wave ceptor Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Aha, já myslel že jsi měl nějáký průšvih když si tak na rychlo zrušil víkend, tak aspoň že jsi v pohodě Klidně si to zpočítej, dráž než Gustaf určitě nejezdíš... Gustav to prodá za to co to koupil neboj to hlava.
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Vždyť já vím ... To byl joke.Gustav to prodá za to co to koupil neboj to hlava.
TLD Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Afri,v nedeli po obede jsem si sel kopnout a natahl si koleno...,takze pajdam a mam klid. Obcas me kolena bolej,uz nejsem mladik:). Spine,prodat bike jen za ucelem porizeni noveho:). A jak se nudim,tak blbnu no:).
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 jsem zvědavej kdy budou operativní leasingy na kola to by jezdilo naleštěnejch voňavek si myslim
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Afri,v nedeli po obede jsem si sel kopnout a natahl si koleno...,takze pajdam a mam klid. Obcas me kolena bolej,uz nejsem mladik:). Spine,prodat bike jen za ucelem porizeni noveho:). A jak se nudim,tak blbnu no:).no abyc nedopadl jak kámoš.... dvě LV 301 mu stojí doma,k tomu novej Scalpel,nějaká silnička ještě a prodat se mu nechce nic
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Afri,v nedeli po obede jsem si sel kopnout a natahl si koleno...,takze pajdam a mam klid. Obcas me kolena bolej,uz nejsem mladik:). Spine,prodat bike jen za ucelem porizeni noveho:). A jak se nudim,tak blbnu no:). Ok, já mám taky furt něco natáhlého ale nějak to neřeším, tak ať si brzy v pohodě chlapíku
TLD Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Spine, nebojim se. Pokud si to v hlave obhajim, tak bude kus za kus Afri dik, taky to vetsinou neresim, ale kdyz na tu nohu moc nemuzes a neohnes ji poradne, tak je to na kolo celkem handicap Kluci, poradne fotit a ocekavam online zpravodajstvi...
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 neví někdo z vás jestli u řazení XT je origo dodáno lanko s teflonem nebo bez?
kupko Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Je tam klasicke nerezove lanko :-) teflon je na nic Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Je tam klasicke nerezove lanko :-) teflon je na nic Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkjá si to myslel,ok díky za potvrzení
Rifik Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Test nového převodníku, je to super, tiché a řetěz nepadá :-D teď už jen ta fyzička chybí. Mám zatím tedy vepředu NW 32z a vzadu 11-36z. Sent from my iPhone using Tapatalk
Gustaf Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Aha, já myslel že jsi měl nějáký průšvih když si tak na rychlo zrušil víkend, tak aspoň že jsi v pohodě Klidně si to zpočítej, dráž než Gustaf určitě nejezdíš... voe...já jezdím parádně..ikdyž teď nemám na čem wave..mno to zas ne...to by nebylo špatný TLD, co se děje? snad nic vážného.. edit: už to čtu...tak to sem zvědavej...jen něco pořiď Upraveno 18. května 2016 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Spine, nebojim se. Pokud si to v hlave obhajim, tak bude kus za kus Afri dik, taky to vetsinou neresim, ale kdyz na tu nohu moc nemuzes a neohnes ji poradne, tak je to na kolo celkem handicap Kluci, poradne fotit a ocekavam online zpravodajstvi...o čem uvazuješ trošku naznač kterým směrem uvazuješ
TLD Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Spine, zustanu vernej znacce Musim si prave srovnat v hlave co bych z toho mel, krome obrovsky radosti Turner RFX, postaveny na XT, Chromag, praxis, RS ... ladil bych to zase do cerno - cerveny Nejak takto.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. května 2016 uživatelem TLD
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 No jakože moc pěkný....ale kromě té radostí v tom mi posun asi už nebude....navic finančně to bude taky fest do mínusu si myslim
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 vždyť něco takovýho máš,ne?to samý to bude u tebe až to vymenis...DDD
Gustaf Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 to samý to bude u tebe až to vymenis...DDDne ne..já chci nižší zdvihy...a pořád mám v hlavě i HT
TLD Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Gusto, ja zase vyssi Ne kluci, v podstate mate pravdu. Todle ma malinko jinou geo, coz je u me stejne asi jedno. Je to karbonak, 160mm zdvih a je krasnej. Udajne je jeste jezdivejsi nez to co mam ja. Mam od kluku slibenou predbadecku, ze ji projedem nekde v marastu, tak jsem zvedavej. Ale je to strasne moc krasny kolo. No a co se tyka financi, tak zadnej muj konicek neni do plusu:) Asi jako vsechno co dela radost
Doporučené příspěvky