TLD Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 A divocina pod stanem jak pise Afri ? Na ten termin mam v planu jinou akci..., zkusim to soupnout, dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Termín 27-29.5 jsem předbězně rezervoval s tím, že to závazně potvrdím do konce týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Předpověď zněla od 14:00 déšť. Tak jsem vyrazil do lesů brzo ráno, abych se vrátil na telekonferenci. Ráno bylo nádherný, ptáci řvali, srnky se pásly, v lese nádherná jarní vůně. Po 30ti km v prudkým sjezdu po lesní asfaltce najednou slyším syčení a během pár vteřin zadní kolo prázdný a já brzdím už na ráfku. V pneu zarvanej špičatej šutr. Takže první letošní defekt. Za 15 minut vyměněná a nafoukaná duše, nandávám zadní kolo a začaly padat první kapky. Sednu na kolo a frčím dolů v bouřce. Dalších 22 km v dešti a potocích vody na cestě. Ale bylo to super 52 km a 980 výškovejch. No a teď jsou skoro dvě, venku svítí slunce, řvou ptáci a pršet určitě nebude. V příštím životě budu meteorologem, ti mají snadnej život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Roura pekny. U nas bylo hnusne dopoledne..., byl jsem ted na hodku v lese za barakem. Jen tak si zablbnout. Pohodicka.Kluci, ten novej termin Kralicaku nedam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Tak zkusíme ten začátek června, nebo jiný ubytko? Hynčice, Stříbrnice nebo Dolní morava. Je tam toho spousta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ja ten cerven uz mam taky rozplanovanej, resp v druhy pulce mame jet 14dni na moto, tak bycj nechtel zmizet jeste pred tim na vikend... Hele, pokud v tom puvodnim terminu bude jine bydleni a klukum co se tesili na Kolovnu to vadit nebude, tak s tim problem nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ja bych zase mohl ten novy Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Kluci jezdite opatrně. V neděli sem to položil v lese do prachu. Dnes už vím, že letošní sezóna padá. Utržené vazy v rameni a zlomená kůstka na zápěstí. Ještě že sem měl helmu. To bylo kotrmelců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Bohuzel to k tomu patri Tak srustej a at ses brzo OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Zatím máme booklej ten další víkend s tím, že to do konce týdne potvrdím nebo zruším. Dobrý den, pane Horáku,Děkuji za rychlou odpověď. Pokoje máte zarezervované, tak jak budete vědět něco bližšího, napište. S pozdravem Radka Linhartová Koukal jsem i na další možnosti a Kolovna je asi top poměr cena výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Tak dejte vědět kdo můžete jet od 27-29.05 tedy, ať to rozsekneme :-) Buď ten první termín pod stan nebo přechrápat v autech, nebo druhý pohodíčka v hotelu popř. na baru, červen je pro mě pase. Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Dáme zase seznam: Akce Králičák ubytování Kolovna 27.5-29.5.2016 1. Jiřina2. Afričan3. Bobisek4. Roura745. Mira1886. Rifik???7.Gustaf??8.kupko???9.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 já to mám s oběma podobně... nevím, a hlavně to mám daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Dáme zase seznam: Akce Králičák ubytování Kolovna 27.5-29.5.2016 1. Jiřina2. Afričan3. Bobisek4. Roura745. Mira1886. Rifik???7.Gustaf??8.kupko já můžu :-)9.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 No panove v ate nespim protoze tam neusnu :-( kdyz jedem na dovoleneou ja jedinej se jen prevaluji :-) pod stan ne ne druhy termin muzu aspon budu moc ji na silesku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Auto i stan určitě ne. Jednak je tam národní park a navíc nechci přes noc přijít o kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Kdo by bral meridu:) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Takový ti víc opálení by vzali asi i meridu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 To si nemyslim,cenu to nema a horet to nechce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky