Lacifer Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Odesláno 3. června 2020 Díky kucí, jsem z nich nadšenej jsou fakt fotogenický monstrózní sbírka super
Mr_Ropotamo Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Odesláno 20. června 2020 Ahojte. Nevíte jestli je něco takového někde k sehnání na Monstera? Je to plast, nebo kov? Nebo jestli neporadíte nějaký černý (PVD?) kovotah na Příšery. Díky.
Mr_Ropotamo Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Odesláno 20. června 2020 Už jsem to asi našel :-). Nevypadá to zle. https://www.thestrapshop.co.uk/products/sl-diver-solid-link-pu-watch-bracelet?_pos=5&_sid=01e1cde1d&_ss=r
Stevek Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 To nevypada vubec spatne, cena taky neni prehnana... Zajimavy napad udelat tah z gumy:-).
kupko Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 Otázka co to vydrží. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Datel Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 nejsou to monstra, to se omlouvám... ale zas mám podobnou konstrukci pásku je to keramika, dole motýlová spona, dílky jsou spojené závlačkou, které je ještě ve středu na ocelové trubičce. ještě mám lesklou verzi, kde je to řešeno stěžejkou v každém dílku zdroj prubnito.cz
HAIRYPAW Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Odesláno 23. června 2020 Zdravím vážené dámy/pány.. Velmi dlouho jsem na fóru nebyl, dokonce tak dlouho, že jsem zapomněl svůj nick a musel jsem ho najít na tomhle seznamu jelikož jsem věděl, že tu jsem. Monstra vlastním již řadu let a nikdy nebyl problém. Až před časem se začaly zpožďovat a tak (i když mi to nijak moc nevadilo) jsem se rozhodl, že je nechám u hodináře seřídit. Stalo se tak, ale po nějaké době se občas objevilo zamlžení sklíčka a tak jsem uplatnil reklamaci a nechal to (u toho samého hodináře) opravit. Po nějakém čase (samozřejmě, že až po záruční době na opravu) se hodinky začaly zastavovat, až se zastavily docela a pokud jsem je ručně "natáhl" běžely pouze chvilku a konec. Dal jsem je tedy do opravy k jinému hodináři a ten je poslal do autorizovaného servisu. Po nějaké době se hodinky vrátily zpět, ale neopravené. Bylo mi zděleno, že servis již zanikl jelikož to odkoupila nějaká jiná firma. A tak se ptám. Víte někdo o nějakém dobrém servisu / hodináři, který se Monstrům věnuje? Za případné tipy předem děkuji.
Happy88 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 V 23. 6. 2020 v 23:42, HAIRYPAW napsal: Zdravím vážené dámy/pány.. Velmi dlouho jsem na fóru nebyl, dokonce tak dlouho, že jsem zapomněl svůj nick a musel jsem ho najít na tomhle seznamu jelikož jsem věděl, že tu jsem. Monstra vlastním již řadu let a nikdy nebyl problém. Až před časem se začaly zpožďovat a tak (i když mi to nijak moc nevadilo) jsem se rozhodl, že je nechám u hodináře seřídit. Stalo se tak, ale po nějaké době se občas objevilo zamlžení sklíčka a tak jsem uplatnil reklamaci a nechal to (u toho samého hodináře) opravit. Po nějakém čase (samozřejmě, že až po záruční době na opravu) se hodinky začaly zastavovat, až se zastavily docela a pokud jsem je ručně "natáhl" běžely pouze chvilku a konec. Dal jsem je tedy do opravy k jinému hodináři a ten je poslal do autorizovaného servisu. Po nějaké době se hodinky vrátily zpět, ale neopravené. Bylo mi zděleno, že servis již zanikl jelikož to odkoupila nějaká jiná firma. A tak se ptám. Víte někdo o nějakém dobrém servisu / hodináři, který se Monstrům věnuje? Za případné tipy předem děkuji. Ja dával svoje Monstra na servis, vyčištění a tlakovku k Mechanovi (místní člen). Dělá v ateliéru Knespl Mejzlík v Praze. Když jsem jim to tam vezl, tak sme navíc víc než hoďku pokecali o hodinkách (nikdy předtím jsme se neviděli), takže za mě velice příjemná návštěva. A pak mi to bez problému poslali hotový zpět poštou do Brna. A nad tímhle ateliérem sídlí Chronoshop, tak to můžeš spojit s nákupy Edit: je to už pár let zpět, ale počítám, že se nic nezměnilo.
farbakp Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Odesláno 30. června 2020 pomarance v zihlave...))Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro
Stevek Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Odesláno 30. června 2020 (upraveno) Pomeranče v práci... Upraveno 30. června 2020 uživatelem Stevek
farbakp Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Odesláno 1. července 2020 chlapci parada..pomarance su super.. a pozeram, ze je tu prevaha dvojek..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro
pauliej Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Odesláno 1. července 2020 2nd generation su naj - maju day-date, zuby a nemaju kyklopa ...
Regi Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Odesláno 22. července 2020 Ahoj,a že jsem tak smělý...nemáte někdo SZSC005? Rád bych se na ně podíval naživo, případně i koupil Odesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk
Stevek Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Odesláno 22. července 2020 Mám, večer se pokusím přidat pár fotek při různém světle. Na živo můžu ukázat v Praze či v nejmenovaném městečku v okrese Beroun. Na prodej nejsou. Prozatím přidávám jednu z pod červeného slunečníku, který vyvolává zajímavý "drákula efekt".
Regi Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Odesláno 22. července 2020 V 22. 7. 2020 v 13:29, Stevek napsal: Mám, večer se pokusím přidat pár fotek při různém světle. Na živo můžu ukázat v Praze či v nejmenovaném městečku v okrese Beroun. Na prodej nejsou. Prozatím přidávám jednu z pod červeného slunečníku, který vyvolává zajímavý "drákula efekt". Díky, rád se aspoň podívám. Co jsem tady viděl, tak se Monstra moc nepouštěj. Odesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se