Gustaf Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Jiřkooo...tak gratulace...ať to houpe :-D
Jiřina Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 (upraveno) Wawe: Tak větší rám nedělají Gusta: díky. Jen se asi nedohodnu se zadkem Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 22. února 2016 uživatelem Jiřina
Klabrdon Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Lector i Canyon paráda kluci! Je vidět, že příprava na novou sezónu probíhá zodpovědně:-)Kua ale štvete mě, mám po nový žiletce chuť i na novej bajk :-) Ale zůstane jen u chuti, možná nějakej lehkej tuning(kola,přestavba pohonu), protože mě čekaj jiný výdaje-druhej potomek na cestě, manželce novej vůz, něco se vrazí do baráku, hodinky a tak :-)
roura74 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Klabrdon To je nekonečnej příběh. Začal bych MTB, pak hodinkama a zbytek se poddá.
roura74 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Chlapi, co máte při těhlech zimních vyjížďkach na rukou? Objednal jsem si zimní rukavice z Alíka,ale i tak me v pátek zábly prsty už po dvou hodinách. Vetral jsem teda žiletku.Mám nějaký obyč. rukavice z Decathlonu s prstama na dotykáč a když je pod nulou tak pod ně dávám ještě podvlíkací tenký rukavice.
Jiřina Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Sem se to pokoušel doteď nastavovat a nevím teda jako
Bobisek Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Taky mi dnes něco dorazilo. Tímto děkuji všem co se mnou vydrželi to období výběru a spekulací, zejména mistrovi TLD Sent from my iPhone using Tapatalk Kolo vypadá náramně, gratuluji, jak jsi byl spokojený s objednáváním a dodávkou? Nervy v kýblu už jsem z Canyonu měl při objednávce kola (viz někde výše), ale co mi předvedli kolem Vánoc při objednávce brýlí, to snad ani není z tohoto století. Je to parta volů a zařekl jsem se, že už u nich nevezmu ani šroubek... Rouro neboj, jestli se na Králičák dostanu, tak rovněž budu poskakovat
TLD Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Ten Ghost je moc peknej. Gratulace.Mira, pekne si ho vymazlil. Sperk.Paulg, to je tu u Vas fakt tak moc husty? Nebo ten ilegal je nejaka rezervace nebo NP? Slysel jsem, ze to mate nejak omezene s pohybem v lese.
kral083 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Roura:dík za odpověď. Já asi sháním něco, co se asi nevyrábí, totiž aby byly relativně tenký a zároveň dost hřaly. Mě jak prsty jednou prokrehnou, tak je to konečná a mám problém i si odemknout dveře do bytu.
pavel23 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 (upraveno) Kluci diky za reakce. Já jsem se do něj zamiloval hned jak jsem ho poprvé viděl a projel. Je ale těžký ho v "L" sehnat. Do republiky jich chodí míň než šafránu. Chtěl jsem nejdřív taky celopéro, vzhledem k mému věku 47 let, ale nakonec jsem si to rozmyslel, snad nebudu litovat. Jinak taky jsem cenu rozdýchávál a hlavně manželka, "co my jsme za to mohli mít" apod...A já říkám peníze budou a my nebudeme. Akorát hodinky musí počkat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. února 2016 uživatelem pavel23
Jiřina Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Bobisek: asi jsem to přehlédl, co jsi měl za problémy? Já ve středu zjistil ze naskladnili moji velikost, kousl se do rtu ze chci dat za kolo takové peníze, převedl k nim na účet, v pondělí je dostali a potvrdili, v úterý odeslali balíky a v pátek byly balíky domy Pavel23: je krásný. A s penězma to vidím stejně Sent from my iPhone using Tapatalk
pavel23 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Já čekal na vel. L skoro měsíc a prodejce mi říkal, že vic elek nemá pro letošek potvrzených u modelu LC3. Ty dražší asi budou.
TLD Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Kral, toto by Ti mohlo vyhovovat. Cena je neco pod devet stovek.http://www.pinkbike.com/news/100-percent-brisker-neon-yellow-glove-video-2015.html
Jiřina Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Pavel23: aha, to mne mrzí. To moje taky teprve teď naskladnili :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Taky mi dnes něco dorazilo. Tímto děkuji všem co se mnou vydrželi to období výběru a spekulací, zejména mistrovi TLD Sent from my iPhone using TapatalkVeliká gratulace a parádní barvu sis vybral
Jiřina Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 spineshank: děkuji moc. Původně jsem chtěl tu červenou, ale nakonec když se na ni tady v pokoji dívám, tak ta černá je užasnáááááá Chtěl jsem ho tunit doplňkama v jiné barvě, ale asi prd, všechno budu kupovat asi v černé. Když stealth tak stealth. Jinak pro letošek udělali docela dost změn, se kterýma jsem ani nepočítal
spineshank Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 jj chce to k němu ještě stealth G a seš tvrďák největší vidím dobře že tam máš Ergony gripy?
Jiřina Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Stealth G myslíš Glocka? Vidíš dobře, takto to chodí od výrobce. Ale asi tam dlouho nevydrží Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 né,myslím Géčka jako hodinky...tvl na bike vozit kvér no sundáš je?já je právě pro letošek koupil že je zkusím ty gripy teda pokud tam máš GE 1?
Jiřina Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Tak nějaké Gčka doma mám Jj, jsou to G1, pokud se dívám správně na stránky. Uvidíme, ja si na Meridě zvykl na ESI, tak ivodíme
Doporučené příspěvky