Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prvně jsem si myslel, že jsem jdu něco vložit, ale potom co jsem si prošel pár stran zpět, tak jsem uznal, že se raději nebudu ztrapňovat. A to mi to dalo tolik práce, abych tu svoji naučil nosit hodinky. Ale pořád se k nim chová jako čuník.

Odesláno

u nás objednány tyto červené Sporty, termín dodání 30.5. 2017, foto jsem si vypújčil z webu

doobjednáno:

Pěkná volba, taky nad nima uvažuju. Hoď pak foto..

Odesláno

Prvně jsem si myslel, že jsem jdu něco vložit, ale potom co jsem si prošel pár stran zpět, tak jsem uznal, že se raději nebudu ztrapňovat. A to mi to dalo tolik práce, abych tu svoji naučil nosit hodinky. Ale pořád se k nim chová jako čuník.

A co nosí tak hrozného, že to sem ani nechceš dát? 

Odesláno (upraveno)

KatkaB: úplně obyčejné Casia sheen, ale do té doby nosila hodinky z Aliexpresu, takže jsem rád, že se mi povedlo to aspoň trochu povýšit ;-) původně jsem chtěl post hodit bez fotky, ale povedlo se Ti nahlodat mě ;-)

Na této fotce jde i vidět, jak se o ně stará. Staré jsou necelý rok, proto jistě uznáte, že nemá cenu kupovat cokoliv dražšího. :lol2: 

post-21215-0-62139300-1494337689_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

Abys neřekl, že jsi v těch levnějších hodinkách sám... tohle nosím já... občas... podle outfitu... trochu recese, já vím...

post-40502-0-53001800-1494371062_thumb.jpg

post-40502-0-58209000-1494371068_thumb.jpg

post-40502-0-34257800-1494371074_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Po těchto 

2016-New-Style-Whatever-I-m-late-anyway-

jsme přešli na tyto a mladá je spokojená, nemá čas s hodinkami zacházet jako v rukavičkách :).

casio-ladies-fashion-watch-ltp-1358d-2av

Upraveno uživatelem prischera

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...