Potkan Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ta damska varianta je super! Panskym by slusel i nejaky hnedy remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Společně na bruslích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 kdo by to rekl, ze bude mit takovou radost z tohoto ultimatniho darku :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Seiko stejně jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Život je krásny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 imr z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 kdo by to rekl, ze bude mit takovou radost z tohoto ultimatniho darku :-) z eteruKde se to dá sehnat? To vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 a ono dokonce to i funguje :-Dja na to narazil na blesaku za pade, v krasne sklenene krabicce diamantoveho brusu, jenom jsem vymenil baterku, bohuzel baba mela jenom jeden kousekale snad na ebay neco podobneho najdes ;-) Kde se to dá sehnat? To vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 To chci taky pro ženu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 aby te moji nebylo lito, poridl jsem ji jeste modre 28mm, at ladime :-)dlouho jsem kolem nich krouzil, nez jsem se rozhoupal, problem totiz je, ze ta moje draha polovicka je uz nikdy nepusti, takze prachy v cudu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 To jsem si celkem neběhnul, když mi ta moje předala kompletně zhnojené Festiny, co jsem jí před osmi lety koupil, s tím ze se vybila baterka a navíc rozpadnul řemen (rozpadnul doslova a opravdu ho nosila celých osm let ). Tak jsem skočil do Koscomu, kde byly koupené, uplatnil doživotní záruku výměny baterie, koupil za pětikilo nový řemen, a šel domů. No doma se zjistilo ze hodinky mají sice novou baterku, ale stejně nejdou (týpky v Koscomu omlouvá snad jen to, ze neměly vteřinovou ručičku). Tak jsem ji teda musel koupit něco nového (sobě jsem za odměnu obratem objednal nový watchwinder ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 (upraveno) ... často želvy na rejnokovi Upraveno 19. května 2018 uživatelem M@chino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Moja dnes tieto tak som ju cvakol :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Cez vikend s mojou najkrajsou takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Black and White Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 sakra, tady to jede. nadherny kousky panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Kluci hrají fotbal, tak my fotíme hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Já měl teď na ty osmadvacítky políčíno taky, ale když já sem momentum takové pomalé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se