Lucky Lucaso Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Odesláno 5. července 2021 Na chrono24 je tu samostatne vlakno. Staci trochu pocist.... A jestli je tu nekdo pusti...tot otazka Jedna vcerejsi...
Stevek Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Odesláno 5. července 2021 Díky, projel jsem to a pochopil jsem to tak, že přes ten "svěřenecký účet" by to mělo být v pohodě, člověk odklikne zaplacení poté, co hodinky obdrží a vyzkouší. No, zase, prodejce je z Hongkongu, takže clo a dph...
Pavel87 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Odesláno 17. července 2021 V 11. 7. 2021 v 12:07, ABCDE napsal: Rozšířit Tak to je hodně podařená kombinace!
ABCDE Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Odesláno 17. července 2021 (upraveno) @Pavel87 Díky Mám pár gum a hadrů s oranžovou barvou, ale tento řemen k nim zatím sedí nejlépe Upraveno 17. července 2021 uživatelem ABCDE
ABCDE Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Odesláno 17. července 2021 (upraveno) . Upraveno 17. července 2021 uživatelem ABCDE
Shane001 Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Odesláno 23. července 2021 Skládačka, mod každý tomu říká jinak
Violoncello Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Odesláno 26. července 2021 SRPE27K1, aneb barevný Dukovany
Stevek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2021 Tak jsem "zmáčkl kohoutek" a svatá monstrózní trojice je konečně pohromadě.
Snekofon Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2021 Máš to pěkné - pro mě je svatá trojka - jedničkové oranžády SKX781, dvojkové drákuly SRP313, a trojkové korály SBDC067. A jako čtvrtý mušketýr by mohly být letošní tlapky tučnáků.... No ale všechny jsem pustil takže budu muset začít od nuly a s ohledem na ceny už to možná ani realizovat nebudu
Kalisport Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2021 @Violoncello tyhle čtyřky jsou parádní… @Stevek pěkná sbírka! Já bych to teda poskládal úplně stejně. No a já si na svoje první monstra počkám do zítřka. Těším se jak malej Jarda
Stevek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2021 V 23. 8. 2021 v 18:18, Snekofon napsal: Máš to pěkné - pro mě je svatá trojka - jedničkové oranžády SKX781, dvojkové drákuly SRP313, a trojkové korály SBDC067. A jako čtvrtý mušketýr by mohly být letošní tlapky tučnáků.... No ale všechny jsem pustil takže budu muset začít od nuly a s ohledem na ceny už to možná ani realizovat nebudu Rozšířit Díky, tvoje trojka je taky zajímavá, drákuly jsou pro mě nejvíc psycho monstra vůbec:-) a u trojek jsem váhal jestli korál nebo smaragd. Nakonec vyhrál smaragd. A souhlas, ze čtyřkových se mi opravdu líbí jen tučňáčí tlapky. No, tak třeba jednou...
Stevek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2021 V 23. 8. 2021 v 18:49, Kalisport napsal: @Violoncello tyhle čtyřky jsou parádní… @Stevek pěkná sbírka! Já bych to teda poskládal úplně stejně. No a já si na svoje první monstra počkám do zítřka. Těším se jak malej Jarda Rozšířit Díky a jaký to budou?
McStinger Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2021 V 17. 7. 2021 v 5:17, Pavel87 napsal: Tak to je hodně podařená kombinace! Rozšířit Doteraz čo som videl na monštrách remene, asi sa mi najviac zahováral tento štýl. Videl som aj kombináciu Green Monster a zelené prešitie, neviem to nájsť. Pecka.
Stevek Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Odesláno 3. září 2021 Test lumi (asi tu už byl, ale opakování je matka monstří moudrosti) Chystal jsem se na to už nějakou dobu, ale teď, když jsem si obstaral i jedničky jsem mohl konečně provést srovnání lumi monster generace 1-3. Pro zajímavost jsem přidal zbytek své skromné kolekce, SKX 007 (zcela vlevo) a Laco flieger (zcela vpravo). Krátce po nasvícení všechny hodinky celkem šajní, po necelých dvaceti minutách (foceno při stejné expozici) již monstra vyhrávají na celé čáře. To se dalo čekat, ale v reálu výsledky tak rozdílné nejsou. I Lacíčka mají krásnou lumi, která je v pohodě čitelná až do rána. Zajímavostí je velmi malý rozdíl mezi generacemi monster, který je ukázán zcela dole (krátce po nasvícení). Co do intenzity, dvojky možná o malý chloupek vítězí a také mi přijde, že 1 a 3 svítí více zeleně a 2 lehounce do modra.
Kalisport Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Odesláno 5. září 2021 Ještě jsem sem nedával lumi. Na všech Seikách mám zelenou, jen tyhle monstra mají modrou a to krásnou modrou. Příjemný překvapení a palec hore pro Seiko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se