Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Rio bude neco podobného jak dneska jenom tam nebude v čele cink a hlavně to bude o štěstí .

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

No jsem zvědavý jestli to tam zkusí ten sagan. Nevím jaké jsou kritéria pro kvalifikaci ale. 

Edit: aha tak už čtu, že jede. Tím pádem super okořenění toho závodu, jsem zvědavý. 

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

panstvo, tak dnes kontrola po 5 tyzdnoch od operacie +rtg, vsetko ok, dnes mi dovolil doktor plavanie a stacionar, aj to je uz pokrok 

Hezký, to je dobře :-) Čím rychleji budeš v pohodě tím méně se na kole budeš bát a to je důležité. Psychika je čubka a třeba já po blbým úrazu ve skalách se tam vracím už pouze jako divák, ale léčba se taky táhla dva roky...

Odesláno (upraveno)

Chybíte mi kluci, dělám vše abych mohl na Rychlebky, ale mám to tedy letos sakra napěchovaný. Dneska jsem objevil hluboko v lese tajemné místo, hroby pěti lidí a zbytky obydlí, úplně s toho tam mrazí. Tak jsem se ptal tady v hospodě Poláků a prý v kronice píšou, že tam tři loupežníci před sto lety přepadli a ubili mladou rodinu. Loupežníky pak chytli v domě a oběsili kousek dál. Dodnes tam lidi prckovy nosí svíčky, zajímavý objev, se mě ptali jak jsem to našel.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...