Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Moty, uz pres rok vybiram drzak na tazny a co jsem tak prolezl recenze a sebral nazory od lidi, tak moc nekoukej na cenu a jdi do Thule nebo Atera.

Ja mam vybrano Atera strada 3+1. U me je problem, ze nemam az tak bezny auto a potreboval bych to nekde zkusit a skoro nikdo to nema skladem...

Jestli chces vyzkouset drzak Strada 3+1, tak ti muzu slouzit. Mam ho na aute a je super!! Kdyz budu na chalupe autem, tak to muzem prubnout na akci Kralicak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkově jsem rád, že jsem vybral Ateru. Dobře se nosí v ruce. Perfektní na něm je odklopení na kolejnicíh, takže ho vlastně vysuneš dozadu a dolů, místo klasického odklopení na pantech jako má Thule. Akorát musí být ty kolejničky promazané. U mě tak 2x - 3x za sezónu WD to jistí. Líbil se mi řešení upnutí kola na hlavním držáku. Přes léto Ateru z auta skoro nesundávám, protože ho hodně používám a tak musím říct, že to uchycení už se mi moc nelíbí. Resp. po nějaké době se zuby na pásku u hlavního držáku vyžvejknou. Ale mám ho už 3 roky a nejméně 2x v týdnu na něm vezu kola nebo kola. Takže je docela zatíženej. Ale i když jsou pásky lehce  vyžvejklé, tak to pořád funguje. Co mně vyloženě vadilo, tak je absence gum na řemíncích na uchycení kol. Má to jen ten hlavní řemínek pro uchycení na rám. Ty plastové řemínky lehce škrabou karbon a i u hliníku to po čase je vidět. Ale to jsem vyřešil koupí dalších gum za 20Kč kus :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...