Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

No Jarda musí hlavně dostat kolo který bude fungovat......D ..tzn ne že bude trénovat jak nasadit řetěz

Dneska už shodil sádru, tak se snad rozjede.

ada1973136fd3a92fbdf9f277f9884c5.jpg

Odesláno

tak to ja taky mam vse vedeno spodem je to mnohel lepsi nikde se nic nelame a vse funguje jak ma :-)

přeeeesně...

btw, pěkný fotky...ten na tý poslední je moc pěkně smotanej  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

tak sem buzna...mno  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Já vím :-) Kdepak, věděl jsem, že se ozveš, byla to jen malá reakce ne debatu ve vlákně Co mě dnes naštvalo, cha, tam byla dnes prča...

Odesláno

Bych si nafackoval. Potřeboval jsem jednostranný SPD. Přišel jsem do krámu pro Shimana. Zrovna je neměli a já to chtěl mít vyřešený. Tak když mi prodavač naídl nějakou "náhradu" a výslovně potvrdil, že jsou to v pohodě, tak jsem je vzal.  No "v pohodě" rozhodně nejsou. Špatně (resp. ne úplně hladce) se točí v ose, bota v nich má dost vakl do stran - přitom mám předpětí dotažený tak, aby bota šla vůbec vyndat a v neoslední řadě se i špatně nacvakávají :death:

Odesláno

Bych si nafackoval. Potřeboval jsem jednostranný SPD. Přišel jsem do krámu pro Shimana. Zrovna je neměli a já to chtěl mít vyřešený. Tak když mi prodavač naídl nějakou "náhradu" a výslovně potvrdil, že jsou to v pohodě, tak jsem je vzal.  No "v pohodě" rozhodně nejsou. Špatně (resp. ne úplně hladce) se točí v ose, bota v nich má dost vakl do stran - přitom mám předpětí dotažený tak, aby bota šla vůbec vyndat a v neoslední řadě se i špatně nacvakávají :death:

tak já mám na CB taky trochu vůli do stran...

Odesláno

jakej model a výrobce to je?

Já se musím večer podívat, nějakej shit. Prostě nesmyslně vyhozený penízte, přitom na SPD jezdím 16 let, tak bych mohl mít už trochu rozumu.

Odesláno

Ale jo, normální vůle do stran je v pohodě, ale todle je prostě vakl a přitom je problém vyhodit nohu když je potřeba. A našlápnutí je taky naprd. Prostě krok vedle a vyhozený prachy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mám rád pořádný věci, na který je spoleh. Jako třeba todle - ačkoli kontakt s holení není moc příjemnej ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nebo i todle

Odesláno

Parada Jirino, akorat by me bylo lito si takto zadelat novej bike. Bych pockal az to v lese vyschne.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...