kupko Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Moment :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Afri, co bude? Ten Jekyll ? Je to až příští rok, ale vítězí Trigger
Rifik Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Přemluvil jsem přítelkyni na kolo a nakonec ani nevím, jestli jsem rád. Jede hrozně pomalu a při každým kopečku nadává. Máte to tak někdo taky? Snad si zvykne.. Sent from my iPhone using Tapatalk
laurin Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Rifik - ano podobne. Ale zlepsuje sa. Do kopca niekedy nadavam aj ja
maama Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak už jenom zjistit kde to vlastně jsem a zavolat si o pomoc :-( Při sjezdu jsem chytil klacek, na držku jsem nešel takže good.koukám na tu ulomenou hazku. ty kanondejly vydržej hoVno:)(dík za foto vedení bowdenu)
Jiřina Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak se mi to pomalu schazi doma Sent from my iPhone using Tapatalk
Gustaf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) chlapi,máte někdo zkušenost s plastema Continental? Jaký byste doporučili rychlý a aby seděli?přemejšlím o tomto.. http://www.zbozi.cz/vyrobek/plast-continental-x-king-29x2-20-55-622-kevlar-cerna-0100381/fotogalerie/ že bych o vzal na obě kola Upraveno 2. května 2016 uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak se mi to pomalu schazi doma Sent from my iPhone using Tapatalkty si koupím k mojim jacksnovkam a půjdu do tanečních dělám si prdel..vypadaj dobře
African Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 ty si koupím k mojim jacksnovkam a půjdu do tanečních Jsi mi to vytrhnul z pusy :-)
roura74 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) Jiřina - rukavice jsou parádní. Škoda je ničit na kole. Na co je ten "nádor" na horní straně? Gusto když jsem před nějakým pátkem laboroval s pláštěma, tak mi utkvělo v hlavě z různejch diskuzí, že Conti nic moc a mám brát Schwalbe nebo Maxxis. Ale je to dávno, třeba je v pohodě. Upraveno 2. května 2016 uživatelem roura74
Jiřina Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Roura: predpokladam ze na ochranu malikove hrany pri padu Jinak co se Conti tyce, ja je mam momentalne na kole a zatim velika spokojenist. Akorat ja teda nemam pidi rozmer pro chrty Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Roura: predpokladam ze na ochranu malikove hrany pri padu Jinak co se Conti tyce, ja je mam momentalne na kole a zatim velika spokojenist. Akorat ja teda nemam pidi rozmer pro chrty Sent from my iPhone using Tapatalkjá myslel že v tom hrbu vozis oplatek ke kafíčku...D
TLD Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Houby spine,to ja kapsicka na sprcku,kdyby pichal:)
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 chlapi,máte někdo zkušenost s plastema Continental? Jaký byste doporučili rychlý a aby seděli?přemejšlím o tomto.. http://www.zbozi.cz/vyrobek/plast-continental-x-king-29x2-20-55-622-kevlar-cerna-0100381/fotogalerie/ že bych o vzal na obě kolaRocket Ron....to je to co potřebuješ,rikame ti to porad dokola..D
14titi Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 S kolem se chlubit nemůžu (celoodpružený olpran za 12K), ale cyklovýletem už ano. Tauplitz a výjezd na Planneralm.
African Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Krásný, dej více fotek :-) Kolo jako kolo, to tady neřešíme....
TLD Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 14titi, bomba. Taky chci vice fotek. Mam to tam moc rad a uz se tesim, az tam zase vyrazim... :)Rizecek, pivecko, strudlik, polivecka s obrovskym jatrovym knedlickem, kolo vem cert
Doporučené příspěvky