spineshank Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jak psal Spin, sel bych do neceho takoveho, mam je ted na kole raky. Ja rec resim opacny problem. Jdou mi z nemecka NC 17 a nevim co k nim za boty. Dnes jsem zkousel 5.10a nejak mi uplne nesedi Sent from my iPhone using Tapatalkvyzkoušej nějaký skate boty,ty mají rovnou hladkou podrážku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Kup Fiveteny Jirino. Neexperimentuj, usetris:) Na zimu vozim stary freeridovy DC, jezdil jsem Vans a nic nefunguje jako 5-10tky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Přijel jsem z práce že bych vyjel a zaclo padat....v ty kose a v tom jak poletuje to prcam....Jinak bych asi zkusil jinej model Jiřino třeba sedne líp..btw jakej model sis zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pedály s nášlapy a k tomu vhodnou obuv ? Chtěl bych pedaly co mají našláp jen na jedné straně a pohodlné boty, ve kterých by se dalo chodit aniž by člověk vypadal jako když má v zadeli rohlík... Jo a mělo by to být na MTB Trek Superfly, pokud to hraje roli ...Shimano 324 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 tak včera jsem zkouknul první závod světového poháru z Austrálie. super závody a krásný bajky. Nino opět jel krasnej závod...a stíhačka Absalona po defektu úplně neuvěřitelná...Absolon je BUH :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 nemá někdo link na ten první závod??teď to hledám a nějak nenacházím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 nemá někdo link na ten první závod??teď to hledám a nějak nenacházímhttp://www.redbull.tv/videos/event-stream-639/cross-country-men tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Absolon je BUH :-)to jo...co tam předvedl...fakt smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 http://www.redbull.tv/videos/event-stream-639/cross-country-men tadydíkec jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Zatím porad čumím ale nadhernej okruh co tam nachystali,fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Opravdu hustém mazec, taky koukám :-) Šílenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Ukecali jste mě. Dokoukám Game of Thrones a zapnu Red Bull TV. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jsem v 6/7 a fakt pecka,špice jede fakt neuvěřitelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jsem v 6/7 a fakt pecka,špice jede fakt neuvěřitelněja uz koukal vcera opravdu krasny okruh a super zavod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Tak už taky koukám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Fakt pecka závody,smekám jak makali první sestka....jsem zvědavej jak Jarda potřebuje,Nino a Julian jedou jak z praku...velká podívaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Jsem zvědavej na Sagana, jestli ho po pádu v Grazu pustí team na další XC závody a jestli dá Rio na MTB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Přijel jsem z práce že bych vyjel a zaclo padat....v ty kose a v tom jak poletuje to prcam....Jinak bych asi zkusil jinej model Jiřino třeba sedne líp..btw jakej model sis zkoušel?Zkousel jsem Impact VXi a Freride. Impact - hodne tvrda apevna bota, potreboval bych 45, 44 a pul jsem sundal i zavazanou. Freride by mi stacila 44 a pul. Meka papuce. Jenze pry nechce schnout atd.A musim rict, ze nazivo se mi ani moc nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 V Jedovnicích nad rybníkem udělali letos tři okruhy a budou to protahovat až do Mariánského údolí http://singlekras.cz/ Mám to zakopečkem tak jak bude chvilka volna hned to zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Chlapi, poradili byste mi prosím nějaký pedály s nášlapy a k tomu vhodnou obuv ? Chtěl bych pedaly co mají našláp jen na jedné straně a pohodlné boty, ve kterých by se dalo chodit aniž by člověk vypadal jako když má v zadeli rohlík... Jo a mělo by to být na MTB Trek Superfly, pokud to hraje roli ...podle mě taky blbost. když teda nášlapy, tak oboustranný a rohlíky řešit případně takto:http://www.bike-eshop.cz/prislusenstvi-1/adapter-shimano-smpd22-par Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky