Marty35 Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Hehe to se teda těším až jednu schytám do ksichtu :-D To ne, spíš mají tendenci se seknout mezi tím blatníčkem a pláštěm, je to tam dost natěsno...
jebiga Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 pánové,je tu někdo PH a okolí co prodává kola (staví ) a poradí dlouho jsem nejezdil a když jsem dnes přišel do krámu tak jsem byl zmatený hledám MTB asi HT ne celopero problém vidím měřit jen 165-67 cena podle vybaveni poradíte asi jen do SZ dekuji
Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 chlapi, nevali se doma někomu 90mm představec.. úhel +/- 6nebo 7'?
TLD Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Od rana den na ho.no, navic kdyz jsem se vratil z prochajdy se psama mobil bez signalu. Sem si rikal, ze asi skoncil, ale moje pani ma stejneho operatora a taky nic..., v jednu chvilku to naskocilo, tak jsem vytocil jejich linku a pani me sdelila, za nekolik vysilacu v mem okoli ma poruchu..., sem se ptal kdy to jako bude a ona, ze do vecera..., tak sem uz celkem nas.rane, ze ten mobil nutne potrebuji k praci a co mam jako delat, a ona me s klidem sdelila, at si vezmu volno a odpocinu si... Tak jsem rekl dekuji a polozil, a po chvilce jsem o te rade zacal premyslet, ale copak si mohu ku.va jen tak vypadnout? No po obede jsem se rozhodl, ze pujdu hledat signal a abych nebehal po lese, vzal jsem si kolo. Takze vlastne sluzebni vyjizdka:) Byla to parada, misty je jeste celkem dost snehu a pod tou mekou vrstvou led. Sel jsem dolu 3x:) Vratil se totalne zadelanej, o kole nemluve. ale vysmatej jako prase. Kluci a uz to tam voni jarem, ptaci rvou jako krava..., jeste se parkrat svezem v tomhle marastu a bude jaro. A konecne budu moct uklidit ty dlouhy elstaky a vsechny ty tricka a mikiny s vsemoznejma ... texama a zase budu jezdit v kratasech a dresu a budu si davat pivko na zahradkach a ...., ja uz se tak strasne moc tesim :) tl
roura74 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Opět super fotky.Taky mám rád když home office vyměním za bike office.U nás je opět šílená mlha a 10 cm vodou nacucanýho krystalickýho sněhu. Takže zatím zbývají pouze lyže a trenažér.
Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 TLd, super...už se tesim úplně na to same. teď budu ještě na bajka objednávat nový gripy..už sem je prohmatal
spineshank Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Od rana den na ho.no, navic kdyz jsem se vratil z prochajdy se psama mobil bez signalu. Sem si rikal, ze asi skoncil, ale moje pani ma stejneho operatora a taky nic..., v jednu chvilku to naskocilo, tak jsem vytocil jejich linku a pani me sdelila, za nekolik vysilacu v mem okoli ma poruchu..., sem se ptal kdy to jako bude a ona, ze do vecera..., tak sem uz celkem nas.rane, ze ten mobil nutne potrebuji k praci a co mam jako delat, a ona me s klidem sdelila, at si vezmu volno a odpocinu si... Tak jsem rekl dekuji a polozil, a po chvilce jsem o te rade zacal premyslet, ale copak si mohu ku.va jen tak vypadnout? No po obede jsem se rozhodl, ze pujdu hledat signal a abych nebehal po lese, vzal jsem si kolo. Takze vlastne sluzebni vyjizdka:) Byla to parada, misty je jeste celkem dost snehu a pod tou mekou vrstvou led. Sel jsem dolu 3x:) Vratil se totalne zadelanej, o kole nemluve. ale vysmatej jako prase. Kluci a uz to tam voni jarem, ptaci rvou jako krava..., jeste se parkrat svezem v tomhle marastu a bude jaro. A konecne budu moct uklidit ty dlouhy elstaky a vsechny ty tricka a mikiny s vsemoznejma ... texama a zase budu jezdit v kratasech a dresu a budu si davat pivko na zahradkach a ...., ja uz se tak strasne moc tesim :) tlno paráda,už se na to teplíčko těším jak malej já se snad už vyhrabal z těch bacilů a bude jen líp
wave ceptor Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 TLd, super...už se tesim úplně na to same. teď budu ještě na bajka objednávat nový gripy..už sem je prohmatal když tak dej fotky jak vypadají.
Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 když tak dej fotky jak vypadají.žluté esi ;-) http://www.adroit.cz/komponenty/gripy-esi-racer-edge-yellow
wave ceptor Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 né mne zajímá foto těch prohmataných co se musí vyměnit.
Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 mno u konce řídítek (jakoby pod malíčkem) už jsou promačkaný tak, že mě tlačí do ruky ten kroužek, co je drží....
Jarett Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Venku už to pomalu taje, takže je čas se připravit na jaro ... pořídil jsem si tedy klasickou krosku, aka "gravel bike"
spineshank Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 TLd, super...už se tesim úplně na to same. teď budu ještě na bajka objednávat nový gripy..už sem je prohmatal já už taky objednal na sezonu nové kousky došlo to dnesjsem zvědavej jak sednou
Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 taky vypadaj parádně...už si je vozil?
TLD Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Roura, Gusta dik. Spine, musis se otuzovat:). Jirino,uz se nam to blizi:). Jarett, no ty vo.e. To je krasa. Nejaky info ke kolu dej. Jinak Turner je na servise a uz jsem tam jak za dve garancky s autem:). Jsem raflej na jednoplacku. Jezdite to tu nekdo? Asi to prubnu.
Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 co tě s tím dělaj, žes tam takle zahučel finančně? jednoplacku nevím, zkušenosti nemám...zatím mě vyhovuje 2x10
spineshank Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 taky vypadaj parádně...už si je vozil?ee do teď jsem vozil Hope,tyhle mají nějaký fičurky tak uvidíme jak moc to bude fajné vozit
Gustaf Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 já ty ESI budu zkoušet taky prvně...tak jsem zvědavej, jestli je to taková bomba
TLD Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Gustiku, servis vidle@tlumic,desticky,retez,prehazovacka,zadni naba,bovdeny,precentrovat kola,rozebrat a maznout zadni stavbu,rozebrat a maznout pedaly,maznout stred,gripy... Tl
Doporučené příspěvky