kupko Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 však víš že to myslím jen jako srandu...každej ať si jezdí na čem je spokojenej Vsak jo :-) a o tom to je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Afri, mam rad Tvuj styl cyklistiky. Uzij si to!tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Afri, mam rad Tvuj styl cyklistiky. Uzij si to!tlDíky, ráno jsem půl hodinky moknul, ale teď už pohoda, občas vykoukne i sluníčko :-) Přeji krásný den kluci, jinak ta Plzeň nechutná úplně blbě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Díky, ráno jsem půl hodinky moknul, ale teď už pohoda, občas vykoukne i sluníčko :-) Přeji krásný den kluci, jinak ta Plzeň nechutná úplně blbě :-)tak at se ti zlepší počasí.....já se přemlouvam ze po obědě výjedu.... ale je tu hnusne a fouká jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Dneska na kolo nesednu venku je hnusne ale minuly tyden krasnych 80km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 kde to je? já dnes taky ne...vegetim z rodinou v dinoparku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 kde to je? já dnes taky ne...vegetim z rodinou v dinoparku Cvilin kousek od Krnova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Přidám se do diskuse. Minulý týden výměna starého biku za nový, zatím 160km a velká spokojenost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Hodně dobrý kolo a barevně velmi povedené :-) přeji mnoho šťastných km. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 jednoho anthema ste se tu zbavili a už je tu novej :D super bajk...at slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Hodně dobrý kolo a barevně velmi povedené :-) přeji mnoho šťastných km. ..Díky :-) Jeden z mála biků na kterém jsem (zatím) nemusel skoro nic dolaďovat (kromě sedla a přestavby na bezduše) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 jednoho anthema ste se tu zbavili a už je tu novej :D super bajk...at slouziDík.. tenhle tady asi chvíli vydrží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Dnes pohodových 45 km na silničce, místama docela foukalo, ale jinak nádherná projížďka. Šetřil jsem se na zítra jedeme s manželkou kolem Kačáku, ona na elektro kole, tak abych do kopců stíhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Dík.. tenhle tady asi chvíli vydrží :-) me taky držel 2 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 me taky držel 2 roky Tak nějak bych to taky viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Dnes pohodových 45 km na silničce, místama docela foukalo, ale jinak nádherná projížďka. Šetřil jsem se na zítra jedeme s manželkou kolem Kačáku, ona na elektro kole, tak abych do kopců stíhal.Na Okoř je cesta jako zadna ze sta - - - - - :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Vcera prijemnych 83km kolem Hradce a Pardubek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Akorát ten vítr byl mazec!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Ještě přidám foto ze svojí první jarní vyjížďky. Po 15 km jsem píchnul a musel jsem se nechat odvézt. Blbec jsem nechal lepení doma :-( A když už jsem v tom, tak i trochu našeho lesa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 HOši, někdo tu dával návod jak si změřit řiť na sedlo v domácích podmínkách.. mohl by mi ho prosím někdo postnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky