beeman Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 je to cesta trnita, ale radostna :-D S takovou se k tem subum jen tak nedopracujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiusb Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Dlouho jsem s tím bojoval, ale už se smířil s tím, že lepší to u nás nebude.. co se hodinek mé partnerky týče. A tohle je ještě top z toho, co jí tady (ne)tiká. Už jsem si na ně zvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Setup do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Žena nosí od Vánoc tohle, cokoliv dražšího a v automatu bylo odmítnuto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Cestovatelská volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Naštěstí už jen TH.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Cestou domu z vejletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Drahá si na valentýna rozšířila portfolio o Beemanovy Quartzky, trošku jsem je poladil a sklidil i pochvalu. /foto starší/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 hmm, prokoukly... ale lunetu nepootocils!? ;-) Drahá si na valentýna rozšířila portfolio o Beemanovy Quartzky, trošku jsem je poladil a sklidil i pochvalu. /foto starší/20190308_181346.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Možná časem, nikomu to nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 (upraveno) Vidím, že jsi vytvořil jinej level "poloautonomního" řízení, řidič si za jízdy fotí hodinky, spolujezdec sleduje cestu Upraveno 27. března 2019 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 jj, byl jsem vykroucenej jak paragraf a draha rvala, at brzdim :-) ale ritil jsem zrovna cca 1km/h na spojce ;-) Vidím, že jsi vytvořil jinej level "poloautonomního" řízení, řidič si za jízdy fotí hodinky, spolujezdec sleduje cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 No, mě právě zaujal ten soustředěnej výraz Tvojí paní, sledující cestu před sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 tvl, dobrej postreh a oko :-Dale ona je ve skutecnosti docela hezka :-D No, mě právě zaujal ten soustředěnej výraz Tvojí paní, sledující cestu před sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 a romanticka :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 to tady mam babu jenom ja? ;-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Takhle mi dnes poslala jeji wristshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se