Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě proto je nemám 🤣, ale to jsou jendičkový ty se ještě sehnat dají sice za nesmysl ale dají. Dvojkový oranžády se ještě někde občas objeví, ale po málu. Na ch24 jsou jedny za dvacku.

Odesláno

Jedničkové som kupoval dávno za 100usd... škoda, že som nevzal do foroty zo dva ks :D

Ale rád ich nosím, mám na nich už zafír tak sú veľmi pekné. 

Odesláno
  V 12. 9. 2023 v 8:49, code2 napsal:

Kalisport: Dvojkový se prodávají levněji než jedničkové že ?

Rozšířit  

Na ch24 seženeš jedničkový i pod 10k. Problém těch dvojkových je, že je nikdo neprodává.

https://www.chrono24.cz/search/index.htm?query=Seiko+Orange+monster&dosearch=true&searchexplain=1&watchTypes=&accessoryTypes=

Odesláno

Já se každou chvíli nechám unést myšlenkou, že bych po nějakých použitých v pěkném stavu sáhl. Ale vždy mě odradí ten červíček...je to komplet origo nebo skládačka z aftermarketu? Z fotek to nepoznám a zkrátka ten pocit, že naletím nějakému kutilovi, mě vždycky odradí.

Odesláno

Tak som si vcera vecer vyzdvihol v predajni nove monstra (tie s "kuracimo" stopami), kedze Draculy mam v tak peknom skoro NOS stave, ze mi je luto ich nosit a otlkat. Cely nateseny som dosiel domov, nastavil ich a zistil ze nefunguju:( Same sa zastavuju v roznych polohach, aj ked som ich poriadne natiahol - ci uz korunkou alebo pohybom. Za pol hodinu meskaju tym padom 5 minut. Wrrr, a dnes je u nas statny sviatok takze reklamacia az v pondelok... Ze ja som si ich poriadne neskontroloval na predajni... Mam ponaucenie.

Odesláno (upraveno)

Kuci může mi někdo  proměřit tah?

Šířka L2L u stěžejek

Šířka L2L u spoje se sponou

Šířka a délka článlu, tloušťka..

Dostal sem se k tahu, ale moc nevím... značení na 1. článku je 49x8 G C Z

Mám jej na Monstra 1. generace, prostě klasika..

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Ou, jasne. Vcera som bol reklamovat, pani na predajni uznali a objednali obratom novy kus. Paradny pristup, ako to ma byt... Este mi poradili ze mam radsej zobrat druhy ciselnik (ten modry tmavsi s pinguinmi), nakolko ma videli s okuliarmi a tento druhy je kontrastnejsi a lepsie na nom vidno cas. Tak som suhlasil...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...