kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Kristove rany, objednaj ich na Skywatches, sú tam o pár dolárov lacnejšie. Aj Mitak Ti doporučuje Skywatches. A Mitak je tu sakra kapacita cez internetové shopy.Ok :-) clovek musi skudlit kazdou korunu uz tak zena nechape na co zase potrebuji dalsi hodinky :-) urcite to mate doma podobne :-) nerikejte ze jsem sam :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Rozhodně nejsi :-D Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Rozhodně nejsi :-D Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkTak to jsem rad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Aj Mitak Ti doporučuje Skywatches. A Mitak je tu sakra kapacita cez internetové shopy.Tak to byl nejlepší joke dnešního dne :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak to byl nejlepší joke dnešního dne :-)))):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Zdravim panove nemamate nahodou nekdo navic na prodej 2 stezejky na monstra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Napiš panu Safarovi z Až watch. Při platbě předem Ti je pošle poštou bez poštovného. Osobně vyzkoušeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Napiš panu Safarovi z Až watch. Při platbě předem Ti je pošle poštou bez poštovného. Osobně vyzkoušeno.Souhlas, take mohu doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Souhlas, take mohu doporucit.dekuji za ifo uz to jdu hledat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Koukal jsem na jeho stranky a ma skladem pouze velikost 22mm a to je velke potrebuji 20mm jestli se nepletu.http://www.azwatch.cz/hodinky/se970-seiko-stezejky-22-mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Koukal jsem na jeho stranky a ma skladem pouze velikost 22mm a to je velke potrebuji 20mm jestli se nepletu.http://www.azwatch.cz/hodinky/se970-seiko-stezejky-22-mmNapis mu, objedna je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Takovy dotaz, trochu sem to hledal, ale nejak sem nic kloudneho nenasel...Dneska jsem prisel z prace a moje Drakuly staly :-(Normalne je nosim kazdy den tak 16-22h...Postupne sem si vsiml, ze jsou mene a mene natazene (podle odchylky denniho mereni, mam zjisteno, ze cim vic jsou natazene, tim vice se zpozduji a posledni 3 dny uz byly skoro na nule) a dneska teda zastavily.Nemate nekdo nejak zjisteno, jak dlouho by je mel mit clovek na ruce, aby se stacily natahnout? Pri beznych domacich cinnostech, nejke hry na PC, pohyb v kuchyni, smatrani v lednici apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Monstra na dovolené v Pakoštane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Napis mu, objedna je.Psal jsem mu a odpovedel ze dodavatel je nema dneska jsem obvola 5 hodinarstvi co prodavaji sejka a koukali na me pres sluchatko ja pero z gauce co to po nich chci :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 to "kupko": Mam tady 2 stezejky z Monster, z originalniho gumoveho remene. Pocitam,ze to budou ty "silne". Jestli Ti to pospicha, muzu Ti je poslat a az sezenes (tyden - dva - tri), tak mi posles zpatky. Aktualne je nepotrebuju, ale mam je k reminku, tah mam na tenkych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 to "kupko": Mam tady 2 stezejky z Monster, z originalniho gumoveho remene. Pocitam,ze to budou ty "silne". Jestli Ti to pospicha, muzu Ti je poslat a az sezenes (tyden - dva - tri), tak mi posles zpatky. Aktualne je nepotrebuju, ale mam je k reminku, tah mam na tenkych.Super diky moc pisiti SZ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Takovy dotaz, trochu sem to hledal, ale nejak sem nic kloudneho nenasel...Dneska jsem prisel z prace a moje Drakuly staly :-(Normalne je nosim kazdy den tak 16-22h...Postupne sem si vsiml, ze jsou mene a mene natazene (podle odchylky denniho mereni, mam zjisteno, ze cim vic jsou natazene, tim vice se zpozduji a posledni 3 dny uz byly skoro na nule) a dneska teda zastavily.Nemate nekdo nejak zjisteno, jak dlouho by je mel mit clovek na ruce, aby se stacily natahnout? Pri beznych domacich cinnostech, nejke hry na PC, pohyb v kuchyni, smatrani v lednici apod...To se nedá absolutně říct. Každý se hýbe i při běžných činnostech jinak. Ale ani když jsem byl nemocný a ležel a jen si zašel uvařit čaj a tak nějak zlehka doma fungoval se mi nestalo, aby se mi seika zastavily. Ale je fakt, že jsem je nesundával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 "ggrand" - diky, tak trochu sem si to myslel, jsou to moje prvni automaty, takze muzu cerpat zkusenosti s provozem jen od ostatnich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Stale plati kdyby se doma nekomu valely 2ks tak je rad odkoupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Budou mi pasovat tyhle?http://www.ebay.com/itm/5-x-20mm-x-1-78mm-SHOULDERLESS-S-BAR-316L-S-S-1-1mm-THICK-ENDS-2-8mm-EXTENSIONS-/221791108968?hash=item33a3c7bf68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se