Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přemluvil jsem přítelkyni na kolo a nakonec ani nevím, jestli jsem rád. Jede hrozně pomalu a při každým kopečku nadává. Máte to tak někdo taky? Snad si zvykne..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak už jenom zjistit kde to vlastně jsem a zavolat si o pomoc :-( Při sjezdu jsem chytil klacek, na držku jsem nešel takže good.

koukám na tu ulomenou hazku. ty kanondejly vydržej hoVno:)

(dík za foto vedení bowdenu)

Odesláno (upraveno)

Jiřina - rukavice jsou parádní. Škoda je ničit na kole. Na co je ten "nádor" na horní straně?

Gusto když jsem před nějakým pátkem laboroval s pláštěma, tak mi utkvělo v hlavě z různejch diskuzí, že Conti nic moc a mám brát Schwalbe nebo Maxxis. Ale je to dávno, třeba je v pohodě.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Roura: predpokladam ze na ochranu malikove hrany pri padu ;)

Jinak co se Conti tyce, ja je mam momentalne na kole a zatim velika spokojenist. Akorat ja teda nemam pidi rozmer pro chrty

Odesláno

Roura: predpokladam ze na ochranu malikove hrany pri padu ;)

Jinak co se Conti tyce, ja je mam momentalne na kole a zatim velika spokojenist. Akorat ja teda nemam pidi rozmer pro chrty

já myslel že v tom hrbu vozis oplatek ke kafíčku...D
Odesláno

chlapi,máte někdo zkušenost s plastema Continental? Jaký byste doporučili rychlý a aby seděli?

přemejšlím o tomto.. http://www.zbozi.cz/vyrobek/plast-continental-x-king-29x2-20-55-622-kevlar-cerna-0100381/fotogalerie/

že bych o vzal na obě kola

Rocket Ron....to je to co potřebuješ,rikame ti to porad dokola..D
Odesláno

14titi, bomba. Taky chci vice fotek. Mam to tam moc rad a uz se tesim, az tam zase vyrazim... :)Rizecek, pivecko, strudlik, polivecka s obrovskym jatrovym knedlickem, kolo vem cert :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...