TLD Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jj,muzu doporucit krasne udelany a fungujici:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jj,muzu doporucit krasne udelany a fungujici:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Nemáte čistě náhodou někdo zkušenost s plášťovkou od Tufa, uvažuji, že bych ji zkusil. Zajímalo by mě porovnání mezi tímto a galuskou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Za měsíc!!!!!! Psal jsem ještě Mira188 ten chtěl jet taky, ale zatím se neozval. Co gustaf? 20-22.05 na Návrší 1. TLD2. Jiřina3. roura744. Afri5. Michelin 6. kupko7.8.9.10. Tenhle týden se bavím v Polsku, takže s bikem mám do pátku utrum. :-( Aspoň si dělám "chutě". http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=624http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=136Kluci, je nás zatím šest? Myslel jsem původně že nás je kolem deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Ono se to nějak žvejkne. Psal mi mira188, ten to potvrdí pozděj a ještě třeba gustaf, protože bez Anděla na hory jet nemůžeme. :-) To by nás bylo 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Kdyz pojede Gusta tak urcite muzeme pocitat s Vyhlidkou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Vcera rano bylo -3C a kdyz jsem sel s coklama,tak se me i slusne dejchalo a bylo to dobry, takze dneska kdyz jsem videl, ze je zase pomrznuto, tak jsem vyrazil:) Hned z kraje jsem hodil tlamu, aby se me lepsi jelo. Pekne sikovne na levy rameno a jeste me pokousala platforma na holeni. To bolelo jako prase Jinak to bylo fajn. Sice jsem porad frkal jak nejakej jelinek, ale slo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Nemáte čistě náhodou někdo zkušenost s plášťovkou od Tufa, uvažuji, že bych ji zkusil. Zajímalo by mě porovnání mezi tímto a galuskou ? plášťovka je galuska do plášťového ráfkuměl jsem nějakou základní, těžká byla, strašně blbě se to nasazovalo a po větším defektu byla na vyhození.Pokud máš plášťové ráfky, je lepší zůstat u plášťů, dobré zkušenosti mám s jejich pláštěma Tufo Calibra Plus, jsou lehké a i odolné defektu.Plášťovkám bych se ale vyhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 jedna ze včera,už se těším na dnešek až vypadnu si pořádně vyčistit hlavu...víkend jsem mimo takže se na kolo nedostanu,ale pokud vyjde předpověď stejně bude hnusně a kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Taký dřu jak mezek, taký :-) Ale noha bolí, ta prasklá žíla mi tam dělá neplechu, před chvílí to zase pálilo jak sviňa, tak se radši ani nekoukám co se tam sakra děje, doufám že se dožiju králíkárny, se těším kluci, moc :-) Přeji fajnový den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 pěkná krajinka Afrino s tím problémem,nevím jestli by to nechtělo vozit nějaký stahovací návleky na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Dnes je to paráda. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Já vytáhl MTB včera snad po třech tejdnech a dokonce sem i fotil :-) Sice ne tak pěnkou krajinku, ale co už,potřeba si místo nevybírá:-)Dneska jsem měl volno,tak jsem po ránu vyrazil na žlietku a střihnul si krásný kilečko. Po ráno trochu zima, ale svítilo a pak už bylo dobře. Bez fota:-)No a odpoledne jsem vzal juniora ven a konečně jsme ho naučili jezdit na kole bez koleček.Good day:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 (upraveno) pěkná krajinka Afrino s tím problémem,nevím jestli by to nechtělo vozit nějaký stahovací návleky na totoNevím no, návleky nebrat, na biku jde přeci hlavně o image, chi chi, ale včera jsem se trošku rafnul s manželkou, takže za doktorem znovu asi zajdu. Dneska opět pešek, ale když je dobré nářadí tak je na tom světě stejně krásně. Ta duše Kupko se opravdu nafoukla, to by člověk neřekl a pumpa luxusní, dík za doporučení :-) Upraveno 22. dubna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Včera jsem dorazil z PL neplánovaně dřív a dal jsem si jen krátkej lesní okruh. Parádně jsem si narazil koleno, tak jsem ho jel dnes rozhejbat. Pokryl jsem ho vrstvou Voltarenu a kupodivu dobrý. Počasí luxus, až na vítr. Uprostřed vyjížďky jsem procvakl duši, zhruba o kilák dřív než před dvěma týdny. Pak lehkej oběd a po obědě jsem vyjel asi nejdelší a nejprudší krpál za poslední dva roky. To byl masakr. Celkem dnes 50 km lehce přes 1000 m nastoupáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 To je parada,jak je na tech kopcich snih. Vsichni to mate pekny. Me se pekne rozlezelo rameno,kolena a holen:). Tak koukam na hockey a chladim sampanem:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Pěkný fotky kluci,radost se dívat.Já teď dorazil,jel jsem v kuse takže foto dnes žádný,ale potkal jsem v lese par srnek a malý selátko naštěstí bachyně tam poblíž nebyla...D,to bych zažít moc nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 super fotky všichni...takový leštěnky a koukám, jak všichni pícháte...se mi tu ještě rozmnožíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Rouro co to je za salatek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 super fotky všichni...takový leštěnky a koukám, jak všichni pícháte...se mi tu ještě rozmnožíte jj samej deflorator tady..DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky