roura74 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Rouro co to je za salatek?Byly to závitky z lilku na míchaným salátu s balsamicem. Ty závitky byly grilovaný a plněný. Super dobrota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Taký dřu jak mezek, taký :-) Ale noha bolí, ta prasklá žíla mi tam dělá neplechu, před chvílí to zase pálilo jak sviňa, tak se radši ani nekoukám co se tam sakra děje, doufám že se dožiju králíkárny, se těším kluci, moc :-) Přeji fajnový den...tak neblbni a dej si pohodu at se na kralicaku uvidime a pojezdime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 jj samej deflorator tady..DDDPsal jsem manželce smsku, že si jezdím na Rabštejn zapíchat. Byla ráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Byly to závitky z lilku na míchaným salátu s balsamicem. Ty závitky byly grilovaný a plněný. Super dobrota.no vypadalo to moc zajimve a ochutnal bych to moc rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Psal jsem manželce smsku, že si jezdím na Rabštejn zapíchat. Byla ráda. tomu věřím...skákala určitě radostí do stropu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Psal jsem manželce smsku, že si jezdím na Rabštejn zapíchat. Byla ráda. priste ji ještě řekni ať ti doveze novou gumu to bude ještě lepší sms....DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Nevím no, návleky nebrat, na biku jde přeci hlavně o image, chi chi, ale včera jsem se trošku rafnul s manželkou, takže za doktorem znovu asi zajdu. Dneska opět pešek, ale když je dobré nářadí tak je na tom světě stejně krásně. Ta duše Kupko se opravdu nafoukla, to by člověk neřekl a pumpa luxusní, dík za doporučení :-)ze ty ale mas stesti :-) mel jsi defekt a mohl jsi ji hned otestovat :-) rado se stalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Psal jsem manželce smsku, že si jezdím na Rabštejn zapíchat. Byla ráda. tam je krasne jezdil jsem ta lozit na skaly :-) jeste ze mas tolerantni manzelku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Rábl je parádní. A v hospodě se skvěle vaří. Akorát o víkendech tam jsou davy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Já zatím s novým kolem stále panic.. Čekám na první píchačku a furt nic :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) tak neblbni a dej si pohodu at se na kralicaku uvidime a pojezdime :-)Přijedu určitě a doufám že už ve čtvrtek, aby se pátek, sobota mohlo jezdit :-) Vedení firmy v USA, tak se nenápadně zdekuju, chi chi Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Přijedu určitě a doufám že už ve čtvrtek, aby se pátek, sobota mohlo jezdit :-) Vedení firmy v USA, tak se nenápadně zdekuju, chi chiRadši to ale fakt nepodceňuj, máti taky takhle na jedné noze praskaly žíly, pak jednou cítila v noze strašný tlak, tak hned na pohotovost, měla skoro ucpanou žílu a zjistili ji trombofílii. Týden si poležela v nemocnici, kde jí hodně ředili krev a teď už pořád bude brát léky na ředění krve a nosí takovou stahovací punčochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Radši to ale fakt nepodceňuj, máti taky takhle na jedné noze praskaly žíly, pak jednou cítila v noze strašný tlak, tak hned na pohotovost, měla skoro ucpanou žílu a zjistili ji trombofílii. Týden si poležela v nemocnici, kde jí hodně ředili krev a teď už pořád bude brát léky na ředění krve a nosí takovou stahovací punčochu.Já jsem se s tím dokopal minulý rok, udělali mě nějaké testy, ultrazvuk žil a v pohodě. Ale známe naše řezníky že ano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Sakra chlapi mate to vsichni moc pekne, jen ja se nedostanu na kolo az kdo vi kdy Se strasne tesim na Kralicak, ale asi tam zdechnu bez fyzicky. Ale protoze jsem byl asi hodny, tak muzu alespon trenovat kdekoliv Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Přijedu určitě a doufám že už ve čtvrtek, aby se pátek, sobota mohlo jezdit :-) Vedení firmy v USA, tak se nenápadně zdekuju, chi chiZatím si to všechno organizuju tak abych mohl dorazit ve čtvrtek večer, případně v pátek ráno. Máte v plánu spát někde venku nebo na Návrší? Je mi to v podstatě jedno, jen v NPR bude těžký spát někde blízko auta. Na Dolní Moravě můžeme nechat auta a kola u kámošky na statku pod dozorem a někde vyrazit s báglem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Zatím si to všechno organizuju tak abych mohl dorazit ve čtvrtek večer, případně v pátek ráno. Máte v plánu spát někde venku nebo na Návrší? Je mi to v podstatě jedno, jen v NPR bude těžký spát někde blízko auta. Na Dolní Moravě můžeme nechat auta a kola u kámošky na statku pod dozorem a někde vyrazit s báglem.no ja dorazim rano at stihmu s vama co uz tam budete od ctvrtku pojezdit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 No ja pocitam s tim Navrsim, nejak nemam poradny spacak Mam teda dojet uz ve ctvrtek vecer? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 No ja pocitam s tim Navrsim, nejak nemam poradny spacak Mam teda dojet uz ve ctvrtek vecer? Sent from my iPhone using TapatalkMě to je jedno kluci, klidně můžeme na tom Návrší, aspoň se pěkně vyspinkáme na pátek, pokud se tedy neožereme :-) Kde to je, máte odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Mě to je jedno kluci, klidně můžeme na tom Návrší, aspoň se pěkně vyspinkáme na pátek, pokud se tedy neožereme :-) Kde to je, máte odkaz?No budeme tam az do nedele a vyjizdet s tama, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 No tak určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky