Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

se ženou po 4. a já tam jezdíval s našima :) právě, Chorvatsko předrazeny a na cestě vydridusi Slovinci...tady máme super ubytko za super prachy. objednávám přímo u nich bez cestovky....

Jezdíš do nějakého privátu ?

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Inspirováno TLD. V půl šesté ráno jsem vyrazil. Po včerejších bouřkách to byla v lesích fantazie. 46 km a cca 900 výškovejch. Paráda. A teď ke strojům.

49e8fc8f8ca881c5a4b785e65ee97b7f.jpg8761e231caa620c4090ba2ba28723c18.jpga5b7f0d955e372516fe6f435267f6d3d.jpg

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

roura bomba, ja ty rana zeru za kazdyho pocasi. vsechno ma svoje. zitra v sedm valim smer jih, tak se tesim na ty svoje rano-spaciry nez bude snidane. Ve vysokejch horach je to megapecka.

Odesláno

Ahoj, dam to i sem. Pouzivate nekdo z vas aplikaci Endomondo? Me se zacala sama od sebe vypinat a nevim co s tim. Diky

Odesláno (upraveno)

Včera v Novém Městě. Atmosféra báječná. Vůbec netuším, jak jsou hlavně holky schopné tu trať vyjet i sjet...

V rámci Test festu se mi pod prdelí vystřídalo kol s cenou dohromady hodně přes milión a musím si gratulovat, pro mé účely dlouhých vyjížděk po obyčejně značených cestách se zdá dosavadní HT s váhou dost pod 10kg mnohem lepší volbou než full obludy, které přes všechen karbon váží o polovinu více (viz např. toto https://www.specialized.com/cz/cs/bikes/mountain/trail/sworks-stumpjumper-fsr-6fattie/107079 s tím jsem skoro nevyjel kopec...). Po pravdě jsem nebyl nadšen ani z toho Epicu na fotce, ale možná že to je jen o zvyku...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Bobisek
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...