Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Po dlouhém rozhodování a vybírání jsem dnes odklepl svojí drahé polovičce nové kolo. Jsem na něj zvědavej asi víc jak ona. Aspoň zase budeme moct plnohodnotně jezdit spolu.

Pěkný,mi tu kluci vedle dělaj toto v hodně velkým,dělají,hlavně  KTM a Canondalle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svatojánské proudy(od přehrady do Stechovic) mají na začátku značku preskrtleho cyklisty, alespoň předloni tam byla. Když není sezóna a pěkný počasí projet se to nechá, jinak je tam celkem dost lidí.

a kdo tam tu značku dal?docela by mě zajímalo jestli je to ofiko legální

Odkaz ke komentáři

tak jasně taky to tak řeším že přibrzdím,slušně pozdravím a požádám o projetí,ale občas se najde nějakej co začně pitchovat.....proto se ptám jestli vůbec tato značka má právní podklad,tuším na BF se to taky řešilo

Odkaz ke komentáři

Vetsinou taky nemam problem s turistama. Sam rad chodim i pesky, tak to vidim i z te druhy strany. Zalezi na lidech.Nekde se ta znacka resila, kdo ji tam dal a zda na to ma vubec pravo. Udajne je v mapach jako zakazova, tak by snad mela byt ofiko. Ono to tam neni sranda a byl tam i nejakej smrtak, ze se nekdo zritil...

Odkaz ke komentáři

Hm, tak jsem vyjel asi ve dve. Nechal jsem si rukavice na botniku a uz se mi pro ne nechtelo nahoru. Samozrejme po hodine a pul pad. Dres na sracky, predlokti, noha, zada taky. A hlavne dira na dlani jako prase. Chvili jsem jeste pokracoval, ale pak se mi zacalo delat uz trosku spatne. Ted mi to na bulovce pul hodiny cistili ( protoze mi kamaradka koncici medinu rekla, ze jestli si to nezajdu zasit, tak jsem fakt idiot) a teda maso, zase sestricka byla celkem pekna :) a nejhorsi na tom je, ze se mi ted na ruku pres obvaz nevejdou hodinky. Jsem fakt kokot... Tak zitra silnice, tam ruku nepotrebuju :)

Odkaz ke komentáři

Hm, tak jsem vyjel asi ve dve. Nechal jsem si rukavice na botniku a uz se mi pro ne nechtelo nahoru. Samozrejme po hodine a pul pad. Dres na sracky, predlokti, noha, zada taky. A hlavne dira na dlani jako prase. Chvili jsem jeste pokracoval, ale pak se mi zacalo delat uz trosku spatne. Ted mi to na bulovce pul hodiny cistili ( protoze mi kamaradka koncici medinu rekla, ze jestli si to nezajdu zasit, tak jsem fakt idiot) a teda maso, zase sestricka byla celkem pekna :) a nejhorsi na tom je, ze se mi ted na ruku pres obvaz nevejdou hodinky. Jsem fakt kokot... Tak zitra silnice, tam ruku nepotrebuju :)

sikula tak at se ti to rychle zahoji :-) 

Odkaz ke komentáři

Nejlepsi byla ta sestricka, pry jo tak vy jste nemel rukavice, tak to ja vam to vezmu tim kartacem jeste jednou aby jste na to pamatoval a vzala :D jinak Bulovka super, moc prijemni lidi a cekal jsem asi tri minuty...... navic to bylo bez poplatku, takze muzu padat casteji :D jo a taky tam bylo asi pet doktoru a spousta sestricek co to sledovali, tak jsem ani nemohl brecet :) 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...