Mimo320 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 chalani, hladal som niečo na leto, tak ste ma tu na webe nalomili na tie monstrá.. objednal som si tieto SRP481 (objednané včera z talianska, prišli dnes ráno... takže wow za čas + za poštovné 10eur... )len neviem.. nie sú mi velké? či ešte je to ok? no nosia sa celkom fajnovo
Rifik Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Za mě OK ale je to asi na vkusu každého soudruha.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mimo320 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 no ako som ich tak pozoroval na ruke... prekvapilo ma,že sa prvý článok ťahu sa vie zohnúť takmer až pod hodinky a tak by sa dali dosť odhaliť nožičky. no myslím,že na mojej ruke sa to ešte nedeje takže to asi budem akceptovať a veselo ich nosiť trochu som sa bál ako budú vycentrované indexy s lumi ale to čo prišlo ma celkom potešilo. dobrá práca seiko
5etter Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 dobře tedy, když nedáš nápovědu uhodneme si to sami....tvoje škoda, mohl sis s námi trošku pohrát Bohužel, nejsem na netu furt... je to jednoduché .....Jihlava, budova radnice...asi to tak jednoduché nebylo, protože prvních pár dnů se nikdo nechytal. Správně, byl jsem v Jihlavě, vyhráls. no ako som ich tak pozoroval na ruke... prekvapilo ma,že sa prvý článok ťahu sa vie zohnúť takmer až pod hodinky a tak by sa dali dosť odhaliť nožičky. no myslím,že na mojej ruke sa to ešte nedeje takže to asi budem akceptovať a veselo ich nosiť trochu som sa bál ako budú vycentrované indexy s lumi ale to čo prišlo ma celkom potešilo. dobrá práca seiko ...tak teď ještě vycentrovat lunetu a je to.
Mimo320 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Jop. To som si az po foteni vsimol, ze je o zubok mimo
rommir Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Včera přišla starým černým nová pomerančová sestřička
zlatmen Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Zdarec,ikdyž tady už pár odkazů na zkracování tahu bylo, některý už nefungují a jiný možná fungovat přestanou, dávám teda rovnou pár fotek, který mě hodně pomohly.
zlatmen Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Tah jsem zkracoval včera, tak se ještě podělím o pár aktuálních zkušeností a tipů pro amatéry jako já, kteří mají k dispozici jen kancelářskou sponku a nevydrží čekat už ani minutu a potřebují mít hodinky na ruce. Hodinářům a profíkům se omlouvám za diletantství. 1. chce to sponku tenčí než je průměr toho kroužku2. kolík mi rozhodně nešel vytlačit, musel jsem ho vyťukat (aby se u toho sponka neprohýbala doporučuju cca 0,5 cm ohnout do pravýho úhlu a do toho ťukat)3. první vytaženej kolík jsem pak používal místo sponky a fungoval výborně i při zpětném zasouvání, hlavně tou širší stranou kolíku se perfektně zasune kroužek tam kam má a nemusíte shánět další tlustější sponku4. jeden kolík mi hodně dlouho nešel vyťukat, tak jsem ho zkusil vytáhnout kombinačkama - TO ROZHODNĚ NEDOPORUČUJU - jednak to vůbec nešlo a navíc jsem ho trošku ohl, pak jsem zase trpělivě vyťukával za chvílu povolil5. opravdu dávejte pozor na to abyste neztratili ten kroužek na (fotce růžovej) když se podaří vyťuknout kolík, kroužek najdenou vypadne ani nevíte jak Přeju všem hodně štěstí při zkracování, je to adrenalín a až se vám to povede budete na sebe hrdí
rommir Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Já nevím , ale mě přijde, že se z toho dělá strašná věda . Já včera poprvé zkracoval tah na monstrech, poruce jsem měl dva nástěnkové špendlíky( jeden s uštíplou špičkou ) a za pár minut bylo bez nějakých problémů hotovo.A to se šikovností na tom rozhodně nejsem na jedničku :-)
karel hb Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Tak jsem si do třetice pořídil Monstra a dá se říct, že jsem konečně spokojenej parchant. První pokus byla stará orange verze, ale jak se mi líbily na fotkách, v reálu mi ten cifr přišel takovej lacinej, nevím, jak to napsat a navíc mne tlačila korunka a i extenze mi úplně nesedla. Tak jsem je pustil do světa, abych začal uvažovat o nové verzi a zamiloval jsem se do PVD SRP 311. Musím říct, že tahle verze Monster se mi líbí pořád, ale po vyjádření okolí a rodiny, že tyhle hodinky se na mně už fakt nehodí, jsem je nerad taky pustil do světa. Ale jak majitelé Monster vědí, červíček hlodal a po 3/4 roce uvažování a přemítání jsem pořídil novou orange verzi SRP309. A zatím jsem velmi spokojen. Už bych měl mít na cestě oranžový Hirsch Pure a potom to budou ty pravé, veselé letní hodinky. Hodně jsem bojoval, jestli nejít do SKX 007/009, ale nakonec zvítězil pocit mít "lepší" strojek a navíc mám Sarb059 a to jsou vlastě takové "lepší SKX" a já nechtěl mít doma dvě stejná pouzdra. Závěrem mohu říct, že jak jsem dřív loboval za starou verzi Monster, dnes se mi tahle nová zamlouvá mnohem víc, hlavně kvůli strojku a olemovaným indexům, což mi přijde vzhledově hodnotnější než u starého modelu. Sice mohli nechat původní korunku, ale tahle mne zase netlačí do ruky a hodinky sedí velice dobře. Tak jsem zvědav, jak dlouho mi nadšení vydrží, ale mohu hrdě říct, že na léto jsem připraven.
zlatmen Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Já nevím , ale mě přijde, že se z toho dělá strašná věda . Já včera poprvé zkracoval tah na monstrech, poruce jsem měl dva nástěnkové špendlíky( jeden s uštíplou špičkou ) a za pár minut bylo bez nějakých problémů hotovo.A to se šikovností na tom rozhodně nejsem na jedničku :-)To já jsem naopak strašně šikovnej ale ty potvory prostě furt nešly ven, vůbec si nedovedu představit, že bych to jen tak vytlačil špendlíkem. Možná to jde u některých tahů hůř. Přišlo mi užitečný se podělit o zkušenost aby se s tím někdo netrápil víc než je třeba.
Rifik Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Já tah zkrátil přesně jako píše rommir.. dva nástěnkové špendlíky, jeden uštíplou špičku a šlo to krásně :-)
zlatmen Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Já tah zkrátil přesně jako píše rommir.. dva nástěnkové špendlíky, jeden uštíplou špičku a šlo to krásně :-)To není možný, že bych nebyl až tak strašně šikovnej to se mi nechce věřit ;-) asi to bude tím, že jsem neměl doma ty nástěnkový špendlíky, nebo to u těch nových monster jde prostě líp Najde se někdo, kdo s tím taky taky bojoval ať se necítím tak trapně ?
rommir Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Tak si to tak neber :-) ,já si teda taky ted vybavuji ,že jsem se kdysi pral s jedním tahem na pětkách, ale tam byl ještě nějakej jinej systém a bez kombinaček , malého kladívka a malé ztráty nervů se to neobešlo :- ) ,ale dobře to dopadlo...
Rifik Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Já byl právě taky připo*raný to zkracovat sám, s tím jak jsem všude četl jak je to hrozné.. a pak jsem byl příjemně překvapený, že to šlo úplně v pohodě, jen stačilo dávat pozor a neztratit ty malý piny
wizard-ov Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 nebo to u těch nových monster jde prostě líp Ne, jde to stejně.... ale to jsi asi nechtěl slyšet
zlatmen Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Ne, jde to stejně.... ale to jsi asi nechtěl slyšet Ne, nechtěl. Moje sebevědomí a hrdost se válí v bahně. Jdu si číst Dostojevského Uražení a ponížení.
McStinger Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Sa tu občas riešia kadejaké gumy. Neviem, či poznáte toto. Existuje aj v oranžovom. V Thajsku sa to pomerne často dodáva k monštrám. Podľa mojich vedomostí je to origo Seiko. V reále som z toho mal zmiešané pocity, je to trochu infantilné.
petr_cha Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Tak jsem si do třetice pořídil Monstra a dá se říct, že jsem konečně spokojenej parchant. První pokus byla stará orange verze, ale jak se mi líbily na fotkách, v reálu mi ten cifr přišel takovej lacinej, nevím, jak to napsat a navíc mne tlačila korunka a i extenze mi úplně nesedla. Tak jsem je pustil do světa, abych začal uvažovat o nové verzi a zamiloval jsem se do PVD SRP 311. Musím říct, že tahle verze Monster se mi líbí pořád, ale po vyjádření okolí a rodiny, že tyhle hodinky se na mně už fakt nehodí, jsem je nerad taky pustil do světa. Ale jak majitelé Monster vědí, červíček hlodal a po 3/4 roce uvažování a přemítání jsem pořídil novou orange verzi SRP309. A zatím jsem velmi spokojen. Už bych měl mít na cestě oranžový Hirsch Pure a potom to budou ty pravé, veselé letní hodinky. Hodně jsem bojoval, jestli nejít do SKX 007/009, ale nakonec zvítězil pocit mít "lepší" strojek a navíc mám Sarb059 a to jsou vlastě takové "lepší SKX" a já nechtěl mít doma dvě stejná pouzdra. Závěrem mohu říct, že jak jsem dřív loboval za starou verzi Monster, dnes se mi tahle nová zamlouvá mnohem víc, hlavně kvůli strojku a olemovaným indexům, což mi přijde vzhledově hodnotnější než u starého modelu. Sice mohli nechat původní korunku, ale tahle mne zase netlačí do ruky a hodinky sedí velice dobře. Tak jsem zvědav, jak dlouho mi nadšení vydrží, ale mohu hrdě říct, že na léto jsem připraven.Svoje stara oranzova monstra jsem nakonec pustil prave taky kvuli lacinemu pocitu z indexu, takovejch nazdarbuh priliplejch... Ale ted co jsem se akorat vrátil z dovolene od more, tak bohuzel vim a citim, jak mi ta vesela oranzova tuuuze chybela... Uz nekolikrat jsem chtel dat novym monstrum sanci, ale zase mi prislo, ze by se krapet tloukly s mymi tunaky, ze by zustavaly v krabicce.... Ale zas ta uzasna oranzova.... Jak z tohodle ven ? :-) ... No nic, prihodim aspon starsi fotku z minule dovolene.. :-)
nOrther Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Zdarec, tak ja fungujem medzi chronomagorsko nepostihnutou spolocnostou a najlepsie co sa mi mohlo stat je, ze som si kupil original prve Orange Monstra SKX781. Nosim SKX007 na gume alebo na Hirsh Liberty ale to si nikto neznaly nikdy nevsimne. Ked vezmem Orange Monstra na tahu, jednoducho kazdy na to cumi. Pre mna velke indexy a orange farba je uplne neprekonatelne, NIKDY nepredam (lebo must have), proste klasika, ked zatuzim po zralocich zubkoch, tak si ich jednoducho dokupim. Vrelo odporucam kazdemu, prve monstra bez hackingu a so "skaredymi" indexami treba mat ako celok nadhera, aj pre cloveka ktory kupuje svoje prve hodinky, oranzova nejde iba k bordovej mikine, inak nemam problem:))). Touto cestou velka vdaka vsetkym na fore, ktori odporucaju seiko orange monster ako entry level. Krasne hodinky, ktore urcite neodporucam na soferovanie, lebo sa venujem max tomu co mam na ruke a ostatok premavky je uplne mimo Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se