Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný to máte Gustaf, hlavně aby Vás pak dostali ven, když máte kolo doma :-) Dnes paráda, akorát do hospody jsem se neodvážil, protože jsem byl od bláta od hlavy až k patě...

post-364-0-60292400-1450556348_thumb.jpg

post-364-0-16434000-1450556370_thumb.jpg

post-364-0-47132400-1450556829_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Afri, super fotky. já raději budu jezdit venku, ikdyz spinner taky rád vyuziju..ale ženě to bude vyhovovat. časové si zajezdi jak to vyjde s dětmi a hlavně po porodu do chce dostat zpět do formy...takže pro ní ideál...proto si to přála...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Zdravím, rád bych si pořídil nějaké mtb kolo, dosud jsem jezdil jen na trekovém, takže nemám žádné zkušenosti s výběrem. Něco už jsem načetl a prolezl internet a celkem mě zaujalo toto kolo, co si o něm myslíte? Je to za ty prachy odpovídající? http://www.7art.cz/produkt/bulls-copperhead-3-2015-grey-matt-black-horske-kolo/

Upraveno uživatelem Rifik
Odesláno

Zcela dostačující "pevňák", slušné osazení i cena. Chtělo by to si na to sednout, projet  a pokud se ti líbí, proč ne. Otázka je, co budeš jezdit a zda nejít do celopéra. R.

Odesláno

Jak píše TLD :-) Trochu bych se někde zajímal o značku, rám je velmi důležitý a značku kola osobně slyším poprvé, nedělali spíše motorky?

Odesláno

Díky chlapi, jaké jsou rozdíly nebo výhody/nevýhody celopéro oproti HT? Bude sloužit k rekreační jízdě, žádná velká divočina. A o té značce ještě zapátrám.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jirino parada. Koukam, mate u Vas pekne. Tady dnes strasne fucelo, tak jsem taky lestil a mazal. Asi vyjedu az v lete, mam to navoneny:)

Afri, to byl Buell kdo delal motorky:)

Tl

Odesláno

Zdravím, rád bych si pořídil nějaké mtb kolo, dosud jsem jezdil jen na trekovém, takže nemám žádné zkušenosti s výběrem. Něco už jsem načetl a prolezl internet a celkem mě zaujalo toto kolo, co si o něm myslíte? Je to za ty prachy odpovídající? http://www.7art.cz/produkt/bulls-copperhead-3-2015-grey-matt-black-horske-kolo/

Je tolik znamej znacek ktere maji v CR dobre zastoupeni ohledne reklamaci atd. a ty uvazujes o takove znacce pro duvod ram nic moc a to ram je pro me dulezita cast kola dalsi komponenty jsou pomalu u vsech kol jsou bud shimano nebo sram.ja bych do toho kola nesel nicim me neoslovilo.

Odesláno

TLD: když jsem vyjížděl, svítilo, ale to se velmi rychle změnilo :). Bahno bylo všude, v lese jsem spis šel než jel ;)

Kupko: No jo no, když jsem ho dnes vytahovat, bylo zdrbane až za ušima, a když jsem prijizdel, tak jsem ho musel umýt, jinak by mne asi doma vyhodili :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...