spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 on si neda a neda ric jasne ze rocket ron je to super raketa ktera jeste uzasne drzi stopu :-)nebo mu doporučíme xc plášť Magic Mary...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Pánové tento týden mám trochu volnější, protože PL a DE mají státní svátky a hrne se toho na mě míň než obvykle, tak juknu na trasy okolo Králičáku. Docela dost mi toho poslal Shipe v gpx. Jaký budou preference co se týče vzdálenosti, výškovejch metrů, četnosti hospod atd? Znám tam jeden nádhernej loveckej chodník, kterej by nás dovedl až pod vrchol, případně na Polskou chatu. Chodil jsem ho jen pěšky, i tak je to přes zákazy, ale na kole to bude asi dost velká prasárna zvlášť o víkendu. Mohl by to být tip na pátek, kdy nás bude jen pár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 roura74: za mne cim uzsi chodnicek, tim lepsi. Vyskove metry mi nevadi. Jen nejsem zadny chrt. Spis poradny teren. Klidne pokud budeme chtit, muzeme udelat dve skupiny podle zamereni Takze napad s chodnickem a trasou do Polska beru vsema deseti Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Brněnský prýgl se vším..... (bordel od lidí veslař v pozadí...) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Brněnský prýgl se vším..... (bordel od lidí veslař v pozadí...)ti tam ještě langoš chybi.....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 nebo mu doporučíme xc plášť Magic Mary...Dtak to jo :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Pánové tento týden mám trochu volnější, protože PL a DE mají státní svátky a hrne se toho na mě míň než obvykle, tak juknu na trasy okolo Králičáku. Docela dost mi toho poslal Shipe v gpx. Jaký budou preference co se týče vzdálenosti, výškovejch metrů, četnosti hospod atd? Znám tam jeden nádhernej loveckej chodník, kterej by nás dovedl až pod vrchol, případně na Polskou chatu. Chodil jsem ho jen pěšky, i tak je to přes zákazy, ale na kole to bude asi dost velká prasárna zvlášť o víkendu. Mohl by to být tip na pátek, kdy nás bude jen pár.jak par ja dojedu rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Tak dva páry, ale nebuďe nás deset. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Chodnicky ok. Taky jsem pro co nejvetsi teren. Nahoru nevadi,protoze pak musi byt dolu:). Libi se me ta cervena turisticka co bezi po hranici. Myslum,ze ji doporucuje I p.slavik na trail-busters. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Já jsem s tím taky ok, jen potřebují mít u sebe svojí mapu a nemám problém :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Tady mame inspiraci panove http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=642 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 kluci, máte někdo zkušenost s nosičem na 4 kol na tažný? Našel sem tohle, ale vybírám zatím dle ceny, na co je dobrý se zaměřit? https://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=26765&virtuemart_category_id=290 Díky za reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Tady mame inspiraci panove http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=642 Sent from my iPhone using TapatalkTohle bych nechal na sobotu. Sice nevim jak to někteří z nás dají na HT ale třeba jo. Ta trasa co jsem měl namyšlenou na pátek se s tou z Trailbusters potká na Polské chatě. Bohužel nejde naklikat na mapy.cz kvůli NPR, ale je přibližně taková:- z Návrší na chatu HS Franciska- tam odbočit po žluté- po cca 300 metrech doprava na lesní pěšinu a prokličkovat to na Vlaštovčí skály- pak se napojit na polský cesty dojet k Polské chatě na Zywiec nebo co tam točí.- z Polské chaty směrem severovýchod po červeno-modré- pak je tam hromada cest zpátky směr Stříbrnické sedlo a Adélin pramen no a zpět Návrší případně se zastávkou na Paprsku Detaily a sobotní trasu naplánujeme až na chatě u piva a stejně budeme improvizovat, počasí, síly, čas atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 kluci, máte někdo zkušenost s nosičem na 4 kol na tažný? Našel sem tohle, ale vybírám zatím dle ceny, na co je dobrý se zaměřit?https://www.autoprofi.cz/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=26765&virtuemart_category_id=290Díky za reakceVozím kola na střeše, ale při prvním pohledu na tvůj výběr bych viděl jako problém napevno uchycené upínaky na ráfky. Když budeš mít nějaký menší kolo tak ho neupneš. Já osobně bych se držel Thule i když je cenově úplně někde jinde, ale je prostě vymakanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Moty, uz pres rok vybiram drzak na tazny a co jsem tak prolezl recenze a sebral nazory od lidi, tak moc nekoukej na cenu a jdi do Thule nebo Atera.Ja mam vybrano Atera strada 3+1. U me je problem, ze nemam az tak bezny auto a potreboval bych to nekde zkusit a skoro nikdo to nema skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 roura, ja bych to mozna rozdelil na 2 skupiny. Ja urcite chci jet to nejtezsi co tam je, i s tim, ze to budu mistama treba tahat na zadech a je me jedno, ze prumer bude 6kmh a celkove najedu 20km... a pak na Ty, co si chtej nalozit slusnou porci km a uzit si XC trasu. Ale je to jen navrh.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 TLD určitě, nemá cenu to hrotit a pak se někde trápit na šutrech. Těch možností bude tolik, že bychom tam mohli být o deset dní dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 roura, ja bych to mozna rozdelil na 2 skupiny. Ja urcite chci jet to nejtezsi co tam je, i s tim, ze to budu mistama treba tahat na zadech a je me jedno, ze prumer bude 6kmh a celkove najedu 20km... a pak na Ty, co si chtej nalozit slusnou porci km a uzit si XC trasu. Ale je to jen navrh....my to dělali v ráji tak že po snidce chrti jeli na 30km trasu,my si dali kafco a pak jeli všichni spolu na vyjížďku cca 40km po ráji spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Spine, 40km nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 ti tam ještě langoš chybi.....DTady ho máš Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky