Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar přátelé :)

Musím se s vámi podělit o svoji radost. Konečně se mě povedlo po delší době doputovat ke značce, která mě již dlouho přitahovala. V podstatě mě bylo jedno o který model se bude jednat (i když s lunetou jsem chtěl více... :) ), hlavně ať je to Damasko :)

Zkoušel jsem různé výměny, protože volné peníze v plné výši nějak stále nebyly (spíše se vždy objevilo něco důlěžitější...) a stále nic :(

Nakonec vše ale dopadlo dobře - před dvěma dny se mě povedla výměna mimo fórum a já teď hrdě na svém zápěstí nosím své vysněné Damasko, jedná se o model DA 47 s bílým ciferníkem.

Jedná se o velmi vyvážené a pohledově harmonické hodinky. Nikde nic nepřebývá a zároveň nechybí. Lumi celého ciferníku je neuvěřitelná a vydrží v podstatě celou noc. Matné pouzdro působí velmi decentně a zároveň elegantně. Na zápěstí cítíte, že hodinky nejsou z plechu, ale zároveň se lehce nosí.

Moc příjemná je čitelnost ručiček a plynulost ovládání datumovky je lahoda :)

Jelikož dva dny není moc dlouhá doba na delší recenzi, tímto zkončím, protože venku svítí krásně slunce a je třeba dobře na procházce nasvítit lumi :)

Mějte se báječně.

Tom

Odesláno

Tak jo :), ale nejsem žádný fotograf :(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Moc pekny kousek, po hodinkách s lumi cifernikem posilhavam už dlouho a tyhle jsou perfektní kombinaci přehlednosti, účelnosti a elegance. Gratulace

Odesláno

Jojo. S láskou vzpomínám :tired: . Vadila mi v podstatě akorát šířka řemínku 20mm na NATO strapu.

• po měsících...
Odesláno

Tak jen pár info po delším nošení :)

Prosím nekamenovat, ale jsem tak spokojený, že jsem prodal všechny hodinky a nechal si jen DAMASKO :) (abych nelhal, na dovolené a sport jsem si ještě nechal Traser Nautic - mimochodem super hodinky, asi je někdy nafotím a něco o nich napíšu...)

Ale zpět k Damasko :)

Na ruce sedí fakt výborně, vypadají stále jak nové. Musely, ale do servisu ke Kubovi - po celodenním nošení se v noci zastavovaly. Oprava, jak je u Chronoshopu  běžné, blesková a už se zase kochám :)

Všichni, kdo o Damasko uvažujete doporučuji - nečekejte !!!

Odesláno

Jakou povrchovku mas na mysli ?

Jinak co dodat, hodinky jsou to perfektni, precizne zpracovane s nejlepsi lunetou.

Ha,cekal jsem,ze se ozves:-)To neni utok na Damasko,obecne proste povrchovy upravy nemusim,at je to PVD,tegiment...pekne to vypada,ale napravovani skod v podobe tukancu a skrabancu je podstatne slozitejsi,nez u klasicky oceli.Klady a plusy chapu,ale nechtel bych to..

Odesláno

Gratulujem k perfektnemu kusku, ta luneta je skutocne najlepsia! Mne sa pacia DA44/45, mozno niekedy... :)

Inac skoda tejto kombinacie lunety a cifernika, lepsia by bola minutova luneta.

Nech sluzia dlho a dobre! ;)

Odesláno

Inac skoda tejto kombinacie lunety a cifernika, lepsia by bola minutova luneta.

Jsem opacneho nazoru, minutova luneta patri na potapky, na pilotky patri jednoznacne hodinova, takove falesne gmt.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...