Jiřina Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 V 27. 5. 2016 v 18:58, African napsal: Pěkný kolo, škoda na něj nechat prášit. Já letos taky s časem na fígu, no zítra se snad urvu a dám celodenní. Prdel už přestala bolet po králičáku, tak pohoda :-) Jinak ta svitilna vypadá dost dobře Jiřino.Ti diky kamo. Jsem ji chtel dmes vecer vyzkouset ale zacina prset a to koleno po Kralucaku nejak zacina zlobit :/ Jeste ze jsem mel ty chranice Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 V 27. 5. 2016 v 19:24, roura74 napsal: Myslíš Chaveze, ne? :;-)Teď jsem dokoukal záznam a byla to paráda. Zítřek bude hodně zajímavej.Jo myslím Já jsem z toho byl tak nadšený, že jsem popletl jména, Nibali je můj oblíbenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 V 27. 5. 2016 v 19:30, Jiřina napsal: Ti diky kamo. Jsem ji chtel dmes vecer vyzkouset ale zacina prset a to koleno po Kralucaku nejak zacina zlobit :/ Jeste ze jsem mel ty chranice Sent from my iPhone using TapatalkTak to je škoda jak budeš v poho tak dej fotky jak dobře sviti :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 No musim zkusit co nejdriv Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Moje modřiny už taky získaly poslední odstín jsem barevný jak vánoční stromeček :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 V 27. 5. 2016 v 19:30, Jiřina napsal: Ti diky kamo. Jsem ji chtel dmes vecer vyzkouset ale zacina prset a to koleno po Kralucaku nejak zacina zlobit :/ Jeste ze jsem mel ty chranice Sent from my iPhone using Tapatalkjo jo v batohu jim bylo dobre :-( snad to nebude nic vazneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 V 27. 5. 2016 v 19:52, kupko napsal: Moje modřiny už taky získaly poslední odstín jsem barevný jak vánoční stromeček :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkZa deset bludišťáků to stalo kámo :-) Na Rychlebkách zkusím padesát, to je zlomenina a nezapomeňte kluci, vrtulníček je za rovných sto bludišťáků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 No musim zkusit co nejdriv Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 V 27. 5. 2016 v 20:04, African napsal: Za deset bludišťáků to stalo kámo :-) Na Rychlebkách zkusím padesát, to je zlomenina a nezapomeňte kluci, vrtulníček je za rovných sto bludišťáků...kamo neblbni bludistaky doufam uz vsechny mame a nove nepotrebujem :-) a hlavne ne ten za 100 jak jsme se bavily :-) ale uz se tesim jako malej jarda vsichni povine nahradni patku :-) a jiri chranice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Kluci, kamarádi, tak hlásím že brzdy se konečně chytli a začali pořádně kousat, v zatáčce jsem šel na tlamu jak už dlouho ne. Děkuji kupko za jejich instalaci. Ale bez ourazu, pouze jsem si musel vyměnit trenky jak moc jsem se leknul :-) Přeji krásný den, u nás luxus Afrika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Afri,fotka cislo dve je super. Ja s lesem jeste vymeknul. Jel sem na starym biku takovou xc smycku,necelejch pade. A dobry. Zitra ten les dam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Foto tři je správně minimalistické. Budu se muset za tebou do Ádru vypravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Dík kluci, jinak Ondro jsi u nás kdykoliv vítán, pokud se rozhodneš. Je to tady beautiful, však víš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Já dnes krásných 55 km. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Kluci hezký fotky dáváte.Taky bych rád přispěl, ale poslední dobou se mě z toho kola slejzat a kolo štelovat do nějaký hezký pozice prostě nechce.Zejtra se možná hecnu:-)Dneska parádní závěr Gira. Nibs Maglia rosa a Valverde bedna. Oběma sem to moc přál.Jsou to borci. Chaves mi je taky sympatickej, ale ten se určitě jednou vítězství na GT dočká.Určitě na to má:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 V 28. 5. 2016 v 11:54, roura74 napsal: Foto tři je správně minimalistické. Budu se muset za tebou do Ádru vypravit.Az pojedeš tak řekni rad se přidám :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Afri fotky super ta druha bomba :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Já se dneska žádné kolo věnoval jsem se rodině :-) to znamena výlet a pak horska turistika :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Afri kolik bludistaku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 tak jsem dnes tak vyrazil...rychlej švih na 2 kopečky...a 51km...bylo krásně. Kluci, máte to krásný...Afri, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky