kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Super zavod, Nino je proste nejlepsi, ale Jarda super po zraneni.No jo pěti násobný mistr světa :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 (upraveno) Nino je prostě někde jinde .....tak to bude i v Riu si myslím.Rio bude neco podobného jak dneska jenom tam nebude v čele cink a hlavně to bude o štěstí . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Upraveno 3. července 2016 uživatelem kupko
roura74 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Dneska luxusní projížďka se ženou - Nová Ves, Alfrédka, Skřítek a tradiční Rabštejn. 76 km lehce přes 1600 výškovejch. Dostali jsme se do cca 1100 mnm. Baterka manželce skončila 50 m před koncem posledního kopce, takže docela klika. Podařilo se mi opět proseknout plášť, takže ani Snakeskin mě nenaplnil důvěrou. Ještě mám jeden novej v zásobě a pak zkouším Conti nebo Maxxis.
kupko Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Super výlet ale kamo jak ty to děláš s těmi defekty :-) jinak na téhlé rozhledně jsem už také párkrát byl je k ni super kopec :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kral083 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Dnes ideální počasí pro první letošní výzvu: z chalupy si vyjet na Kleť. Nakonec z toho byl osobacek 213km, 2700m up. Nohy vydržely, ale zadek poznal středověk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Ta vidlička u toho dortu je pod tou šlehačkou?
roura74 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Super výlet ale kamo jak ty to děláš s těmi defekty :-) jinak na téhlé rozhledně jsem už také párkrát byl je k ni super kopec :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkČlověče nevím, ale už mě to pěkně sere. Aspoň jsem vyzkoušel samolepící záplatu Topeak. :-) Furt je vozím, ale většinou měním duši a plášť podlepuju klasikou.
roura74 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Ta vidlička u toho dortu je pod tou šlehačkou?Jasné šlehačkové maskování. Jako číšník bych se nejspíš neuživil.
kral083 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Co jsem si ale fakt užíval,byla kvalita jihočeských silnic. O tom si můžeme kolem Prahy nechat jenom zdát. A teď už jen aby Island porazil Francii :-)
spineshank Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Člověče nevím, ale už mě to pěkně sere. Aspoň jsem vyzkoušel samolepící záplatu Topeak. :-) Furt je vozím, ale většinou měním duši a plášť podlepuju klasikou.na kolik si to foukl ?
African Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Super Ondra, čím fotíš, už jsem zapomněl :-)
roura74 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 na kolik si to foukl ?Momentáně foukám 2,5, ty betony co jsem jezdil už mě přešly. Super Ondra, čím fotíš, už jsem zapomněl :-)Ajfoun. :-)
African Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Ten motýl je ovšem hodně povedený :-)
Jiřina Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Ten zavod to byla strasna palba. Hned od zacatku tempo jako krava. Lrasny zavod. A teds jak si Nino v tom predposlednim kole stoupnul, to jsem nejak nepochopil. Ma formu jako kraaaava. Ondr: MAXXISS forever Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Ten zavod to byla strasna palba. Hned od zacatku tempo jako krava. Lrasny zavod. A teds jak si Nino v tom predposlednim kole stoupnul, to jsem nejak nepochopil. Ma formu jako kraaaava. Ondr: MAXXISS forever Sent from my iPhone using TapatalkPrvní pokus bude nejspíš Conti Race king RS 2,2, jestli selže tak něco od Maxxise pro XC. Schwalbe jsem jezdil na 26er dva roky a nikdy jsem neměl takový trable jak letos. I výdrž vzorku je nižší než byla loni. A to jsem si říkal, že 29" by měl vydržet o fous víc kvůli většímu obvodu. Teď mám na tom posledním Snakeskin najeto necelejch 1000 a pomalu končí. Čekal jsem aspoň 1500. Jinak letos jsem jen ve spotřebě plášťů a řetězů lehce přes 3Kč/km. Víc jak za benzín.
kupko Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Ondro asi to je jezdcem a jeho stylem jízdy :-) musím zaklepat ale ja za poslední dva roky neměl ani jeden defekt a to vozím na obou kolech rocket Ron jo je tenčí a lehčí oproti msxisu a contiku ale perfektně drží stopu. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Tak na zdraví chlopaci :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bobisek Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Na tom tvym odkazu.. co to je zase za kravinu, ty 3" pláště? Zkoušel jste to někdo? V mejch představách to nebude o moc víc držet, zato to mnohem hůř pojede.. Jen že se k tomu vracím, drží to určitě o hodně víc než běžné pláště, ač bylo mokro, tak to z kopce dolů vlastně přejelo úplně všechno... Do kopce to byl samozřejmě porod i s ohledem na použité (nízké) tlaky. Je to kolo ve stylu lanovka nahoru - sjezd dolu, 250 tisíc je ale vskutku úlet :-)
moco Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Tak dnes jsem vyhrál kkta dne. Přesně takové podobné závory jsem si nevšiml v litovelském pomoraví, zrovna jsem chtěl dát odpočinout páteři, tak jsem chvilku čuměl do země, pak sluníčko do ksichtu a už jsem stačil jen zabrzdit tak, abych letěl přes řídítka, no a to bych nebyl já, abych neletel přímo na hlavu. Takže pobouchanej a zítra nepohnu krkem. Snad mi pojistka pokryje alespoň helmu, protože ta už asi nebude funkcni, je promáčklá :-(((Chlapy, dávejte pozor a vozte ty helmy, kdybych ji neměl, tak letím vrtulníkem.PS: helmu vám, škarohlídům, vyfotim až dojedu z pohotosti :-))))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Tak to musel být slušnej polet Hlavně že si v pohodě a foto určitě sem dej.
Doporučené příspěvky