spineshank Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Roura váhal týden a nakonec vzal opět 2,1. Naštěstí dnes spím vesnici vedle kupkolo takže osobní odběr na poslední chvíli.tak zrovna tam bych si plášť nekupoval,navíc ta cena není úplně top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Poprvé jsem od nich měl pláště v krabici.Proč bys tam nekupoval? Že prodávají OEM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 tak zrovna tam bych si plášť nekupoval,navíc ta cena není úplně top:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 nejde o kopec,spíše ta monotónní krajina kde jedeš je peklomonotoni je ale slapes nepremyslis cistis pri tom hlavu drzis frekvenci-tepovku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Poprvé jsem od nich měl pláště v krabici.Proč bys tam nekupoval? Že prodávají OEM?jj vše OEM co tam mají,nejen pláště...radši beru jinde kde mám jistotu originálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 monotoni je ale slapes nepremyslis cistis pri tom hlavu drzis frekvenci-tepovku :-)radši držím riditka...DDJe to bezpečnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 jj vše OEM co tam mají,nejen pláště...radši beru jinde kde mám jistotu origináluOno je to jak kdy. Teď pláště byly ofiko distribuce, ale fakt snad poprvé. Řetězy SH mají na výběr v krabičce nebo volnej. To ale neznamená, že to není origo.Na druhou stranu jestli zrovna u Schwalbe pláště je rozdíl ceny u OEM a maloobchodní verze skoro 1/2 tak radši vždy vezmu OEM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Ono je to jak kdy. Teď pláště byly ofiko distribuce, ale fakt snad poprvé. Řetězy SH mají na výběr v krabičce nebo volnej. To ale neznamená, že to není origo.Na druhou stranu jestli zrovna u Schwalbe pláště je rozdíl ceny u OEM a maloobchodní verze skoro 1/2 tak radši vždy vezmu OEM.beru originální za stejný nebo levnější jak na kupkole,i ten tvůj bys mel za 1060,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Tak vždycky se najde někdo levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Help pls. Mám na svém postarším bajku kotoučovky Hayes nine a zadní brzda mi z ničeho nic zatuhla. Krok páky je teď tak milimetr a i bez brždění destičky lehce drhnou o kotouč. Nějaký typ, co se s tím mohlo stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Jsme zpátky v dolinách Labských. Krkonošské hřebeny parádní, jen přibylo spousta nového asfaltu mezi boudama a spojnicema. Skoro žádní lidi, jen pár školních výletů. Jak jsme pak sjížděli od Tetřevích boud do Černého dolu začalo hřmít a během pozdního oběda dorazila bouřka která s náma pak šla 20 silničních km až do Debrného. Aspoň jsem pořádně testl bundu. Fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Luxus největší kamaráde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Pěkný fotečky...i to žrádlo bych si dal...DJá se dnes věnuju rodině,byl jsem 4 dny za sebou tak trošku relax na terase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Roura, to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 roura, super...a ty mističky utopený v tý omáčce Já asi vyrazím zítra na rychlošvih...tak snad bude počasí. Ale tuhle pohodu v horách závidím, fakt pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Je to taková naše tradiční trasa, kterou jedeme jednou za rok s tátou. Vždy pohoda, jen je blbý jak je na tátovi vidět jak pomalu ubývá sil. Je mu 65 a doufám, že to ještě párkrát zopakujeme než bude muset koupit e-bika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Help pls. Mám na svém postarším bajku kotoučovky Hayes nine a zadní brzda mi z ničeho nic zatuhla. Krok páky je teď tak milimetr a i bez brždění destičky lehce drhnou o kotouč. Nějaký typ, co se s tím mohlo stát?no nejednodusi je koupit aspon shimano deore a takovej problem se ti uz nikdy nestane :-)jinak je to nomalni jev sundej kolo a parkrat jemne zmackni packu a koukni jestli pistky stejne vajizdeji jestli ne tak jsou trosku pridrene a to doma jestli jsi to nikd ynedelal sam neopravis dalsi moznost strcit mezi desky klinek poradne zatlacit a trosku upustit z prasatka kapaliny to taky casto pomaha ale opravdu staci jen par kaper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 ondro krasne fotky poradne si to uzij :-) co bunda zapotil ses nebo ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 ondro krasne fotky poradne si to uzij :-) co bunda zapotil ses nebo ne :-)Bundu jsem bral jenom z kopce a pak 20 km v lijáku. Vodu držela parádně a zpocenej jsem nějak extra nebyl. V Craftce by to bylo daleko horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 něco pro ty kdo nechtěj smyk na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky