Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afri, mam rad Tvuj styl cyklistiky. Uzij si to!

tl

Díky, ráno jsem půl hodinky moknul, ale teď už pohoda, občas vykoukne i sluníčko :-) Přeji krásný den kluci, jinak ta Plzeň nechutná úplně blbě :-)

Odesláno

Díky, ráno jsem půl hodinky moknul, ale teď už pohoda, občas vykoukne i sluníčko :-) Přeji krásný den kluci, jinak ta Plzeň nechutná úplně blbě :-)

tak at se ti zlepší počasí.....já se přemlouvam ze po obědě výjedu.... ale je tu hnusne a fouká jak prase
Odesláno

Hodně dobrý kolo a barevně velmi povedené :-) přeji mnoho šťastných km. ..

Díky :-) Jeden z mála biků na kterém jsem (zatím) nemusel skoro nic dolaďovat (kromě sedla a přestavby na bezduše)

Odesláno

Dnes pohodových 45 km na silničce, místama docela foukalo, ale jinak nádherná projížďka. Šetřil jsem se na zítra jedeme s manželkou kolem Kačáku, ona na elektro kole, tak abych do kopců stíhal.

Odesláno

Dnes pohodových 45 km na silničce, místama docela foukalo, ale jinak nádherná projížďka. Šetřil jsem se na zítra jedeme s manželkou kolem Kačáku, ona na elektro kole, tak abych do kopců stíhal.

Na Okoř je cesta jako zadna ze sta - - - - -  :-)

Odesláno

post-23620-1432458066,58.jpg

Ještě přidám foto ze svojí první jarní vyjížďky. Po 15 km jsem píchnul a musel jsem se nechat odvézt. Blbec jsem nechal lepení doma :-(

post-23620-1432458167,36.jpgpost-23620-1432458183,12.jpgpost-23620-1432458199,78.jpg

A když už jsem v tom, tak i trochu našeho lesa :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...