roura74 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 No Jarda musí hlavně dostat kolo který bude fungovat......D ..tzn ne že bude trénovat jak nasadit řetězDneska už shodil sádru, tak se snad rozjede.
Gustaf Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Určitě, spodem to vedou jenom buzny :-)tak sem buzna...mno
kupko Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 tak sem buzna...mno tak to ja taky mam vse vedeno spodem je to mnohel lepsi nikde se nic nelame a vse funguje jak ma :-)
Gustaf Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 tak to ja taky mam vse vedeno spodem je to mnohel lepsi nikde se nic nelame a vse funguje jak ma :-)přeeeesně... btw, pěkný fotky...ten na tý poslední je moc pěkně smotanej
African Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 tak sem buzna...mno Já vím :-) Kdepak, věděl jsem, že se ozveš, byla to jen malá reakce ne debatu ve vlákně Co mě dnes naštvalo, cha, tam byla dnes prča...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 jj, četl jsem to....btw, tys mě s tím outlanderem dal brouka do hlavy...
TLD Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 kupko, pekny fotky Ta trat v RdJ se me taky moc libi. Jsem na to zvedavej.
warann Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Bych si nafackoval. Potřeboval jsem jednostranný SPD. Přišel jsem do krámu pro Shimana. Zrovna je neměli a já to chtěl mít vyřešený. Tak když mi prodavač naídl nějakou "náhradu" a výslovně potvrdil, že jsou to v pohodě, tak jsem je vzal. No "v pohodě" rozhodně nejsou. Špatně (resp. ne úplně hladce) se točí v ose, bota v nich má dost vakl do stran - přitom mám předpětí dotažený tak, aby bota šla vůbec vyndat a v neoslední řadě se i špatně nacvakávají .
kupko Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Tak to je špatný volba shimano 324 jsou nejlepsi ;-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Bych si nafackoval. Potřeboval jsem jednostranný SPD. Přišel jsem do krámu pro Shimana. Zrovna je neměli a já to chtěl mít vyřešený. Tak když mi prodavač naídl nějakou "náhradu" a výslovně potvrdil, že jsou to v pohodě, tak jsem je vzal. No "v pohodě" rozhodně nejsou. Špatně (resp. ne úplně hladce) se točí v ose, bota v nich má dost vakl do stran - přitom mám předpětí dotažený tak, aby bota šla vůbec vyndat a v neoslední řadě se i špatně nacvakávají . tak já mám na CB taky trochu vůli do stran...
warann Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 jakej model a výrobce to je?Já se musím večer podívat, nějakej shit. Prostě nesmyslně vyhozený penízte, přitom na SPD jezdím 16 let, tak bych mohl mít už trochu rozumu.
Marty35 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 tak já mám na CB taky trochu vůli do stran...a já je částečně i kvůli tomu kupoval.. ;-)
TLD Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Ja jsem taky schvalne mel vuli do stran - kvuli kolenum.
Gustaf Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 přesně..me to vyhovuje. noha pevné drzi a přitom má určitou volnost
warann Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Ale jo, normální vůle do stran je v pohodě, ale todle je prostě vakl a přitom je problém vyhodit nohu když je potřeba. A našlápnutí je taky naprd. Prostě krok vedle a vyhozený prachy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám rád pořádný věci, na který je spoleh. Jako třeba todle - ačkoli kontakt s holení není moc příjemnej ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nebo i todle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) Dnesni vylet s naladenim usmevu od ucha k uchu Jak ja to potreboval Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem Jiřina
TLD Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Parada Jirino, akorat by me bylo lito si takto zadelat novej bike. Bych pockal az to v lese vyschne.
Jiřina Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2016 Roura: zatim maximalne TLD: to si delas srandu, ze? Tomu u tebe neverim [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky