kupko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 spine, jak už sem mnohokrát zmínil...čekám jestli ghost na 2017 vyběhne s tím full lectorem...to bude to pravé. tak chrti ambice nemám...jen mi to tak nějak sedí Asi budou :-) neco se uz šušká :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Asi budou :-) neco se uz šušká :-)jj, taky jsem právě něco slyšel....to bude mňamka a ještě pár foto z Krpálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Dnes bylo krásně v Pomoraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 krásný...já snad zítra nebo v sobotu...musím ještě přehodit plášť...zakže předek NN a zadek RaRO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 (upraveno) Zdrazovani uz zacalo 2015 kazdy rok je to minimalne 10procent a vse te toci podle kurzu eura nebo dolaru.cekat ze clovek sezene 2roky starej model za lepsi cenu a to asi se u vetsich znacek nepodari co se tyce treba ghostu kola nejsou jeste vyrobene a uz jsou prodane celopera 29 se prodavaji tak dobre ze se na krame nestaci ani ohrat a o lectorech- cekacka nekolik mesicu :-) Upraveno 5. května 2016 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Gustaf pekne fotky :-) prezentace ghostu modelu 2017 uz byla proste bude to bomba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Gustaf pekne fotky :-) prezentace ghostu modelu 2017 uz byla proste bude to bomba :-)díky ;-) mno jsem zvědavej...čekám, až se mi kluci ozvou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 ucastnici zajezdu berete sebou na kralicak nejakej rumik :-) konak nebo jine tekutiny? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 jedete chlastat nebo jezdit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 ja rozhodne jezdit a dobre pokecat :-) ja si dam 2 piva a jsem mrvej 2 pulky a uz mi je spatne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 jedete chlastat nebo jezdit :-DNepodcenuj pitny rezim Ja jel jednou od kamarad asi v 35 stupnich domu a on, ze mi da nejaky dzus do bidonu a ten blbec tam nalil asi 80% vodky a 20% dzusu a jak jsem mel v kopci zizen v tom vedru, tak jsem to exnul byla to vtipna cesta domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 mno, dobrej kamarád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 takoveho kamarada bych povesil za usi do pruvanu :-) ja uz bych neujel ani metr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 ucastnici zajezdu berete sebou na kralicak nejakej rumik :-) konak nebo jine tekutiny? :-)Asi něco vezmu do placatky na dobitý vrchol. Nevím jestli rum, vizoura nebo slivku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ahoj kluci, ještě jednou se zeptám, nebude někdo v sobotu na Duatlonu ve Velkých Karlovicích? Že by jsme dali v cíli jedno nealko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ahoj kluci, ještě jednou se zeptám, nebude někdo v sobotu na Duatlonu ve Velkých Karlovicích? Že by jsme dali v cíli jedno nealko :-)Jedinej závodník je tady Gustaf a ten to má hóóódně z ruky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 já nejsem závodník...jen se rád občas svezu. Kluci jak ty pláště? Mám dát Rocket ron na zadní a Nobby nic nechat na předku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Tak já, taky žádném závodník nejsem, ale zkusím odstartovat a dopravit se nějak do cíle. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Beru slivovici, mám stejný rituál, když se mi povede zdolat nějaký kopeček, tak si nahoře cvaknu. Bude dost pro všechny, tak klidně vemte i něco jiného. Poslední dobou moc nepiju, takže jsem na tom podobně jako kupko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 jedete chlastat nebo jezdit :-D já nejsem závodník...jen se rád občas svezu. Kluci jak ty pláště? Mám dát Rocket ron na zadní a Nobby nic nechat na předku?dej predni RR zadni RR jezdi to tak uz nekolik sezon jak na celoperu tak pevnaku a spokojenost jeste se mi nestalo abych neco nevyjel stopu drzi perfektne a je rychlej a uzasne ovaluje :-) jasne da se dat na lepsi drzeni stopy na predek NN ale jsi sportak jako ja :-) dej predek i zadek RR :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky