kral083 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Ve všední den dopoledne bych si s tím moc hlavu nelamal. To bys musel mít opravdu smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Myslim si to same. Rad bych se tam opet svezl, tak chci prave co nejdrive, nez zacne sezona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 ha a ja dneska nemam moc co delat, tak to tak za hodku zabalim a hura na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Po dlouhém rozhodování a vybírání jsem dnes odklepl svojí drahé polovičce nové kolo. Jsem na něj zvědavej asi víc jak ona. Aspoň zase budeme moct plnohodnotně jezdit spolu. Pěkný,mi tu kluci vedle dělaj toto v hodně velkým,dělají,hlavně KTM a Canondalle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Svatojánské proudy(od přehrady do Stechovic) mají na začátku značku preskrtleho cyklisty, alespoň předloni tam byla. Když není sezóna a pěkný počasí projet se to nechá, jinak je tam celkem dost lidí.a kdo tam tu značku dal?docela by mě zajímalo jestli je to ofiko legální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 To jsem nezjisťoval. S normálními turisty jsem se vždy nějak vyhnul a těch pár co mělo řeči jsem s úsměvem pozdravil a jel dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 tak jasně taky to tak řeším že přibrzdím,slušně pozdravím a požádám o projetí,ale občas se najde nějakej co začně pitchovat.....proto se ptám jestli vůbec tato značka má právní podklad,tuším na BF se to taky řešilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Vetsinou taky nemam problem s turistama. Sam rad chodim i pesky, tak to vidim i z te druhy strany. Zalezi na lidech.Nekde se ta znacka resila, kdo ji tam dal a zda na to ma vubec pravo. Udajne je v mapach jako zakazova, tak by snad mela byt ofiko. Ono to tam neni sranda a byl tam i nejakej smrtak, ze se nekdo zritil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 je jasný že je takovejch míst a úseků všude dost,ale pokud tam někdo dá sám tu značku je to prostě nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Hm, tak jsem vyjel asi ve dve. Nechal jsem si rukavice na botniku a uz se mi pro ne nechtelo nahoru. Samozrejme po hodine a pul pad. Dres na sracky, predlokti, noha, zada taky. A hlavne dira na dlani jako prase. Chvili jsem jeste pokracoval, ale pak se mi zacalo delat uz trosku spatne. Ted mi to na bulovce pul hodiny cistili ( protoze mi kamaradka koncici medinu rekla, ze jestli si to nezajdu zasit, tak jsem fakt idiot) a teda maso, zase sestricka byla celkem pekna a nejhorsi na tom je, ze se mi ted na ruku pres obvaz nevejdou hodinky. Jsem fakt kokot... Tak zitra silnice, tam ruku nepotrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Cos delal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Ber to pozitivně. Aspoň sis ty rukavice nezničil. ;-) Dej se brzy dokupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 sjizdel jsem nejaky drevene schody v terenu, celkem prudke, tak 30% kopec a kouslo se mi predni kolo, tak jsem se proletel borec co to videl chtel volat sanitku, je fakt, ze jsem relativne krvacel Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Pekny to mas:). Hlavne ze ses jinak cajk. Diky Tvemu prispevku jsem si hned objednal do camelu malou lekarnicku co uz jsem dlouho chtel,tak si nelehnul nadarmo:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 A sakra :-( Já tedy rukavice taky nevozím, ale asi začnu. Přeji rychlé srůstání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Pěkná díra.. Ještě že jsi jinak v pořádku. Já chtěl dnes vyrazit a teď akorát ležím, bolí mě palice jak prase a žádný prášek nezabírá. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosta Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Sušně načatý...to si o pár stehů fakt říkalo..... ať ses brzo v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Hm, tak jsem vyjel asi ve dve. Nechal jsem si rukavice na botniku a uz se mi pro ne nechtelo nahoru. Samozrejme po hodine a pul pad. Dres na sracky, predlokti, noha, zada taky. A hlavne dira na dlani jako prase. Chvili jsem jeste pokracoval, ale pak se mi zacalo delat uz trosku spatne. Ted mi to na bulovce pul hodiny cistili ( protoze mi kamaradka koncici medinu rekla, ze jestli si to nezajdu zasit, tak jsem fakt idiot) a teda maso, zase sestricka byla celkem pekna a nejhorsi na tom je, ze se mi ted na ruku pres obvaz nevejdou hodinky. Jsem fakt kokot... Tak zitra silnice, tam ruku nepotrebuju sikula tak at se ti to rychle zahoji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Nejlepsi byla ta sestricka, pry jo tak vy jste nemel rukavice, tak to ja vam to vezmu tim kartacem jeste jednou aby jste na to pamatoval a vzala jinak Bulovka super, moc prijemni lidi a cekal jsem asi tri minuty...... navic to bylo bez poplatku, takze muzu padat casteji jo a taky tam bylo asi pet doktoru a spousta sestricek co to sledovali, tak jsem ani nemohl brecet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 A sakra :-( Já tedy rukavice taky nevozím, ale asi začnu. Přeji rychlé srůstání.to si delas sranu ja bez nich nevyjedu a kdyz zapomunu tak se jeste rychle vracim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky