Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky, projel jsem to a pochopil jsem to tak, že přes ten "svěřenecký účet" by to mělo být v pohodě, člověk odklikne zaplacení poté, co hodinky obdrží a vyzkouší. No, zase, prodejce je z Hongkongu, takže clo a dph...

Odesláno (upraveno)

@Pavel87 Díky 🙂 Mám pár gum a hadrů s oranžovou barvou, ale tento řemen k nim zatím sedí nejlépe 

Upraveno uživatelem ABCDE
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Máš to pěkné - pro mě je svatá trojka - jedničkové oranžády SKX781, dvojkové drákuly SRP313, a trojkové korály SBDC067. A jako čtvrtý mušketýr by mohly být letošní tlapky tučnáků.... No ale všechny jsem pustil takže budu muset začít od nuly a s ohledem na ceny už to možná ani realizovat nebudu 😏

Odesláno
  V 23. 8. 2021 v 18:18, Snekofon napsal:

Máš to pěkné - pro mě je svatá trojka - jedničkové oranžády SKX781, dvojkové drákuly SRP313, a trojkové korály SBDC067. A jako čtvrtý mušketýr by mohly být letošní tlapky tučnáků.... No ale všechny jsem pustil takže budu muset začít od nuly a s ohledem na ceny už to možná ani realizovat nebudu 😏

Rozšířit  

Díky, tvoje trojka je taky zajímavá, drákuly jsou pro mě nejvíc psycho monstra vůbec:-) a u trojek jsem váhal jestli korál nebo smaragd. Nakonec vyhrál smaragd. A souhlas, ze čtyřkových se mi opravdu líbí jen tučňáčí tlapky. No, tak třeba jednou...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Test lumi (asi tu už byl, ale opakování je matka monstří moudrosti😀)

Chystal jsem se na to už nějakou dobu, ale teď, když jsem si obstaral i jedničky jsem mohl konečně provést srovnání lumi monster generace 1-3. Pro zajímavost jsem přidal zbytek své skromné kolekce, SKX 007 (zcela vlevo) a Laco flieger (zcela vpravo). Krátce po nasvícení všechny hodinky celkem šajní, po necelých dvaceti minutách (foceno při stejné expozici) již monstra vyhrávají na celé čáře. To se dalo čekat, ale v reálu výsledky tak rozdílné nejsou. I Lacíčka mají krásnou lumi, která je v pohodě čitelná až do rána. Zajímavostí je velmi malý rozdíl mezi generacemi monster, který je ukázán zcela dole (krátce po nasvícení). Co do intenzity, dvojky možná o malý chloupek vítězí a také mi přijde, že 1 a 3 svítí více zeleně a 2 lehounce do modra.

lume test.jpg

Odesláno

Ještě jsem sem nedával lumi. Na všech Seikách mám zelenou, jen tyhle monstra mají modrou a to krásnou modrou. Příjemný překvapení a palec hore pro Seiko 

DE4317F9-6119-41EE-9D50-9585D6417745.thumb.jpeg.a0b821f308b37470c2536073fb6a0167.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...