný estetický cítění o tom žádná :cheers:

tak jasný, kazdej ma jinej vkus...já bych si to dovedl představit, to vlastnit ;) kdyby mel kazdej stejnej vkus, tak všichni jezdime na stejnejch bajcich :)
Odesláno

Pěkné to dnes bylo, takovej trochu extrém, hodinová cesta do hospůdky krásně, hodinová cesta zpět domů jak na Sibiři, ale to už mě bylo tak něják šumák  :cheers:

post-364-0-07013900-1428177321_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...