Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Časem na ně dojde taky, buď seženu původní nebo ty zubatý oranžový, nebo z nových ten tučňák, k monstrům ta stříbrná luneta tak nějak patří.

Teď jsem koupil želvy s rejnoky a Prim Sport humberto, tak se musím trochu krotit.

Ale bylo mi již zde vysvětleno, že když mám SKX, samuraje i želvy, tak monstra mě neminou. Diagnózu jsem s pokorou pacienta přijal a už se začínám pomalu těšit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Ahoj, snad neporuším pravidla fóra když sem dám link na svůj inzerát na monstra na jiném fóru.  Zde nemohu inzerovat, protože nemám dostatečný počet příspěvků a nahánět je zbytečnými plky nechci.

https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=77693

Hodinky jsou v podstatě jako nové.  Bohužel jsme si nesedli co se velikosti týká.  Budu hledat něco jiného, daleko menšího.

Díky za prostor.  Kdyby byl můj příspěvek v rozporu s pravidly tak prosím admina ať to smázne.

Díky J.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak, hodinky mám opravené, sklíčko za zafír vymenené. Teším sa z nich! Díky za odporúčanie servisu.

Ďakujem @ONYX servis hodinek za super komunikáciu a opravu. 

Zafír je s bezfarebným antireflexom

1676532998114.jpg

Upraveno uživatelem Iggi Kali
Odkaz ke komentáři

V 19. 1. 2023 v 9:12, salámek napsal:

Ahoj, snad neporuším pravidla fóra když sem dám link na svůj inzerát na monstra na jiném fóru.  Zde nemohu inzerovat, protože nemám dostatečný počet příspěvků a nahánět je zbytečnými plky nechci.

https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=77693

Hodinky jsou v podstatě jako nové.  Bohužel jsme si nesedli co se velikosti týká.  Budu hledat něco jiného, daleko menšího.

Díky za prostor.  Kdyby byl můj příspěvek v rozporu s pravidly tak prosím admina ať to smázne.

Díky J.

No problém je, že se mi inzerát nezobrazí, páč na tom fóru nejsem registrován. Monstra mi chybí do sbírky, klidně mi pošli víc info do SZ, ale tento měsíc si je fakt nekoupím poněvadž už mám nakoupeno a ještě mě čeká platba za servis.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...