Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jak psal Spin, sel bych do neceho takoveho, mam je ted na kole raky.

Ja rec resim opacny problem. Jdou mi z nemecka NC 17 a nevim co k nim za boty. Dnes jsem zkousel 5.10a nejak mi uplne nesedi :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

vyzkoušej nějaký skate boty,ty mají rovnou hladkou podrážku 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pedály s nášlapy a k tomu vhodnou obuv ? Chtěl bych pedaly co mají našláp jen na jedné straně a pohodlné boty, ve kterých by se dalo chodit aniž by člověk vypadal jako když má v zadeli rohlík...

Jo a mělo by to být na MTB Trek Superfly, pokud to hraje roli ...

Shimano 324 :-)

Odkaz ke komentáři

Přijel jsem z práce že bych vyjel a zaclo padat....v ty kose a v tom jak poletuje to prcam....

Jinak bych asi zkusil jinej model Jiřino třeba sedne líp..btw jakej model sis zkoušel?

Zkousel jsem Impact VXi a Freride. Impact - hodne tvrda apevna bota, potreboval bych 45, 44 a pul jsem sundal i zavazanou. Freride by mi stacila 44 a pul. Meka papuce. Jenze pry nechce schnout atd.

A musim rict, ze nazivo se mi ani moc nelibi :(

Odkaz ke komentáři

Chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pedály s nášlapy a k tomu vhodnou obuv ? Chtěl bych pedaly co mají našláp jen na jedné straně a pohodlné boty, ve kterých by se dalo chodit aniž by člověk vypadal jako když má v zadeli rohlík...

Jo a mělo by to být na MTB Trek Superfly, pokud to hraje roli ...

podle mě taky blbost. když teda nášlapy, tak oboustranný a rohlíky řešit případně takto:

http://www.bike-eshop.cz/prislusenstvi-1/adapter-shimano-smpd22-par

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...