Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  lolohh napsal:
Tato věta na mě působí tak, že existuje "něco" čemu pustíš nějakou hudbu a "ono" ti to řekne, co je to zač. Nebo jak jsi to myslel?

Presne tak, pro nas co nectem vzkazy v youtube videich je to nutnost ;) Je to takova aplikace do ajfounu ale ma to i hodne hudebnich Sony Ericssonu ;) A funguje to prekvapive dobre..

YPO? napsal:
hned na začátku je to napsaný :lol2:

Tak ted si me dostal - je videt ze existujou i jednodussi cesty :lol2:

Odesláno
  spiderer napsal:
Presne tak, pro nas co nectem vzkazy v youtube videich je to nutnost ;) Je to takova aplikace do ajfounu ale ma to i hodne hudebnich Sony Ericssonu ;) A funguje to prekvapive dobre..

Dík. To je neuvěřitelný. Ještě nedávno jsme měli hajzly na dvoře a teď umíme todle.

Odesláno

Já jsem si pořídil těsně po novém roce tohoto miláčka.... Pak jsem si vyhodil koleno a od té doby se na něj každý den chodím do komory mlsně dívat.... Ale snad se blejská na lepší časy a budu moct příští týden krátce vyrazit...post-6563-1240910085.jpg

post-6563-1240910701.jpg

Odesláno
  Kat251 napsal:
Já jsem si pořídil těsně po novém roce tohoto miláčka.... Pak jsem si vyhodil koleno a od té doby se na něj každý den chodím do komory mlsně dívat.... Ale snad se blejská na lepší časy a budu moct příští týden krátce vyrazit...

Už dřív jsem si všiml, že SUP má celkem zajímavý ceny s designem zahraniční firmy.

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Už dřív jsem si všiml, že SUP má celkem zajímavý ceny s designem zahraniční firmy.

Hlavně mají rámy dělaný přímo ve Studénce, je s nimi celkem dobrá domluva pokud máš problém a kvalitativně jsou co se týče rámů hafo dobrý, osazení beru že každý zvolí dle stavu peněženky.... Na těchto kolech jezdí Česká spořitelna MBT team a krásná holka Tereza Huříková

Odesláno
  YPO? napsal:
JÁ ŘÍKÁM MÍT TALENT A MÍT KOULE (vlastně možná nemít :) )

To je oppravdu uzasny... :notworthy:

Muj styl jezdeni je krapet konzervativnejsi a tomu odpovida i kolo ktere vlastnim: KTM Veneto (trochu upravene oproti fotce - sedlo, riditka, pedaly), koupeno loni na podzim, jezdim s nim kazdy den do prace (a zpet), nakoupit, na vylety... najeto zatim 2200 km bez sebemensich problemu. Je to fajn mit solidni kolo, to se hned jinak jede!

post-3194-1240913076.jpg

Odesláno
  Kat251 napsal:
Hlavně mají rámy dělaný přímo ve Studénce, je s nimi celkem dobrá domluva pokud máš problém a kvalitativně jsou co se týče rámů hafo dobrý, osazení beru že každý zvolí dle stavu peněženky.... Na těchto kolech jezdí Česká spořitelna MBT team a krásná holka Tereza Huříková

No ony se tam jen domontovávají, vyrábí se v Číně. :) Terina je dost kocour. Znam trochu jedoho z majitelů, jsou to féroví lidi, držím jim s touhle značkou palce. I když za něco stojí jen pevný kola, takže nic na ježdění pro normální lidi :D

Odesláno
  YPO? napsal:

Talent je bez debat, každej rok žasnu, jakej je progres v podobným ježdění. Koule nevím, každopádně klouby a šlachy si mlaskaj blahem. :)

Odesláno
  Kat251 napsal:
Na těchto kolech jezdí Česká spořitelna MBT team a krásná holka Tereza Huříková

No mas recht, ta se povedla...

post-3586-1240917089.jpg

post-3586-1240917110.jpg

Odesláno
  paolous napsal:
No mas recht, ta se povedla...

Joo, Ferrari red, v te ji to vazne sekne! Je to kocka.

Zrovna vcera jsem premyslel o koupi horskeho kola. Nebylo by to na zadne extremni jezdeni ani na obri porce kilometru, spis jen tak jednou za tyden jet se projet (radsi do lesa nez na silnici). Po cem bych se mel poohlizet (cena cca. okolo 10k mozna trochu vic), kdybych se precijen urval a kolo chtel koupit? Ale rikam, zatim je to jen takovy napad, takze me to zajima spis informativne. Dekuji!

Odesláno
  skalis napsal:
Joo, Ferrari red, v te ji to vazne sekne! Je to kocka.

Zrovna vcera jsem premyslel o koupi horskeho kola. Nebylo by to na zadne extremni jezdeni ani na obri porce kilometru, spis jen tak jednou za tyden jet se projet (radsi do lesa nez na silnici). Po cem bych se mel poohlizet (cena cca. okolo 10k mozna trochu vic), kdybych se precijen urval a kolo chtel koupit? Ale rikam, zatim je to jen takovy napad, takze me to zajima spis informativne. Dekuji!

Spíš nějaký trekový, můžeš s ním na silnici i kolem prýglu úplně bez problémů, viz něco takovýho

http://www.sirer.cz/sortiment/kolo/RX-540/894/41/ podobný najdeš i levněji

Odesláno
  Kat251 napsal:
Spíš nějaký trekový, můžeš s ním na silnici i kolem prýglu úplně bez problémů, viz něco takovýho

http://www.sirer.cz/sortiment/kolo/RX-540/894/41/ podobný najdeš i levněji

Jo, diky. Trekovy kolo jsem mel a v obdobi, kdyz jsem byl na gymplu jsem na nem najezdil tisice kilometru, poslouzilo vyborne. Ted uz jsem dlouho poradne nejezdil, tak premyslim, jestli jit pripadne znovu do treka, nebo do horaka. Zas se mi libi takovy blbiny jako kotouckovy brzdy, moc dobre si pamatuju, jak klasicky brzdily treba v mokru nebo po desti :) A vyhovovala by mi masinejsi konstrukce, aby neco vydrzelo. Rad si necham poradit a treba si nakonec nejaky to kolo koupim :)

Odesláno
  YPO? napsal:

myslel jsem, že to už nikdy neřeknu, ale musím - dámy prominou

kurva já z toho chčiju petrolej !!!!

to je nádhera .... překonalo to můj největší bikevideo zážitek

http://www.youtube.com/watch?v=yCItQblcmAY...feature=channel

P.S. syn ty magory bikery žere - naštěstí - protože až vyroste, budu radši, když bude v partě furt odřenejch a dolámanejch happyfool magorů, než v partě unuděných fracků, co chlastaj a fetujou

Odesláno
  skalis napsal:
Jo, diky. Trekovy kolo jsem mel a v obdobi, kdyz jsem byl na gymplu jsem na nem najezdil tisice kilometru, poslouzilo vyborne. Ted uz jsem dlouho poradne nejezdil, tak premyslim, jestli jit pripadne znovu do treka, nebo do horaka. Zas se mi libi takovy blbiny jako kotouckovy brzdy, moc dobre si pamatuju, jak klasicky brzdily treba v mokru nebo po desti :) A vyhovovala by mi masinejsi konstrukce, aby neco vydrzelo. Rad si necham poradit a treba si nakonec nejaky to kolo koupim :)

Hlavně zvaž v jakém budeš jezdit terénu, jde nejen o peníze, ale i o požitek z jízdy. Pro občasné ježdění kolem prýglu či chalupy bych horáka nekupoval, stačí levnější trekingové. Kvůli rodinným výletů asi taky nevyhodíš ani 30000. S horákem koem 10 si užiješ taky plno zábavy, ale max párkrát do roka, vždy bude o něco ošizené. Řek bych, že slušná kvalita u trekových kol je 12TCZK u horáků 15TCZK a velmi slušná kvalita kolem 20000. Nejhorší volba je slevit na rámu a na vidlici, zbytek komponentů relativně snadno vyměníš. Vždy je lepší kvalitní rám než kvalitní kotoučovky s přehazkou, je blbý zjistit v terénu, že ti vidle "nechodí". U horáků kolem 15 je většinou ošizena právě vidle, ještě horší je bez nastavení tuhosti... O fullu v těchto kategoriích radši ani neuvažuj. Najdeš li něco konkrétního co by se ti líbilo hoď to sem mrknem na to....

Odesláno
  Kat251 napsal:
Hlavně zvaž v jakém budeš jezdit terénu, jde nejen o peníze, ale i o požitek z jízdy. Pro občasné ježdění kolem prýglu či chalupy bych horáka nekupoval, stačí levnější trekingové. Kvůli rodinným výletů asi taky nevyhodíš ani 30000. S horákem koem 10 si užiješ taky plno zábavy, ale max párkrát do roka, vždy bude o něco ošizené. Řek bych, že slušná kvalita u trekových kol je 12TCZK u horáků 15TCZK a velmi slušná kvalita kolem 20000. Nejhorší volba je slevit na rámu a na vidlici, zbytek komponentů relativně snadno vyměníš. Vždy je lepší kvalitní rám než kvalitní kotoučovky s přehazkou, je blbý zjistit v terénu, že ti vidle "nechodí". U horáků kolem 15 je většinou ošizena právě vidle, ještě horší je bez nastavení tuhosti... O fullu v těchto kategoriích radši ani neuvažuj. Najdeš li něco konkrétního co by se ti líbilo hoď to sem mrknem na to....

Diky, je mi jasny, ze full (tedy jestli full=celoodpruzeny) by byl cenove ponekud vyse. Ale odpruzena vidlice by se mi libila, nicmene jsem ji nikdy na kole nemel. To jezdeji kolem pryglu celkem sedi, dost lesni cesty, obcas Orlicke hory a tak, semtam trochu toho asfaltu. Jestli se da koupit za 10k slusny (dostacujici kvalita na rekneme cca. 2000 km/rok) s dobrym ramem, odpruzenou vidlici a pripadne kotoucema, tak bych o nem asi uvazoval. Kdyz by bylo do 12k, tak by to taky asi slo.

Odesláno

Hm, taky jsem v podobny situaci a musim rict, ze zacinam pomalu uvazovat nad cyklokrosovym kolem.

Je to takova odolnejsi silnice, sice bez odpruzeny vidle, ale na silnici mnohem pouzitelnejsi nez MTB a o kousek pouzitelnejci nez cross. A lehci teren zvladne taky...

Odesláno

Cca 4roky mam crosse Ravo Conquest na Deorecku nalitano 15tis. a menim jen retez(po3000km)a plaste na silnici.Koupil jsem ho na podzim jako vybehly model sleva z19 na 15t.Kc.Jezdim hlavne silnice obcas polni,lesni cesty.Kamos co ma MTB,tak lituje,protoze to co jezdi on(teren),tak to dam taky.Mezi ziletkarema(silnicka,zavodka)a bikerama(MTB,horsky) nejsme jako hybridi uznavany:)Ja je zdravim,ale odpovi jen malokdo.Bavi me s brasnama s nima zavodit,obcas me podceni:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...