Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hehe to se teda těším až jednu schytám do ksichtu :-D 

To ne, spíš mají tendenci se seknout mezi tím blatníčkem a pláštěm, je to tam dost natěsno...

Odesláno

pánové,

je tu někdo PH a okolí co prodává kola (staví ) a poradí dlouho jsem nejezdil a když jsem dnes přišel do krámu tak jsem byl zmatený hledám MTB asi HT ne celopero problém vidím měřit jen 165-67 cena podle vybaveni

poradíte asi jen do SZ dekuji

Odesláno

Od rana den na ho.no, navic kdyz jsem se vratil z prochajdy se psama mobil bez signalu. Sem si rikal, ze asi skoncil, ale moje pani ma stejneho operatora a taky nic..., v jednu chvilku to naskocilo, tak jsem vytocil jejich linku a pani me sdelila, za nekolik vysilacu v mem okoli ma poruchu..., sem se ptal kdy to jako bude a ona, ze do vecera..., tak sem uz celkem nas.rane, ze ten mobil nutne potrebuji k praci  a co mam jako delat, a ona me s klidem sdelila, at si vezmu volno a odpocinu si... :) Tak jsem rekl dekuji a polozil, a po chvilce jsem o te rade zacal premyslet, ale copak si mohu ku.va jen tak vypadnout? No po obede jsem se rozhodl, ze pujdu hledat signal a abych nebehal po lese, vzal jsem si kolo. Takze vlastne sluzebni vyjizdka:) Byla to parada, misty je jeste celkem dost snehu a pod tou mekou vrstvou led. Sel jsem dolu 3x:) Vratil se totalne zadelanej, o kole nemluve. ale vysmatej jako prase. Kluci a uz to tam voni jarem, ptaci rvou jako krava..., jeste se parkrat svezem v tomhle marastu a bude jaro. A konecne budu moct uklidit ty dlouhy elstaky a vsechny ty tricka a mikiny s vsemoznejma ... texama a zase budu jezdit v kratasech a dresu a budu si davat pivko na zahradkach a ...., ja uz se tak strasne moc tesim :) :) :)

tl

post-26281-0-13377800-1453817712_thumb.jpg

post-26281-0-34829800-1453817718_thumb.jpg

post-26281-0-82783300-1453817725_thumb.jpg

post-26281-0-90523700-1453817731_thumb.jpg

Odesláno

Opět super fotky.

Taky mám rád když home office vyměním za bike office.

U nás je opět šílená mlha a 10 cm vodou nacucanýho krystalickýho sněhu. Takže zatím zbývají pouze lyže a trenažér.

Odesláno

Od rana den na ho.no, navic kdyz jsem se vratil z prochajdy se psama mobil bez signalu. Sem si rikal, ze asi skoncil, ale moje pani ma stejneho operatora a taky nic..., v jednu chvilku to naskocilo, tak jsem vytocil jejich linku a pani me sdelila, za nekolik vysilacu v mem okoli ma poruchu..., sem se ptal kdy to jako bude a ona, ze do vecera..., tak sem uz celkem nas.rane, ze ten mobil nutne potrebuji k praci  a co mam jako delat, a ona me s klidem sdelila, at si vezmu volno a odpocinu si... :) Tak jsem rekl dekuji a polozil, a po chvilce jsem o te rade zacal premyslet, ale copak si mohu ku.va jen tak vypadnout? No po obede jsem se rozhodl, ze pujdu hledat signal a abych nebehal po lese, vzal jsem si kolo. Takze vlastne sluzebni vyjizdka:) Byla to parada, misty je jeste celkem dost snehu a pod tou mekou vrstvou led. Sel jsem dolu 3x:) Vratil se totalne zadelanej, o kole nemluve. ale vysmatej jako prase. Kluci a uz to tam voni jarem, ptaci rvou jako krava..., jeste se parkrat svezem v tomhle marastu a bude jaro. A konecne budu moct uklidit ty dlouhy elstaky a vsechny ty tricka a mikiny s vsemoznejma ... texama a zase budu jezdit v kratasech a dresu a budu si davat pivko na zahradkach a ...., ja uz se tak strasne moc tesim :) :) :)

tl

no paráda,už se na to teplíčko těším jak malej :cheers: 

já se snad už vyhrabal z těch bacilů a bude jen líp

Odesláno

TLd, super...už se tesim úplně na to same. teď budu ještě na bajka objednávat nový gripy..už sem je prohmatal :D

já už taky objednal na sezonu nové kousky :clap: došlo to dnes

jsem zvědavej jak sednou

post-12267-0-40438800-1453835742_thumb.jpg

Odesláno

Roura, Gusta dik. Spine, musis se otuzovat:). Jirino,uz se nam to blizi:). Jarett, no ty vo.e. To je krasa. Nejaky info ke kolu dej.

Jinak Turner je na servise a uz jsem tam jak za dve garancky s autem:). Jsem raflej na jednoplacku. Jezdite to tu nekdo? Asi to prubnu.

Odesláno

taky vypadaj parádně...už si je vozil?

ee do teď jsem vozil Hope,tyhle mají nějaký fičurky :clap: 

tak uvidíme jak moc to bude fajné vozit

Odesláno

Gustiku, servis vidle@tlumic,desticky,retez,prehazovacka,zadni naba,bovdeny,precentrovat kola,rozebrat a maznout zadni stavbu,rozebrat a maznout pedaly,maznout stred,gripy...

Tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...