roura74 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Jak jsem psal, to je všechno o bočnici. Běhoun je pokaždé stejnej, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Jak jsem psal, to je všechno o bočnici. Běhoun je pokaždé stejnej, ne?u verze SS je u DD je to jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 nj pak se nediv že to řízneš ale....prostě jedině Snake Skin a Double Defence má toto u švábů řešený Přesně tak.LiteSkin RaR jsem měl na kole tak 300km (byly tam od výrobce) a šly rovnou do koše.Nasadil jsem RoR dopředu RaR dozadu, oba SnakeSkin (+TLR) a vydržely nějakých 2000km a neřeším defekty a proříznutí...akorát RaR vzadu už je úplně sjetý, tak tam teď dám RoR (zase EVO, SS, TLR), uvidím, co a kolik vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 já tam měl Evo a byla nacata na několika místech....plast za 1100 a vydržel prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 já tam měl Evo a byla nacata na několika místech....plast za 1100 a vydržel prdCo znamená načatá? Proříznutá přes kord nebo jen ta vnější guma? Jestli vnější guma, tak neřešit a jezdit Btw. EVO je parametr o směsi a ne odolnosti - můžeš mít EVO LiteSkin, Snake Skin i Double Defense Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 V tom aby se čert vyznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Vůbec nevím která bije a možná je to dobře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Dnes jen 24 km, výjezd na hoďku, než začalo pršet.. a stihl jsem to akorát. Po cestě pár kapek a jen jsem schoval kolo, začala venku průtrž mračen. Ani jsem nefotil, abych stihl dojet relativně v suchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Co znamená načatá? Proříznutá přes kord nebo jen ta vnější guma? Jestli vnější guma, tak neřešit a jezdit Btw. EVO je parametr o směsi a ne odolnosti - můžeš mít EVO LiteSkin, Snake Skin i Double Defensemám tam vepředu NN EVO LS a vzadu teď RaRo Performance. Načatá tak, že už byla vidět v plášti mírná boule...prořízej pášť a byly vidět nějaký vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 mám tam vepředu NN EVO LS a vzadu teď RaRo Performance. Načatá tak, že už byla vidět v plášti mírná boule...prořízej pášť a byly vidět nějaký vlákna...EVO jsou tri ruzne smesi gumy super sedi v terennu jsou hodne lehke a zaze se rychle sjizdi a je nachylny na proriznuti je to takovej papir Performance zakladni smes pomaleji se sjizdi a jsou trosku klouzavejsi ja je jezdiv kevlaru uz nekolik sezon a jeste jsem ho nikdy neproriznul :-) nejlepsi varianta je SnkeSkin zesileny bok proti prorezani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Chlapi a vy všichni jezdíte tubeless? Jaké to má výhody oproti klasické duši? Já mám od koupě pláště Schwalbe Rocket Ron evo liteskin, na které si stěžovat nemůžu a uvnitř klasika duše. Asi ale i kdybych chtěl bezduše tak mám smůlu, na tubeless musí být přizpůsobeny i ráfky, je tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 jj musíš mít i ráfky.. já vozím taky duše.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 (upraveno) Chlapi a vy všichni jezdíte tubeless? Jaké to má výhody oproti klasické duši? Já mám od koupě pláště Schwalbe Rocket Ron evo liteskin, na které si stěžovat nemůžu a uvnitř klasika duše. Asi ale i kdybych chtěl bezduše tak mám smůlu, na tubeless musí být přizpůsobeny i ráfky, je tak?na rafek nalepis specialni pasku das tomu urcene ventilky nalepis mliko a jedes :-) ja vozim dusi kevlarove RR performanace a menit je nebudu za me nejlepsi plaste co jśem kdy jezdil co se tyce bezduse na zavody super mensi tlaky lepsi prilnavost k podkladu koreny kameny jasne a hlavne mensi dirky mlliko zalepi ale jak se udela vetsi rira v plasti stejne musis hodit dusi opravu defektu bez lepeni max 5 min a to se pujdu jeste vycurat :-)http://www.mojekolo.cz/no-tubes-ventilek-universal-35mmhttp://www.mojekolo.cz/no-tubes-vlozka-do-rafku-10y-x-25mmhttp://www.mojekolo.cz/no-tubes-tmel-pint-473ml Upraveno 10. května 2016 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Ja osobne nejsem gramar, tak nejvetsi vyhodu vidim v tom, ze muzes vozit nizoucky tlaky a pak v tom, ze kdyz nekde chytnes trn nebo kousek vetve, tak to mliko to udrzi. Ja to mam 50/50, protoze ten zadek nejdem schopnej vymenit Uz rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 jj musíš mít i ráfky.. já vozím taky duše..Nemusiš :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Nemusiš :-) :-)bezduše i jdou na nějakej obyč ráfek? To jsem netušil...tak se omouvám za mistifikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Jo teď jsem se dočetl, že třeba Rubena dělá nějaký tubeless kit i na obyč ráfky, lepí se to nějak páskou atd. Ale na to jsem moc línej, tak na to kašlu :-D Zatím jezdím bez defektu, přitom převážně v lese na kořenech. Asi to moc šetřím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Jo teď jsem se dočetl, že třeba Rubena dělá nějaký tubeless kit i na obyč ráfky, lepí se to nějak páskou atd. Ale na to jsem moc línej, tak na to kašlu :-D Zatím jezdím bez defektu, přitom převážně v lese na kořenech. Asi to moc šetřím :-)o par prispevku vyse jsem dal odkazy na vse potrebne :-) da se to pouzit na kazdej typ rafku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 o par prispevku vyse jsem dal odkazy na vse potrebne :-) da se to pouzit na kazdej typ rafku :-) Díky, mrknu na to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poya Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Chlapi a vy všichni jezdíte tubeless? Jaké to má výhody oproti klasické duši? Já mám od koupě pláště Schwalbe Rocket Ron evo liteskin, na které si stěžovat nemůžu a uvnitř klasika duše. Asi ale i kdybych chtěl bezduše tak mám smůlu, na tubeless musí být přizpůsobeny i ráfky, je tak?Bezduše jezdím tak někdy od roku 2002. Nejdřív normální UST, teď TLR s mlíkem a zpět k duším by mě nikdo nedostal Ráfky: skoro všechny ráfky,co se teď vyrábějí (ještě jednou: skoro) jdou použít na bezduše - potřebuješ jen pásku (třeba NoTubes), ventilky (dobrý jsou třeba DT Swiss nebo Effetto) a mlíko (vozím teď ZeroFlats)... a pláště. U ráfku je dobrý, aby měl žlábek, kam zaskočí patka TLR pláště (ale jde to i bez toho, jen je větší riziko, že ho někde zuješ). Výhoda: moc neřešíš propichy (mlíko zalepí samo) a hlavně můžeš mít nižší tlaky a přitom necvakneš duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky