African Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Pěkný to máte Gustaf, hlavně aby Vás pak dostali ven, když máte kolo doma :-) Dnes paráda, akorát do hospody jsem se neodvážil, protože jsem byl od bláta od hlavy až k patě...
Gustaf Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) Afri, super fotky. já raději budu jezdit venku, ikdyz spinner taky rád vyuziju..ale ženě to bude vyhovovat. časové si zajezdi jak to vyjde s dětmi a hlavně po porodu do chce dostat zpět do formy...takže pro ní ideál...proto si to přála... Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem Gustaf
Rifik Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 (upraveno) Zdravím, rád bych si pořídil nějaké mtb kolo, dosud jsem jezdil jen na trekovém, takže nemám žádné zkušenosti s výběrem. Něco už jsem načetl a prolezl internet a celkem mě zaujalo toto kolo, co si o něm myslíte? Je to za ty prachy odpovídající? http://www.7art.cz/produkt/bulls-copperhead-3-2015-grey-matt-black-horske-kolo/ Upraveno 20. prosince 2015 uživatelem Rifik
vzduch Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Zcela dostačující "pevňák", slušné osazení i cena. Chtělo by to si na to sednout, projet a pokud se ti líbí, proč ne. Otázka je, co budeš jezdit a zda nejít do celopéra. R.
TLD Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Znacku neznam,ale je to pekny, velmi slusne osazeny kolo. Pokud chces HT, proc ne. Tl
African Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Jak píše TLD :-) Trochu bych se někde zajímal o značku, rám je velmi důležitý a značku kola osobně slyším poprvé, nedělali spíše motorky?
Rifik Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Díky chlapi, jaké jsou rozdíly nebo výhody/nevýhody celopéro oproti HT? Bude sloužit k rekreační jízdě, žádná velká divočina. A o té značce ještě zapátrám. Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiřina Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Pobdlouhe době zde v sedle A takto jsme dopadli já a kolo Ale stačila chvilka a muže jít na prodej
TLD Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Jirino parada. Koukam, mate u Vas pekne. Tady dnes strasne fucelo, tak jsem taky lestil a mazal. Asi vyjedu az v lete, mam to navoneny:) Afri, to byl Buell kdo delal motorky:) Tl
kupko Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Zdravím, rád bych si pořídil nějaké mtb kolo, dosud jsem jezdil jen na trekovém, takže nemám žádné zkušenosti s výběrem. Něco už jsem načetl a prolezl internet a celkem mě zaujalo toto kolo, co si o něm myslíte? Je to za ty prachy odpovídající? http://www.7art.cz/produkt/bulls-copperhead-3-2015-grey-matt-black-horske-kolo/Je tolik znamej znacek ktere maji v CR dobre zastoupeni ohledne reklamaci atd. a ty uvazujes o takove znacce pro duvod ram nic moc a to ram je pro me dulezita cast kola dalsi komponenty jsou pomalu u vsech kol jsou bud shimano nebo sram.ja bych do toho kola nesel nicim me neoslovilo.
kupko Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Jirina super fotky konecne ma taky nekdo kolo tak spinave jako ja :-)
Gustaf Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 jirino, super fotky. si myl potom wapkou? a sundej ty odrazky
Jiřina Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 TLD: když jsem vyjížděl, svítilo, ale to se velmi rychle změnilo . Bahno bylo všude, v lese jsem spis šel než jel Kupko: No jo no, když jsem ho dnes vytahovat, bylo zdrbane až za ušima, a když jsem prijizdel, tak jsem ho musel umýt, jinak by mne asi doma vyhodili
African Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Hezky pěkně Jiřina :-) Máš recht TLD, jsem to ale hňup, bývalý motorkář, chi chi
roura74 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 A co blatníček? Jak fungoval? ;-)
Jiřina Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Roura74: mě nohy jsou ti odpovědí
African Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Ale nás zajímá ksicht, báli se tě kolemjdoucí děti? :-)
kupko Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Ale nás zajímá ksicht, báli se tě kolemjdoucí děti? :-)Jakej KSICHT byla to jen hrouda bahna s prilbou :-)
TLD Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Todle ma bejt spina? Se asi nekdy taky blejsknu. Dyt ses jak do opery:). Tl
Doporučené příspěvky