Návštěvník Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Rio bude neco podobného jak dneska jenom tam nebude v čele cink a hlavně to bude o štěstí . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkNo jsem zvědavý jestli to tam zkusí ten sagan. Nevím jaké jsou kritéria pro kvalifikaci ale. Edit: aha tak už čtu, že jede. Tím pádem super okořenění toho závodu, jsem zvědavý. Upraveno 7. července 2016 uživatelem vojta1
Gustaf Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Kluci, závidím, jak jezdíte...V sobotu se tady jede nějakej závod v eliminátoru, tak se půjdu aspoň pokochat. Jsem na to zvědavej...na jezdce a na bajky.
obchodnik-o3 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 panstvo, tak dnes kontrola po 5 tyzdnoch od operacie +rtg, vsetko ok, dnes mi dovolil doktor plavanie a stacionar, aj to je uz pokrok
African Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 panstvo, tak dnes kontrola po 5 tyzdnoch od operacie +rtg, vsetko ok, dnes mi dovolil doktor plavanie a stacionar, aj to je uz pokrok Hezký, to je dobře :-) Čím rychleji budeš v pohodě tím méně se na kole budeš bát a to je důležité. Psychika je čubka a třeba já po blbým úrazu ve skalách se tam vracím už pouze jako divák, ale léčba se taky táhla dva roky...
obchodnik-o3 Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 snad to nebude take zle s tou psychikou, uz som mal presne pred 20 rokmi zlomenu klucnu kost :-)) , ale urcite je clovek podvedome opatrnejsi
kupko Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Tak dneska jsem jel doprovodit kámoše na prezentaci triatlonu a tak dopadli moje nohy :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Profi cucfleky. :-)Jo holky byli sikovne :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Pěkné kérky Kupko :-) Startujeme ať jsme ready na Dachstein, váha jde dolů, začínám být spokojený. Kurňa kde jsou ty tropy jak slibovali, mrzne mi prdel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Super afri u nás pali slunce :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 (upraveno) Chybíte mi kluci, dělám vše abych mohl na Rychlebky, ale mám to tedy letos sakra napěchovaný. Dneska jsem objevil hluboko v lese tajemné místo, hroby pěti lidí a zbytky obydlí, úplně s toho tam mrazí. Tak jsem se ptal tady v hospodě Poláků a prý v kronice píšou, že tam tři loupežníci před sto lety přepadli a ubili mladou rodinu. Loupežníky pak chytli v domě a oběsili kousek dál. Dodnes tam lidi prckovy nosí svíčky, zajímavý objev, se mě ptali jak jsem to našel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2016 uživatelem African
kupko Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Zajímavý misto a příběh :-) afri a rychleby 100/% Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Jiřina Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 No ty vole Afri, to je hukot.Jak se to dari hubnou? Ja ani prd P.S: dnesni nej nej darek Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Jinak Jiří všechno nejlepší a ať se ti splní nesplnitelne :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Návštěvník adampu Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Môj krásavec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Všechno nejlepší Jiřino :-) Jinak nemám čas se nažrat poslední dobou, to funguje nejlépe a trochu stresu v práci...
kupko Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Tak tour de France zatáčky projíždět 81 km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Jiřina Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Diky chlapi. Kupko a mne jsi rikal ze jsem blazen Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky