Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aha, já myslel že jsi měl nějáký průšvih když si tak na rychlo zrušil víkend, tak aspoň že jsi v pohodě :cheers:  Klidně si to zpočítej, dráž než Gustaf určitě nejezdíš... :lol2:

Gustav to prodá za to co to koupil neboj to hlava.

Odesláno

Afri,v nedeli po obede jsem si sel kopnout a natahl si koleno...,takze pajdam a mam klid. Obcas me kolena bolej,uz nejsem mladik:).

Spine,prodat bike jen za ucelem porizeni noveho:). A jak se nudim,tak blbnu no:).

Odesláno

Afri,v nedeli po obede jsem si sel kopnout a natahl si koleno...,takze pajdam a mam klid. Obcas me kolena bolej,uz nejsem mladik:). Spine,prodat bike jen za ucelem porizeni noveho:). A jak se nudim,tak blbnu no:).

no abyc nedopadl jak kámoš.... :lol2:  dvě  LV 301 mu stojí doma,k tomu novej Scalpel,nějaká silnička ještě a prodat se mu nechce nic :lol2:

Odesláno

Afri,v nedeli po obede jsem si sel kopnout a natahl si koleno...,takze pajdam a mam klid. Obcas me kolena bolej,uz nejsem mladik:). Spine,prodat bike jen za ucelem porizeni noveho:). A jak se nudim,tak blbnu no:).

Ok, já mám taky furt něco natáhlého ale nějak to neřeším, tak ať si brzy v pohodě chlapíku :cheers:

Odesláno

Spine, nebojim se. Pokud si to v hlave obhajim, tak bude kus za kus :)

Afri dik, taky to vetsinou neresim, ale kdyz na tu nohu moc nemuzes a neohnes ji poradne, tak je to na kolo celkem handicap :(

Kluci, poradne fotit a ocekavam online zpravodajstvi...

Odesláno

Test nového převodníku, je to super, tiché a řetěz nepadá :-D teď už jen ta fyzička chybí. Mám zatím tedy vepředu NW 32z a vzadu 11-36z. a9faf645d1eb78e5fb115cd7cc3980aa.jpg00623459a3cddb5964577a35b0ea8e59.jpgc91e49bbd8bab41bd687daffbc6a1312.jpgc05393b20a4bb1777205f965d4ff617b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Aha, já myslel že jsi měl nějáký průšvih když si tak na rychlo zrušil víkend, tak aspoň že jsi v pohodě :cheers:  Klidně si to zpočítej, dráž než Gustaf určitě nejezdíš... :lol2:

voe...já jezdím parádně..ikdyž teď nemám na čem  :lol2:  :lol2: wave..mno to zas ne...to by nebylo špatný 

TLD, co se děje? snad nic vážného..

edit: už to čtu...tak to sem zvědavej...jen něco pořiď 

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Spine, nebojim se. Pokud si to v hlave obhajim, tak bude kus za kus :)

Afri dik, taky to vetsinou neresim, ale kdyz na tu nohu moc nemuzes a neohnes ji poradne, tak je to na kolo celkem handicap :(

Kluci, poradne fotit a ocekavam online zpravodajstvi...

o čem uvazuješ trošku naznač kterým směrem uvazuješ
Odesláno (upraveno)

Spine, zustanu vernej znacce :) Musim si prave srovnat v hlave co bych z toho mel, krome obrovsky radosti :) Turner RFX, postaveny na XT, Chromag, praxis, RS :)... ladil bych to zase do cerno - cerveny :) Nejak takto....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Gusto, ja zase vyssi :) Ne kluci, v podstate mate pravdu. Todle ma malinko jinou geo, coz je u me stejne asi jedno. Je to karbonak, 160mm zdvih a je krasnej. Udajne je jeste jezdivejsi nez to co mam ja. Mam od kluku slibenou predbadecku, ze ji projedem nekde v marastu, tak jsem zvedavej. Ale je to strasne moc krasny kolo. No a co se tyka financi, tak zadnej muj konicek neni do plusu:) Asi jako vsechno co dela radost :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...