Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sem to patří asi víc ... tak jedna letní ... zadání na hodinky bylo jasné: hodinky musí ladit s kabelkou a peněženkou ... nejlépe stejná značka ... no a já mám radost z funkčních sub dialů ... Guess a Swarovsky ...

post-11168-0-58701800-1371461317_thumb.jpg

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Návštěvník kupec
Odesláno
  V 30. 6. 2013 v 13:57, Rodkopf napsal:

EA vedle Cartierů? :)

Tie manželka dostala od mami na narodky, tak preto si ich drží............... :shutup:

Návštěvník kupec
Odesláno
  V 30. 6. 2013 v 14:09, Rodkopf napsal:

Tak já mam taky Boss vedle Zenithek :) na party jsou ideální. Co to má za ostatní kousky? Na ženskou má fajn výběr. 

Rado, Emporio Armani, Cartier, Omega a Jacques Lemans.

Odesláno
  V 30. 6. 2013 v 14:33, Topkan napsal:

Ja jsem mlade pred dvema tydny poridil k vyroci Longiny, at se k sobe jeste vic hodime :)

Jsou to jeji prvni mechaniky a zda se byt patricne nakazena.

Krásný cifr...to moje zatím odolává, ale už pomalu povoluje. :)

Odesláno

Se ji nesmis ptat :-D

Ja jsem na ty strukturovany cifry ujetej. Navic tohle je model, kterej se uz blbe shani. Potkal jsem je nahodou a nemohl jsem je v tom obchode nechat. Vzal jsem je i s tim, ze by se mlade nemusely libit. Ale libi se a moc :)

Odesláno

hehe, nektere prispevky (zvlast ty kozate) by jiste zaslouzily hlubsi (psycho)analyzu, ale jinak krasne vlakno. ma zena momentalne nosi me invicta pro diver 8926 s automatickou myotou, potom, co nekde zasantrocila sve quartzove invicta pro diver 8935.

Odesláno (upraveno)

Rikal jej 'zlato, tyhle ti budou fakt velky, to nejsou rolady'. Po chvili pochopila, takze mam stale co nosit ;)

sa6uhy6u.jpg

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno (upraveno)
  V 10. 7. 2013 v 1:48, IzTaPa napsal:

Rikal jej 'zlato, tyhle ti budou fakt velky, to nejsou rolady'. Po chvili pochopila, takze mam stale co nosit ;)

Jo tak takhle se musí vybírat hodinky,velmi dobře.Je to vlastně jako s autem,no jo,ale co když si na tu velikost paní zvykne?Jo jasně,nějakou dobu to potrvá a to už Tě stejně přestanou bavit :-),jejda,mám nějakou rejpavou,neber to vážně,parádní kousek,musí dlouho vydržet.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

nejstarší dceři jsem koupil od zdejšího člena seiko orange monster

nedá je z ruky

zajímavý bylo sledovat na dovolený reakce některých dětí - lidí

Mami, ta holka se koupe s hodinkama?!  Uvidíš, zítra už jí nepůjdou.

post-22153-0-65195100-1373454525_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...