Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 6. 2015 v 5:19, Gustaf napsal:

v čem?

Měl jsem oba a ProRide 591 je lepší úplně ve všem - líp drží kolo (zvlášť, když máš tlustší trubky rámu), celkově lepší zpracování. Ale taky se víc kradou.

Hlavně zkus, jestli se ti rámová trubka do 532 vůbec vejde.

Odesláno
  V 15. 6. 2015 v 7:34, Poya napsal:

Včera hezkých padesát na křivoklátsku...Velíz, Týřov (Krkavčí skály), Točník. Sjezd z Velízu v bahně, mokrém listí, šutrech a kořenech byl fakt zábavný :)

krása...musel to bejt super švih ;)
Odesláno
  V 15. 6. 2015 v 9:01, Gustaf napsal:

mno, tak to tam asi nenarvu..musím to změřit. v tom případě bych musel pritlacit. nebo nevitve někdo o

alternativě ve stejně ceně?

tak ji kdyžtak malinko ubrousíš :clap:

Odesláno

btw: koukal jsem na testy taky levnejsich drzaku a jako ta stabilita byla desna . radeji jsem priplatil za thule kde je kvalita zarucena, nechtel jsem zaroven ale 591 protoze se dost kradou, takze nakonec jsem vzal 532

Odesláno

tak sem to měřil a na šířku má spodní ramovka necelych 7cm a na výšku necelých 6cm, takže pohoda. ještě dotaz..neulomi se časem ty plastový drzatja, co svírají trubku? měl jsem 2 střešní nosiče od Hakra a na obou šli do kopru

Odesláno
  V 15. 6. 2015 v 14:12, Gustaf napsal:

tak sem to měřil a na šířku má spodní ramovka necelych 7cm a na výšku necelých 6cm, takže pohoda. ještě dotaz..neulomi se časem ty plastový drzatja, co svírají trubku? měl jsem 2 střešní nosiče od Hakra a na obou šli do kopru

Tak to asi změnili konstrukci, před pár lety se mi starý bike do Freeride 532 nevešel, a to trubka určitě měla menší průměr, než 8cm. Teď spíš zvažuju, že přejdu na OutRide 561, nejsem úpně nadšený z karbonové trubky sevřené v čelistích nosiče.

Odesláno

Ve ctvrtek se chystam do Prahy a odpoledne chci objevovat krasy kolem Prahy na kole. Nechce se nekdo pridat? Muzu si vzit silnici nebo fulla. Je mi to jedno.

Odesláno

Včera padl poslední vrchol Vrchařské koruny Valašska - Lysá hora.  Z Malenovic na vrchol 17.5 km a 950 výškových metrů. Při zpáteční cestě jsme zavítali do Malého beskydského pivovárku v Ostravici a tam byla skvělá IPA. A jedeme dál :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...