Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky chlapi, jaké jsou rozdíly nebo výhody/nevýhody celopéro oproti HT? Bude sloužit k rekreační jízdě, žádná velká divočina. A o té značce ještě zapátrám.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak to bude asi stačit HT. Stručně, celopéro je do náročnějšího terénu a je pohodlnější :)

Odesláno

A koukal jsem, že i o dost dražší, než srovnatelné HT :-) to bych asi nevyužil. Jinak Bulls je Německá značka a tento model tam snad i vyhrál nejlepší kolo roku pod 1000?. Díval jsem se i na bike-forum a pár lidí, co ho má, ho chválí. Koukal jsem na jiná kola a za tu cenu (můj strop) jsem nenašel se srovnatelným osazením. Kdyby jste měl ale někdo nějaký tip na jiný bike, tak budu moc rád.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Muze byt, na ty viteze a podobne moc nedavej. Spis na reakce uzivatelu jak pises. Tam se spis dozvis pravdu. Vis jak to dnes je, skupina investoru nacpe prachy do projektu, udelaj super marketing, posbiraj ceny v anketach, vydelaj balik a za dva roky je konec... Tim nechci tvrdit, ze je to pripad Bulls, ale jak pisou kluci, mozna bych koukl jeste na nejakou mainstreamovou znacku co ma poradne zazemi. Treba kapnes na nejakej doprodej strasich modelu a za podobny kacky koupis lepsi kolo. Neuspechej to:)

tl

Odesláno

Pri pohledu z okna to vypadalo na snih, ale kdyz sem rano vylez ven s haf´s, bylo jak na jare. Tak jsem po snidani vyrazil. Hlavni cil byl se moc nezasrat:), po cca 10 min zacalo ..... Ale teploucko, tak pohoda. V jednom sjezdu jsem dostal asi sutrem do patky hazky, ta se prihla a jak sem slapnul, sel retez mezi male kolecko a zadni stavbu a pekne se tam ,,zakousnul´´. Na funkci to nema vliv, ale s.re me to:) At se z kola nevracim jen vytlemenej:) A po navratu zaclo svitit slunce, klasika, alespon bude pekne na myti.

tl

post-26281-0-34595100-1450784844_thumb.jpg

post-26281-0-08481800-1450784852_thumb.jpg

Odesláno

Nepříjemné, na Cannondalu už mám také pár nových zářezů, naštve to a ještě více když ho půl hodiny doluješ :-( Od té doby vozím doktorské rukavice....

Odesláno

Hele, beru to jako bojove sramy. Ta spodni ramovka je dobita jako prase taky. Nejvic boli ten prvni, pak uz to jde. JJ Afri, byl tam pekne kouslej:)

Horsi je, ze jsem hnul tu patku a nejak to nemuzu dostelovat. Asi budu muset k profikum...

Kdyz jsem koupil novou Toyotu a 14 dni potom jel s jeste nenazbrojenym autem do Rumunska, tak jsem kvilel prvnich 10 min, prvnich par sramu, pak jsem dostal vetvi do dveri, tam dulek, urval lem blatniku a pak to prestal vnimat:)

tl

Odesláno

Pri pohledu z okna to vypadalo na snih, ale kdyz sem rano vylez ven s haf´s, bylo jak na jare. Tak jsem po snidani vyrazil. Hlavni cil byl se moc nezasrat:), po cca 10 min zacalo ..... Ale teploucko, tak pohoda. V jednom sjezdu jsem dostal asi sutrem do patky hazky, ta se prihla a jak sem slapnul, sel retez mezi male kolecko a zadni stavbu a pekne se tam ,,zakousnul´´. Na funkci to nema vliv, ale s.re me to:) At se z kola nevracim jen vytlemenej:) A po navratu zaclo svitit slunce, klasika, alespon bude pekne na myti.

tl

No tak to je krasnej zasek na stopro je patka onuta na pravou stranu ja mam na to doma rovnacku clovek se tomu nevyhne semtam ji vyrovnat jako naradi to neni ani tak drahe.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...