Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Předpověď zněla od 14:00 déšť. Tak jsem vyrazil do lesů brzo ráno, abych se vrátil na telekonferenci. Ráno bylo nádherný, ptáci řvali, srnky se pásly, v lese nádherná jarní vůně. Po 30ti km v prudkým sjezdu po lesní asfaltce najednou slyším syčení a během pár vteřin zadní kolo prázdný a já brzdím už na ráfku. V pneu zarvanej špičatej šutr. Takže první letošní defekt. Za 15 minut vyměněná a nafoukaná duše, nandávám zadní kolo a začaly padat první kapky. Sednu na kolo a frčím dolů v bouřce. Dalších 22 km v dešti a potocích vody na cestě. Ale bylo to super 52 km a 980 výškovejch. No a teď jsou skoro dvě, venku svítí slunce, řvou ptáci a pršet určitě nebude. V příštím životě budu meteorologem, ti mají snadnej život.

bf721d03eaa4ddff01055b822b8e8f97.jpg

2e59eadd431128619d5edcc5d8ab9ec4.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ten cerven uz mam taky rozplanovanej, resp v druhy pulce mame jet 14dni na moto, tak bycj nechtel zmizet jeste pred tim na vikend... Hele, pokud v tom puvodnim terminu bude jine bydleni a klukum co se tesili na Kolovnu to vadit nebude, tak s tim problem nemam...

Odkaz ke komentáři

Kluci jezdite opatrně. V neděli sem to položil v lese do prachu. Dnes už vím, že letošní sezóna padá. Utržené vazy v rameni a zlomená kůstka na zápěstí. Ještě že sem měl helmu. To bylo kotrmelců.

Odkaz ke komentáři

Zatím máme booklej ten další víkend s tím, že to do konce týdne potvrdím nebo zruším.

Dobrý den, pane Horáku,

Děkuji za rychlou odpověď. Pokoje máte zarezervované, tak jak budete vědět něco bližšího, napište.

S pozdravem Radka Linhartová

Koukal jsem i na další možnosti a Kolovna je asi top poměr cena výkon.

Odkaz ke komentáři

Tak dejte vědět kdo můžete jet od 27-29.05 tedy, ať to rozsekneme :-) Buď ten první termín pod stan nebo přechrápat v autech, nebo druhý pohodíčka v hotelu popř. na baru, červen je pro mě pase.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...