Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Kristove rany, objednaj ich na Skywatches, sú tam o pár dolárov lacnejšie. Aj Mitak Ti doporučuje Skywatches. A Mitak je tu sakra kapacita cez internetové shopy.

Ok :-) clovek musi skudlit kazdou korunu uz tak zena nechape na co zase potrebuji dalsi hodinky :-) urcite to mate doma podobne :-) nerikejte ze jsem sam :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napiš panu Safarovi z Až watch. Při platbě předem Ti je pošle poštou bez poštovného. Osobně vyzkoušeno.

Souhlas, take mohu doporucit.

Odkaz ke komentáři

Koukal jsem na jeho stranky a ma skladem pouze velikost 22mm a to je velke potrebuji 20mm jestli se nepletu.

http://www.azwatch.cz/hodinky/se970-seiko-stezejky-22-mm

Napis mu, objedna je.

Odkaz ke komentáři

Takovy dotaz, trochu sem to hledal, ale nejak sem nic kloudneho nenasel...

Dneska jsem prisel z prace a moje Drakuly staly :-(

Normalne je nosim kazdy den tak 16-22h...

Postupne sem si vsiml, ze jsou mene a mene natazene (podle odchylky denniho mereni, mam zjisteno, ze cim vic jsou natazene, tim vice se zpozduji a posledni 3 dny uz byly skoro na nule) a dneska teda zastavily.

Nemate nekdo nejak zjisteno, jak dlouho by je mel mit clovek na ruce, aby se stacily natahnout? Pri beznych domacich cinnostech, nejke hry na PC, pohyb v kuchyni, smatrani v lednici apod...

Odkaz ke komentáři

to "kupko": Mam tady 2 stezejky z Monster, z originalniho gumoveho remene. Pocitam,ze to budou ty "silne". Jestli Ti to pospicha, muzu Ti je poslat a az sezenes (tyden - dva - tri), tak mi posles zpatky. Aktualne je nepotrebuju, ale mam je k reminku, tah mam na tenkych.

Odkaz ke komentáři

to "kupko": Mam tady 2 stezejky z Monster, z originalniho gumoveho remene. Pocitam,ze to budou ty "silne". Jestli Ti to pospicha, muzu Ti je poslat a az sezenes (tyden - dva - tri), tak mi posles zpatky. Aktualne je nepotrebuju, ale mam je k reminku, tah mam na tenkych.

Super diky moc pisiti SZ :-)

Odkaz ke komentáři

Takovy dotaz, trochu sem to hledal, ale nejak sem nic kloudneho nenasel...

Dneska jsem prisel z prace a moje Drakuly staly :-(

Normalne je nosim kazdy den tak 16-22h...

Postupne sem si vsiml, ze jsou mene a mene natazene (podle odchylky denniho mereni, mam zjisteno, ze cim vic jsou natazene, tim vice se zpozduji a posledni 3 dny uz byly skoro na nule) a dneska teda zastavily.

Nemate nekdo nejak zjisteno, jak dlouho by je mel mit clovek na ruce, aby se stacily natahnout? Pri beznych domacich cinnostech, nejke hry na PC, pohyb v kuchyni, smatrani v lednici apod...

To se nedá absolutně říct. Každý se hýbe i při běžných činnostech jinak. Ale ani když jsem byl nemocný a ležel a jen si zašel uvařit čaj a tak nějak zlehka doma fungoval se mi nestalo, aby se mi seika zastavily. Ale je fakt, že jsem je nesundával.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...