brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Jaká je ta guma pocitově na ruce? Taky ji zvažuju (na igeny).Tú gumu mám už ja. Je dosť mäkká a nosí sa veľmi dobre. Vzhľadom na jej mäkkosť sa ale na nej trocha zachytávajú nečistoty a má dosť veľkú sponu. Na MM300 mi to nevadí a stratí sa to ale na Igenoch by už spona pôsobila hodne masívne. Ale to je len môj názor.
Bushman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To monstra delaji :-). Od toho jsou to monstra.Ja se jednech zbavil a ted uvazuju, ze i jednickove oranzady pujdou!Jo, já jim pak ráno nadávám, půjdete do hajzlu, svině nepřesný... Ale stejně je zase seřídím a nosím, jsem nepoučitelný... :-)
tano Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Bushman a to je prave ta chyba, monstrum nadavat nesmis zijou si svym zivotem.
Bushman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Já jim to neberu, ale kam přes noc tak pádí? :-))) By mě zajímalo, jaká poloha to způsobuje.
tano Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To netusim. Me jdou jiz po 3,5 roku dobre.Zkousel jsi je odlozit na bok?
zbuddy Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To netusim. Me jdou jiz po 3,5 roku dobre.Zkousel jsi je odlozit na bok? To mi připomíná Holzmanna: "a zkoušel jste se oběsit?"...
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Bushmann: mi delaji jednickove odlozene na dynku +18s a na korunce +6s ...Ale stejne pudou z domu. Takze pokud je nebude chtit Farky, vecer jsou v inzerci...
Bushman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To netusim. Me jdou jiz po 3,5 roku dobre.Zkousel jsi je odlozit na bok? A co je to dobře? Mě jdou přes den taky dobře, ta odchylka je do pár vteřin. Sice do mínusu, raději bych do plusu, ale i tak. Ovšem za noc se zpozdí třeba o 15 sekund, což je divný. Musí to být nějakou polohou mojí ruky. Odkládat na bok jsem nezkoušel - to by měly přidat do kroku? Jak je to vlastně s těmi polohami?
brumko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Noste ich a neodkladajte, lebo dostanú dekubity :lol2:
tano Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 A co je to dobře? Mě jdou přes den taky dobře, ta odchylka je do pár vteřin. Sice do mínusu, raději bych do plusu, ale i tak. Ovšem za noc se zpozdí třeba o 15 sekund, což je divný. Musí to být nějakou polohou mojí ruky. Odkládat na bok jsem nezkoušel - to by měly přidat do kroku? Jak je to vlastně s těmi polohami?Dobre cely den nosim a mam 3-4 vteriny do +. na noc odkladam na bok.nic vic
kotuc20 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Mám ich rád. Vždy rozjasnia deň.
tano Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 kotuc20: Paradni foto, mame to stejne!!
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Oboje monstra fuc a mam klid!
kupko Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 A co je to dobře? Mě jdou přes den taky dobře, ta odchylka je do pár vteřin. Sice do mínusu, raději bych do plusu, ale i tak. Ovšem za noc se zpozdí třeba o 15 sekund, což je divný. Musí to být nějakou polohou mojí ruky. Odkládat na bok jsem nezkoušel - to by měly přidat do kroku? Jak je to vlastně s těmi polohami?Moje dělají to stejne přes noc se také opozdí :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
odjinud Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To jsem zvědavej, kdy koupíš nějaký zpět.:-) Oboje monstra fuc a mam klid!
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To jsem zvědavej, kdy koupíš nějaký zpět.:-)To ja taky :-D
Frostie Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To ja taky :-DDávám tomu týden, maximálně dva!
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Dávám tomu týden, maximálně dva!Misto abys mne podporil...To si kamarad? :-)))Ja budu doufat, ze to prijde zase az s teplym pocasim a dlouhymi dny zalitymi sluncem ;-).
Frostie Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Misto abys mne podporil...To si kamarad? :-)))Ja budu doufat, ze to prijde zase az s teplym pocasim a dlouhymi dny zalitymi sluncem ;-).vždyť jsem tě podpořil...Kdybych byl svině, tak napíšu, že to dáš zítra do sekce koupím...:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se