kupko Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Ondro pěkně :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 To byli dneska nové bile ponožky :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Hezký :-) Jinak Ondro, ten žvanec nemá chybu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Afri, Rabštejn je na jídlo pecka. Chata uprostřed ničeho, příjezd autem pouze na povolenku a navíc otevřeno 360 dní v roce od rána do večera. Jsou tam super terény na lození. To maso bylo ženy, já měl kuřecí "burger" ve focaccie a ještě jeden jablečnej desert. Kupko, pojedeme tama z Pradědu. Akorát v takovejch fuseklích nevím jestli ti vůbec nalijou. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Neboj ponožky si vezmu nové :-) s tim jídlem me pořádně štveš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Kolem nás se to dneska docela trhalo, tak jsem to se ženou riskli. Radši jsem dal blatníky, tak teď nemusím umývat. V lese to byla paráda, super vzdoušek, teplty mezi 16-20 a občas přeháňka. Nejvíc pršelo když jsme obědvali na Rabštejně. Super 60 km.moc pěkný...ale ty blatníky neeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Taky vždycky trpím když to kolo vidím. Ale praktičnost zvítězila. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Dobrá sranda. Žena mi vždycky nadává, že jezdím rychle z kopce atd. Ona z kopce brzdí a teď koukám na její comp a má dnes slušnou maximálku. Sama tomu nevěří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Taky vždycky trpím když to kolo vidím. Ale praktičnost zvítězila. :-))trpět netrpět...blatníky neeeee.... se to přece vydržet....teda aspoň já to tak mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 trpět netrpět...blatníky neeeee.... se to přece vydržet....teda aspoň já to tak mámJá také nejsem zastánce elekrrokol ale na druhe straně jak vidim kolik lidi to vrátí zase do sedla a přírody tak jsem rád že jsou prošlo mi za poslední dobu přes ruky hodně takových lidi a jsem rád že jim pomáhají :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Já také nejsem zastánce elekrrokol ale na druhe straně jak vidim kolik lidi to vrátí zase do sedla a přírody tak jsem rád že jsou prošlo mi za poslední dobu přes ruky hodně takových lidi a jsem rád že jim pomáhají :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkjá nemyslím elektrokola..proti tomu nemám nic, když to pomůže. Já myslel ty blatníky...to by mně na bajk nesmělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 Jo tak to jo kamo to ja taky nevozím a proto jsem vypadal dneska tak jak jsem vypadal ale i kdybych je mel tak v takovém dešti by stejne nepomohly a za mě to hyzdí kolo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 panstvo,moja rec, ziadne blatniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Počasím se nenechte vytočit... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 By mě zajímalo cim mažou řetěz....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Bez blatníků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 tak dnes nam začíná ms mtb v novým městě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Do toho začal Wimbledon, v sobotu startuje Tour, kdy má pak člověk jezdit na kole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Právě sem pokořil hranici 1000 km. Za tři měsíce to není špatné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky