Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

V 27. 5. 2016 v 18:58, African napsal:

Pěkný kolo, škoda na něj nechat prášit. Já letos taky s časem na fígu, no zítra se snad urvu a dám celodenní. Prdel už přestala bolet po králičáku, tak pohoda :-) Jinak ta svitilna vypadá dost dobře Jiřino.

Ti diky kamo. Jsem ji chtel dmes vecer vyzkouset ale zacina prset a to koleno po Kralucaku nejak zacina zlobit :/ Jeste ze jsem mel ty chranice :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 5. 2016 v 19:24, roura74 napsal:

Myslíš Chaveze, ne? :;-)

Teď jsem dokoukal záznam a byla to paráda. Zítřek bude hodně zajímavej.

Jo myslím :D Já jsem z toho byl tak nadšený, že jsem popletl jména, Nibali je můj oblíbenec :)

Odkaz ke komentáři

V 27. 5. 2016 v 19:30, Jiřina napsal:

Ti diky kamo. Jsem ji chtel dmes vecer vyzkouset ale zacina prset a to koleno po Kralucaku nejak zacina zlobit :/ Jeste ze jsem mel ty chranice :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak to je škoda jak budeš v poho tak dej fotky jak dobře sviti :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

V 27. 5. 2016 v 19:52, kupko napsal:

Moje modřiny už taky získaly poslední odstín jsem barevný jak vánoční stromeček :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Za deset bludišťáků to stalo kámo :-) Na Rychlebkách zkusím padesát, to je zlomenina a nezapomeňte kluci, vrtulníček je za rovných sto bludišťáků...

Odkaz ke komentáři

V 27. 5. 2016 v 20:04, African napsal:

Za deset bludišťáků to stalo kámo :-) Na Rychlebkách zkusím padesát, to je zlomenina a nezapomeňte kluci, vrtulníček je za rovných sto bludišťáků...

kamo neblbni bludistaky doufam uz vsechny mame a nove nepotrebujem :-) a hlavne ne ten za 100 jak jsme se bavily :-) ale uz se tesim jako malej jarda vsichni povine nahradni patku :-) a jiri chranice :-)

Odkaz ke komentáři

Kluci, kamarádi, tak hlásím že brzdy se konečně chytli a začali pořádně kousat, v zatáčce jsem šel na tlamu jak už dlouho ne. Děkuji kupko za jejich instalaci. Ale bez ourazu, pouze jsem si musel vyměnit trenky jak moc jsem se leknul :-) Přeji krásný den, u nás luxus Afrika :-)

post-364-0-46133000-1464428266_thumb.jpg

post-364-0-32250600-1464428368_thumb.jpg

post-364-0-94344000-1464428470_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kluci hezký fotky dáváte.Taky bych rád přispěl, ale poslední dobou se mě z toho kola slejzat  a kolo štelovat do nějaký hezký pozice prostě nechce.

Zejtra se možná hecnu:-)

Dneska parádní závěr Gira. Nibs Maglia rosa a Valverde bedna. Oběma sem to moc přál.Jsou to borci. Chaves mi je taky sympatickej, ale ten se určitě jednou vítězství na GT dočká.Určitě na to má:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...