Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

mě to přišlo podle Vašich glos tady v tom vlákně docela málo..však jezdím jen od dubna do listopadu. Je sice pravda, že denně, ale žádné velké porce km (10-15km). No a co tedy koupit za sumu dejme tomu kolem 10-14?

Odesláno

mě to přišlo podle Vašich glos tady v tom vlákně docela málo..však jezdím jen od dubna do listopadu. Je sice pravda, že denně, ale žádné velké porce km (10-15km). No a co tedy koupit za sumu dejme tomu kolem 10-14?

hodně z nás jezdí jako ty tzn od jara do podzimu,takže budeš jezdit jako my :cheers:

doporučil bych ti se dívat na kola+-20 000,- a víc,nebo i bazar,můžeš natrefit na pěkněj kousek za dobrej peníz

jak seš velkej?kdybych někde něco viděl abych věděl+- velikost

Odesláno (upraveno)

Ono je jěždění a "ježdění".

Na denní dojíždění třeba do práce to bude asi dobré. Osazení odpovídá ceně a fungovat bude.

Pokud uvažuješ najezdit zmíněný počet km převážně v terénu, tak už by asi stálo za to něco připlatit (cena cca 20 - 25 tis.). V terénu by určitě neuspěla minimálně ta vidlice.

Upraveno uživatelem 323GT
Odesláno

právě že 195cm...převážně je to silnice, polňačky, terén moc ne..maximálně kus po louce...nic náročnýho..

Odesláno

Problém u těch levných kol je právě to osazení a váha. Vidlice nepruží a je hrozně těžká. Kola asi budou taky těžká a blato. Jako na sem tam výlet asi dobrý ale já jezdím poměrně dost a byl jsem loni rád za 1500km. Dvojnásobek bych nerad najížděl na něčem co jsi postoval.

Odesláno

chod ještě pres léto pěšky a n pak si vem ode mne gianta :D :D :D
Odesláno

no to by měl nejlepší,jen se obávám že by musel rozbít ještě jedno prasátko :cheers:

ale nikdo nejsme tak bohatej abychom si kupovali levný věci :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...