Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Ja? Sama si je nasla a koupila (k tem ctyrem, co uz ma).A jeste se diva po nejakych davosach "open hearth"...Asi chronobundus...nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tohle je maximum ke kteremu jsem svou drahou "donutil" Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 (upraveno) Tak to víš, tady se furt naříká, jak ty manželky a přítelkyně tomu nerozumí a zajímá je jenom quartzový Michael Kors, tak mě ani nenapadlo, že by chtěla sama:-) Tak to máte dobrý, aspoň si máte o čem povídat, ne? Já jsem se na tu rezervu nátahu ptala ze zvědavosti. Pořídila jsem si hodinky stejné, jako jsem dostala v dětství od svých rodičů, zn. Luch, s ručním nátahem. Jsou hrozně malé, cca 22 mm v průměru, a vydrží mi natažené jenom jeden den. Tak mě zajímalo, jestli jiné maličké hodinky jsou podobně "krátkorezervní". Upraveno 8. listopadu 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tak vlastne trochu diky vyberu prvnich hodinek jsme se dali "dohromady".Pak si dalsi vybrala a koupila sama, pak neco ode mne a tyhle Tudory si nasla a konzultovala se mnou.Prumer asi bude podobny, jsou malinke, ale ona ma drobounke zapesti, takze to jde. A rezervu casem zjistime ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Tak to je hezký... tak ať jí slouží a jestli se ti bude časem chtít, tak napiš, jak tikají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 xeno, super, že taky gratuluju k výběru, jsem zvědavej, jak se osvědčí v praxi hlavně ten meš. na nic jinýho to podle uchycení dát asi nejde ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Žena jede ve zlatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Pěkné, napiš o tom trochu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Koupeny od místního člena, který je vydražil na E-bay. Etoile je francouzsky hvězda, takže hezký symbol. Quartz, takže pro dámy pohodlné, plastové sklo, měsíční fáze chodí hezky, žena nasadila nový řemen tmavě modrý, krásně decentní. Náramky vyrábí sama, antikolotočířská verze Kdybyste chtěli, fotky náramků budou na instagramu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Porad spolu... Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 (upraveno) Jsou hezký. S tím modrým řemínkem krásně vyniknou. Na té předchozí fotce vypadal černě, to nebylo ono, tahle fotka je lepší. A paráda i s těmi náramky.To bude nějaká pánská velikost, že jo? Už jsem to našla v¨prodejní sekci, 32 mm. To je zvláštní, vypadají větší, to asi zkresluje ta fotka. Upraveno 9. listopadu 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Pořád hezký! Porad spolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Tak to je hezký... tak ať jí slouží a jestli se ti bude časem chtít, tak napiš, jak tikají. Dekuji,jakmile budou nejake zkusenosti, urcite dam foto a podelim se. xeno, super, že taky gratuluju k výběru, jsem zvědavej, jak se osvědčí v praxi hlavně ten meš. na nic jinýho to podle uchycení dát asi nejde ne? Gratulaci sem predal, zena dekuje. Bude je mit spise na obcasne noseni, tak snad ji to vydrzi. Nic jineho tam nepujde, kdyby tah odesel, tak pak neco zbastlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dřív se ale podobné řemínky a hodinky nosily. Nedávno jsem dokonce viděla nabídku starých dámských (NOS) řemínku: - myslím tím ty vpravo, ten červený a černý bez těch kovových klumpů na konci - něco takového by tam nešlo? Dekuji,jakmile budou nejake zkusenosti, urcite dam foto a podelim se. Gratulaci sem predal, zena dekuje. Bude je mit spise na obcasne noseni, tak snad ji to vydrzi. Nic jineho tam nepujde, kdyby tah odesel, tak pak neco zbastlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Koupeny od místního člena, který je vydražil na E-bay. Etoile je francouzsky hvězda, takže hezký symbol. Quartz, takže pro dámy pohodlné, plastové sklo, měsíční fáze chodí hezky, žena nasadila nový řemen tmavě modrý, krásně decentní. Náramky vyrábí sama, antikolotočířská verze Kdybyste chtěli, fotky náramků budou na instagramu ;-)taky jsem na ně koukal:), ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 to je všechno paní asistentky? Má vkus. Pozdravuj ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 to je všechno paní asistentky? Má vkus. Pozdravuj ji ahoj Davide, jj, jak toto dopadne ....díky, budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 IMG_20171112_144426_resized_20171112_042152146.jpgTak to je paradni set. Kloboucek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 (upraveno) a mam docasne po projektu, shaneni strojku pokracuje...odeslano z eteru Upraveno 14. listopadu 2017 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se