moco Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Někdo zkušenost? Zaclo mi na biku něco klepat, ale nemůžu přijít na to co to je. Mam dojem, že to jde asi ze zadního náboje nebo ze středu. Takový zvuk železo na železo. Ale jen při drncani.Zkus rozebrat a vyčistit střed. Ale napřed vyndej sedlovku a taky jí očisti a dotahni, někdy to taky dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Dnes jsem se znicil jak dlouho ne. Podle predpovedi melo byt 26 stupnu a stin, odpoledne dest. Tak jsem vyrazil na silnici na cestu co uz jsem dlouho chtel zkusit. Tedy Praha-Ostrava, melo to byt nejakych 342 km a mel jsem ambiciozni plan to zajet pod 13 hodin No zabalil jsem to asi 20 km za lanskrounem, najeto 250 km (ctyricet jsem si diky navigaci zajel) jsem spaleny na uhel a je mi zle jak uz dlouho ne. Orlicke hory me uplne odrovnaly a k tomu strasny protivitr. Tak snad priste Taky jsem dospel po prujezdu Pardubic k zaveru, ze nenavidim cyklostezky. Včera to opravdu nebyl dobře vybraný termín :-) Já jel Olomouc-Ostrava, což je sice jen 120 km, ale při 33 stupních a mě už někde od Nového Jičína držela při životě jen představa Odry v Polance a bezedné pepsi v KFC... Hrozný je, že cestou jsem potkal snad jen tři hospody, v tom lepší případě jsou totiž otevřené 17-23h, v tom horším zabedněné nafurt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Tak jedna aktuální před svetakem :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Včera to opravdu nebyl dobře vybraný termín :-) Já jel Olomouc-Ostrava, což je sice jen 120 km, ale při 33 stupních a mě už někde od Nového Jičína držela při životě jen představa Odry v Polance a bezedné pepsi v KFC... Hrozný je, že cestou jsem potkal snad jen tři hospody, v tom lepší případě jsou totiž otevřené 17-23h, v tom horším zabedněné nafurt.No ja vyjizdel brzo, nejak se posralo vse co mohlo. Mel jsem nejake strevni problemy, vyjel jsem kvuli tomu o dve hodky pozdeji. (asi o pul sedme) Uz od zacatku mi nejely nohy, kolem pardubic foukal hrozny protivitr, hodne jsem si tam kvuli objizdce zajel. No a miaty bylo 35 a ani mracek. Dneska si myslim, ze bych to dojel. Nicmene jsem si potom vecer dal dve piva a hned je vyhodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Pome na tooooo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Neskutečné začátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Držím palce ale Nino no nevím :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Nino to da....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Nesmi Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Hlavně je Julian nesmí dojet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Už se stalo :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Jj bohužel snad se jej bude držet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Cink je mladý to tempo nedá Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Tak to je mazec jak Julian a Ondra je sjeli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Je to tam.... Sagan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Konečně to Sagan má Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Pekne jezdite. Ja od vcera motorkuju po Alpach. Dnes tam vsude lilo,tak jsme se po 300 najetejch km nastvali ates sedim na plazi u more a leju do sebe pivko. Taky fajn:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Je to tam.... Sagan nino vyhrál....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Super zavod, Nino je proste nejlepsi, ale Jarda super po zraneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Nino je prostě někde jinde .....tak to bude i v Riu si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky