kupko Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Super Jiří ze jsi dal ten kopec ten pocit znám taky jsem si s kámošem v sobotu říkal že tu poslední stojku na vrchol slávy po tech střech nedáme ale Jak lidé co šli dílů povzbuzováli to dáte tak jsem se kousl a dal po 70 km domu dalších 70 radost velka něco podobného jak na kralicak po tech sutrech ale mnohem prudší a proto děláme jakýkoliv sport pro tu radost :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Je mi te lito, to rano asi nebude nic moc... Zvyk je zelezna košile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Ondro Ondro dobře to dopadlo bud rad ze sis nic nezlomil jinak pěkně fotky je tam krásně Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Je mi te lito, to rano asi nebude nic moc... Zvyk je zelezna košile.Ráno to bude pořádně bolet Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 roura: no kolega to je pech, tak rychle sa z toho vyliž !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Dík kluci. Jsem nadopovanej brufenem, namazanej vrstvou voltarenu a hemagelu a tesim se na rano. :-) Jinak na Kupkovu radu jsem objednal mazání na řetěz od Shimana. Vzal jsem PTFE i WET a smekám. Mám už slušnou sbírku všech možných i nemožných mazadel a Shimano vyhrálo na celé čáře. Ještě se mi nestalo abych po jednom namazání ujel víc jak 300 km a řetěz nebyl slyšet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Dík kluci. Jsem nadopovanej brufenem, namazanej vrstvou voltarenu a hemagelu a tesim se na rano. :-) Jinak na Kupkovu radu jsem objednal mazání na řetěz od Shimana. Vzal jsem PTFE i WET a smekám. Mám už slušnou sbírku všech možných i nemožných mazadel a Shimano vyhrálo na celé čáře. Ještě se mi nestalo abych po jednom namazání ujel víc jak 300 km a řetěz nebyl slyšet.Jo jo je to pravda pravdoucí :-) nic lepšího není Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Roura: ještě že jsi dopadl jakž takž v pohodě.. ještě se teda uvidí ráno, no :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Ad držák na tažný: pár stránek na zpět jsem žádal o radu, byl mi doporučen výrobce Atera, když jsem ho poptal u firmy, kde jsem bral bříve držáky na kola, střešní box a tak, tak mi napsali docela jasnou reakci, tak kdyby to někoho zajímalo, tak publikuji Citace: "Moje zkušenost s nosiči atera na jízdní kola je ta nejhorší s ohledem na počet reklamací, které jsem musel řešit. Já bych Vám raději s ohledem na způsob uchycení na kouli, doporučil buď Thule, Cykell, nebo i levnější Wjencek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Moty, to jsem byl asi ja, kdo zminoval tu ateru... zajimave. Diky za info, jen me prekvapuje, ze prodejce doporuci ten polskej ksindl, kterej se dle recenzi useru skoro neda pouzivat... Thule a Atera maj naopak hodne kladny ohlasy. Je to boj, ja si snad radsi koupim dodavku a kola budu vozit uvnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 ten Cykell vypadá dobře, ale na 4 kola seš už přes 20k, toho poláka zmiňoval jako levnější variantu, ale když sem si přečetl, jak to tam složitě montuješ, tak to bylo jasné NO-GO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 no tak kluci honem dotazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Dobrej dres, Spine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Dobrej dres, Spine jj podobnej vozí Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Tak jsem se dnes zase hecnul. V lese ty koreny klouzaly jako svin, nepomohly ani skoro prazdne gumy Tal jsem pojezdil co slo, ale popravde jsem byl dost opatrny Akorat na moje oblibene schody jsem najel trochu rYchleji nez obvykle asi takze misto sjezdu byl jump a dopad s riditky kontra Ale musim pochvalit kratasy POC, ustaly to naprosto bez poslvrny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Šikovný Jiří chrániče kolen byli zase v batohu ? :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Cha cha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Ad nosič kol: Kluci, používám 2 roky Ateru pro 3 kola s možností dokoupit nástavec na čtvrté a naprostá spokojenost - Atera Strada 3 DL:- jednoduché uchycení nosiče- jednoduché uchycení kol- vše zamykatelné- a i s nástavcem a SPZ pro nosič by to mělo být kolem 15 tKč Jediné, na co dávat pozor, je počet kolíků do zásuvky k tažnému.Ke starším je potřeba koupit redukci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Diky za info, to je model o ktery bych asi mel zajem... i kdyz posledni dobou si fakt porad pohravam s myslenkou, postavit si dodavku na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Kupko: na normalni jezdeni preci nebudu brat chranice, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky