Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nino je prostě někde jinde .....tak to bude i v Riu si myslím.

Rio bude neco podobného jak dneska jenom tam nebude v čele cink a hlavně to bude o štěstí .

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem kupko
Odesláno

Dneska luxusní projížďka se ženou - Nová Ves, Alfrédka, Skřítek a tradiční Rabštejn. 76 km lehce přes 1600 výškovejch. Dostali jsme se do cca 1100 mnm. Baterka manželce skončila 50 m před koncem posledního kopce, takže docela klika. Podařilo se mi opět proseknout plášť, takže ani Snakeskin mě nenaplnil důvěrou. Ještě mám jeden novej v zásobě a pak zkouším Conti nebo Maxxis.

b41a6fac511e834e1e9369578dbde97f.jpg296b16660e6edd1da078ca5fa3978b90.jpg288ed22b3055f141f8788c271db24f2c.jpg75e1da0371dcf5e4c8b0601b79dedc5c.jpg18d33758d8d0079b0a0de3f5b914bb69.jpg8055bf733d0469a2587799544894a484.jpgc99c8d362fd269a3a6a5d9c0cc8eba3f.jpgf78bdd98635a0748075ec805bddbd5b9.jpg

Odesláno

Super výlet ale kamo jak ty to děláš s těmi defekty :-) jinak na téhlé rozhledně jsem už také párkrát byl je k ni super kopec :-)

Člověče nevím, ale už mě to pěkně sere. Aspoň jsem vyzkoušel samolepící záplatu Topeak. :-) Furt je vozím, ale většinou měním duši a plášť podlepuju klasikou.

Odesláno

Co jsem si ale fakt užíval,byla kvalita jihočeských silnic. O tom si můžeme kolem Prahy nechat jenom zdát. A teď už jen aby Island porazil Francii :-)

Odesláno

Člověče nevím, ale už mě to pěkně sere. Aspoň jsem vyzkoušel samolepící záplatu Topeak. :-) Furt je vozím, ale většinou měním duši a plášť podlepuju klasikou.

na kolik si to foukl ?
Odesláno

na kolik si to foukl ?

Momentáně foukám 2,5, ty betony co jsem jezdil už mě přešly.

Super Ondra, čím fotíš, už jsem zapomněl :-)

Ajfoun. :-)

Odesláno

Ten zavod to byla strasna palba. Hned od zacatku tempo jako krava. Lrasny zavod. A teds jak si Nino v tom predposlednim kole stoupnul, to jsem nejak nepochopil. Ma formu jako kraaaava.

Ondr: MAXXISS forever ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ten zavod to byla strasna palba. Hned od zacatku tempo jako krava. Lrasny zavod. A teds jak si Nino v tom predposlednim kole stoupnul, to jsem nejak nepochopil. Ma formu jako kraaaava.

Ondr: MAXXISS forever ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

První pokus bude nejspíš Conti Race king RS 2,2, jestli selže tak něco od Maxxise pro XC.

Schwalbe jsem jezdil na 26er dva roky a nikdy jsem neměl takový trable jak letos. I výdrž vzorku je nižší než byla loni. A to jsem si říkal, že 29" by měl vydržet o fous víc kvůli většímu obvodu. Teď mám na tom posledním Snakeskin najeto necelejch 1000 a pomalu končí. Čekal jsem aspoň 1500.

Jinak letos jsem jen ve spotřebě plášťů a řetězů lehce přes 3Kč/km. Víc jak za benzín.

Odesláno

Ondro asi to je jezdcem a jeho stylem jízdy :-) musím zaklepat ale ja za poslední dva roky neměl ani jeden defekt a to vozím na obou kolech rocket Ron jo je tenčí a lehčí oproti msxisu a contiku ale perfektně drží stopu.

Odesláno

Na tom tvym odkazu.. co to je zase za kravinu, ty 3" pláště? Zkoušel jste to někdo? V mejch představách to nebude o moc víc držet, zato to mnohem hůř pojede.. :)

Jen že se k tomu vracím, drží to určitě o hodně víc než běžné pláště, ač bylo mokro, tak to z kopce dolů vlastně přejelo úplně všechno... Do kopce to byl samozřejmě porod i s ohledem na použité (nízké) tlaky. Je to kolo ve stylu lanovka nahoru - sjezd dolu, 250 tisíc je ale vskutku úlet :-)

Odesláno

Tak dnes jsem vyhrál kkta dne. Přesně takové podobné závory jsem si nevšiml v litovelském pomoraví, zrovna jsem chtěl dát odpočinout páteři, tak jsem chvilku čuměl do země, pak sluníčko do ksichtu a už jsem stačil jen zabrzdit tak, abych letěl přes řídítka, no a to bych nebyl já, abych neletel přímo na hlavu. Takže pobouchanej a zítra nepohnu krkem. Snad mi pojistka pokryje alespoň helmu, protože ta už asi nebude funkcni, je promáčklá :-(((

Chlapy, dávejte pozor a vozte ty helmy, kdybych ji neměl, tak letím vrtulníkem.

PS: helmu vám, škarohlídům, vyfotim až dojedu z pohotosti :-)))))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...