Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Zdrazovani uz zacalo 2015 kazdy rok je to minimalne 10procent a vse te toci podle kurzu eura nebo dolaru.cekat ze clovek sezene 2roky starej model za lepsi cenu a to asi se u vetsich znacek nepodari co se tyce treba ghostu kola nejsou jeste vyrobene a uz jsou prodane celopera 29 se prodavaji tak dobre ze se na krame nestaci ani ohrat a o lectorech- cekacka nekolik mesicu :-)

Upraveno uživatelem kupko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedete chlastat nebo jezdit :-D

Nepodcenuj pitny rezim :) Ja jel jednou od kamarad asi v 35 stupnich domu a on, ze mi da nejaky dzus do bidonu a ten blbec tam nalil asi 80% vodky a 20% dzusu a jak jsem mel v kopci zizen v tom vedru, tak jsem to exnul :) byla to vtipna cesta domu...

Odkaz ke komentáři

jedete chlastat nebo jezdit :-D

já nejsem závodník...jen se rád občas svezu. Kluci jak ty pláště? Mám dát Rocket ron na zadní a Nobby nic nechat na předku?

dej predni RR zadni RR jezdi to tak uz nekolik sezon jak na celoperu tak pevnaku a spokojenost jeste se mi nestalo abych neco nevyjel stopu drzi perfektne a je rychlej a uzasne ovaluje :-) jasne da se dat na lepsi drzeni stopy na predek NN ale jsi sportak jako ja :-) dej predek i zadek RR :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...