Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je zajímavé, že je to tak poruchové v dnešní době létání na měsíc :-( Furt ten teleskop strašně chci a vy mi ho těmito problémy rozmlouváte.

Odesláno

To je zajímavé, že je to tak poruchové v dnešní době létání na měsíc :-( Furt ten teleskop strašně chci a vy mi ho těmito problémy rozmlouváte.

Afri bohužel s tím musíš počítat sere se každá značka,mrknu na BF tam si poctes o tom dost
Odesláno

ty voe...já zatím po druhý..snad už vydrží, než bajka prodám :lol2:

Afri,neboj se toho...třeba budeš mít štěstí na kus

ted už nedrží s leze dolů když sednu,takže musím popremyslet jestli novej nebo prachy z5
Odesláno

Afri bohužel s tím musíš počítat sere se každá značka,mrknu na BF tam si poctes o tom dost

Právě, kdyby to stálo patnáct stovek, ale ....

Odesláno

ti prodám mýho bajka a můžeš ho vyzkoušet  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Nekecej, že už ho zase prodáváš? :-) Si neměnim tak často ani trencle, jako ty bitky, chi chi

Odesláno

Já chci moje prodávat příští rok a už teď jsem s toho divnej, beru ho jako kámoše, bude to těžké loučení anebo si ho možná nechám :-)

Odesláno

Já chci moje prodávat příští rok a už teď jsem s toho divnej, beru ho jako kámoše, bude to těžké loučení anebo si ho možná nechám :-)

stejně jsem zvědavej co pak vezmeš..jestli Jekyl nebo Trigger
Odesláno

stejně jsem zvědavej co pak vezmeš..jestli Jekyl nebo Trigger

To je jednoduché, kterej bude líp do osmdesáti litrů osazenej, víc za kolo nedám, nejsem přeci blázen :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...