Gustaf Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Dneska po práci slušných pětatřicet, i s odměnou... 20150512_153442.jpg 20150512_153058.jpg Edit. Gustave, moc pěkný!odměna moc sladká...teda spíš hořká to je na tom to nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Tak veliká gratulace k vosicce, moc ji to sluší a věřím ze budeš spokojenej parchant!!Za to čekání to urco stalo....ještě to chce ale doladit...... odrazky, plast za kazetu,pořádný blatníky......xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 jj, věřím že budu...díky. jj, začnu pomalu tunit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Mam tu zbytky z treka.. Chces poslat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 jasný...blatníčky bych prosil. Plastovej kroužek vezmu od ženy z Gianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Blatnicky nemam ty nedali ani me.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 tak odrazky aspon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Ty maam i z kolobky.. Ti poslu navic nejaky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Jediný co ti nezavidim je sedlo......z toho me bolí prcka jen od pohledu....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 to nemůžu posoudit zatím..uvidím při delším švihu. Ale tvrdostí a tvarem je to podobný jako fizik, tak snad nebude problém..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 tak jestli ses tam nasazenej a drzis se konečky prstu, tak je všechno špatně. stačí zkrátit představec a nebo s větším pozitiv uhlem, užší řidítka...nebo větší zdvih...tím pademni jiný uhel hlavové trubky. takže XC bajky nebrat. all mountain bajk by šel..ten už bys doladilNo jo no, toho jsem se bál, že vlastně hledám enduro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Jestli se drzis konecky prstu znamena to ze mas spatnou velikost ramu popripade predstavce co se tyce ghostu tak Tcana neni zadne zavodni kolo ani ramem ani osazenim spravne vybrana velikost ramu je to nejdulezitejsi delka predtavce se da vzdy dodatecne doladit.Takhle, já už ten rám nemám, ten mi ukradli i s kolama ale nemyslím, že byl velkej, měl jsem všechno změřeno a tabulkově to mělo vyhovovat. Jenom při delší vyjížďce jsem se začal nějak rovnat a snažil se ramena dostat výš a rovnat hlavu, protože mě bolelo za krkem. Proto chci teď vybrat dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Gustafe, gratuluju. Mas to krasny, ale kde jsou odrazky??? tlA krytka retezu vid Jinak hezkej *kanarek *, at slouzi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Presne Dneska ve zpravach hovoril moudrej mestak co mas mit na kole, ze to kontrolujou - nemam z toho nic tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Já myslím ze to nema 95% z nás.....DOTeda nevím co vše musí byt na kole......kdyztak to sem dejte někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Hlavne musi bejt ty odrazky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Spine, nepamatuju si vse, ale predni bile a zadni cervene svetlo, odrazky, zvonek, blatniky?...tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 mno, pokute bychom neutekli panove :OD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Já ted Koukl na besip stránky a fakt hlavně ty odrazky..... DJá vozim jen blikacky a světlo vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Mam vlastne predni blatnik. A uz uplne vidim Gustu jak montuje oranzovou odrazku na ty slehace:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky