TLD Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Roura,to je dobre ne. Dyt musis jit na predek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Roura,to je dobre ne. Dyt musis jit na predek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Jsem zvyklej dopadat na zadni a za piko sekundu přední. Nevím jestli to je špatně nebo ne, ale mám to tak naučený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Moty, uz pres rok vybiram drzak na tazny a co jsem tak prolezl recenze a sebral nazory od lidi, tak moc nekoukej na cenu a jdi do Thule nebo Atera.Ja mam vybrano Atera strada 3+1. U me je problem, ze nemam az tak bezny auto a potreboval bych to nekde zkusit a skoro nikdo to nema skladem...Jestli chces vyzkouset drzak Strada 3+1, tak ti muzu slouzit. Mam ho na aute a je super!! Kdyz budu na chalupe autem, tak to muzem prubnout na akci Kralicak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 No to by bylo super. Musim najit kouli:). Resp by me stacilo omerit jak daleko od zavesu zacinaj kola,podle toho poznam,zda dvere otevru. Hele,jak si spokojenej? Stve Te na nem neco? Dekuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Celkově jsem rád, že jsem vybral Ateru. Dobře se nosí v ruce. Perfektní na něm je odklopení na kolejnicíh, takže ho vlastně vysuneš dozadu a dolů, místo klasického odklopení na pantech jako má Thule. Akorát musí být ty kolejničky promazané. U mě tak 2x - 3x za sezónu WD to jistí. Líbil se mi řešení upnutí kola na hlavním držáku. Přes léto Ateru z auta skoro nesundávám, protože ho hodně používám a tak musím říct, že to uchycení už se mi moc nelíbí. Resp. po nějaké době se zuby na pásku u hlavního držáku vyžvejknou. Ale mám ho už 3 roky a nejméně 2x v týdnu na něm vezu kola nebo kola. Takže je docela zatíženej. Ale i když jsou pásky lehce vyžvejklé, tak to pořád funguje. Co mně vyloženě vadilo, tak je absence gum na řemíncích na uchycení kol. Má to jen ten hlavní řemínek pro uchycení na rám. Ty plastové řemínky lehce škrabou karbon a i u hliníku to po čase je vidět. Ale to jsem vyřešil koupí dalších gum za 20Kč kus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Super. Potvrdil si to co pisou ostatni:). Dik moc. Prave ten posun v kolejnicich je super. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 ...nevim, jestli to tady už není, ale po delší době fajn inovace: http://boldcycles.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Včerejší pojiždeni po lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Konečně dnes přestalo pršet, ale opět hodně fučí. Tak jsem to aspoň dal rychlovku od nás z kopce dolů 60ti km oklikou a zpátky už mě bere žena autem. Aspoň jsem se od pátku dostal na kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Pěkně si to dáváš roura74, já už jsem také ready :-) Ale do do soboty zaneprázdněn, tak snad v neděli vyjedu... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Včerejší pojiždeni po lese.Krasny ramy tihle duchove. Ja koupil loni nove LC. Jo kdybych vedel co bude letos noveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 hator...se pochlub, co si koupil. Letošní Lectory jsou top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Jedna lonska. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Pěkně si to dáváš roura74, já už jsem také ready :-) Ale do do soboty zaneprázdněn, tak snad v neděli vyjedu...paráda,už je namontováno teď už jen vyhýbat se klackům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 afri takova 9 super :-) harot LC jsou bomba ramy :-) sam jsem ho jezdil lonskou sezonu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) Jedna lonska.přesně tohle htx sem chtěl taky. nakonec sem vzal AMRko.. jo a dres mám stejnej Upraveno 4. května 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Joo koukal jsem na fotky ze zavodu. Peknej zlutak. S myslenkou fula jsem taky koketoval, ale rozhodnuti padlo na pevnaka. K tomu se projezdim zatim jsem takovej malej chrti pozirac kilometru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 tak já zase občas koketuju s tim, že letos pořídim HT...ale místní mi to rozmlouvají :-D ale je fakt, že když jedu na švih, tak taky menim názor...full je prostě pohodlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) panove nejlepsi je doma mit celopero a kostitřasa :-) ja to stridam podle potreby :-) ale celopero vede :-) Upraveno 4. května 2016 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky