Kalisport Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Jsou skvělý, chvílema mě docela štve že jsem je prodal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Já je měl chvilku ve výměním vlákně, ale naštěstí žádná dobrá nabídka nepřišla tak jsem se rozhodl si je nechat a jsem za to rád fakt jsou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Časem na ně dojde taky, buď seženu původní nebo ty zubatý oranžový, nebo z nových ten tučňák, k monstrům ta stříbrná luneta tak nějak patří. Teď jsem koupil želvy s rejnoky a Prim Sport humberto, tak se musím trochu krotit. Ale bylo mi již zde vysvětleno, že když mám SKX, samuraje i želvy, tak monstra mě neminou. Diagnózu jsem s pokorou pacienta přijal a už se začínám pomalu těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Chlapi, mám seikáče Orange monster, ale pokazili sa. Kde ich poslať na opravu? Chcel by som už rovno vymeniť aj sklíčko za zafír. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 @ONYX servis hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Jojo, taky doma balím hodinky na odeslání do onyxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 3 hodinami, Pepino777 napsal: @ONYX servis hodinek Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 49 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jojo, taky doma balím hodinky na odeslání do onyxu. Ty uz je balis tak mesic ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 No konečně jsem se k tomu dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Ok díky. Aj ja ich tam idem poslať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Idem kupovať sklíčko z https://www.seikomods.com/shop/ct051/ Nechce sa niekto pridať? Alebo viete poradiť lacnejší variant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakovar Odesláno 18. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Ve sledování na Ebayi mám tyto dva odkazy. Možná by se našly i jiné. Jen to teď bude na déle, v Číně slaví nový rok :(. https://www.ebay.com/itm/184467565931?var=692172208191 https://www.ebay.com/itm/174457208305?var=473659702779 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Ahoj, snad neporuším pravidla fóra když sem dám link na svůj inzerát na monstra na jiném fóru. Zde nemohu inzerovat, protože nemám dostatečný počet příspěvků a nahánět je zbytečnými plky nechci. https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=77693 Hodinky jsou v podstatě jako nové. Bohužel jsme si nesedli co se velikosti týká. Budu hledat něco jiného, daleko menšího. Díky za prostor. Kdyby byl můj příspěvek v rozporu s pravidly tak prosím admina ať to smázne. Díky J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 (upraveno) Tak, hodinky mám opravené, sklíčko za zafír vymenené. Teším sa z nich! Díky za odporúčanie servisu. Ďakujem @ONYX servis hodinek za super komunikáciu a opravu. Zafír je s bezfarebným antireflexom Upraveno 16. února 2023 uživatelem Iggi Kali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 V 19. 1. 2023 v 9:12, salámek napsal: Ahoj, snad neporuším pravidla fóra když sem dám link na svůj inzerát na monstra na jiném fóru. Zde nemohu inzerovat, protože nemám dostatečný počet příspěvků a nahánět je zbytečnými plky nechci. https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=77693 Hodinky jsou v podstatě jako nové. Bohužel jsme si nesedli co se velikosti týká. Budu hledat něco jiného, daleko menšího. Díky za prostor. Kdyby byl můj příspěvek v rozporu s pravidly tak prosím admina ať to smázne. Díky J. No problém je, že se mi inzerát nezobrazí, páč na tom fóru nejsem registrován. Monstra mi chybí do sbírky, klidně mi pošli víc info do SZ, ale tento měsíc si je fakt nekoupím poněvadž už mám nakoupeno a ještě mě čeká platba za servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 Ahoj, už jsou pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2023 A je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Veselé monstrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevek Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 , dost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se