karel hb Odesláno 21. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Já mám taky J verzy a mám druhý v arabštině. Ty římský jsem zatím viděl vždy na verzích K. Já bych se těch veselých barev nebál, ale ke kvádru to nejde to je jasný. Mám na fortiskách oranžový silikon, kterej točím s černým a není problém. Je jasný, že na starším chlapíkovi na úřadě by to nevypadlo moc dobře Tak omluva, já už na to pořádně nevidím, bude to taky arabština,mě to přijde všechno stejný.
Pavel K. Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Tak omluva, já už na to pořádně nevidím, bude to taky arabština,mě to přijde všechno stejný.To mě připomíná jednu příhodu. Jednou jsem si něco kupoval a snažil se vyluštit informace na štítku. Protože už blbě vidím na blízko tak jsem to nemohl přečíst (malý písmo). Tak jsem to dal manželce ať mě to přečte, že to nepřečtu a ona na mě se smíchem, že to taky nepřečte protože to je v arabštině, že jsem ani nepoznal, že to není česky .
Návštěvník Strocek Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Kluci musím se Vám přiznat. Já jsem ty svý oranžády v pátek prodal kolegovy z Práce. Měl jsem z nich smíšený pocit a bylo to 50/50 a věděl jsem, že to není úplně ončo. Zjistil jsem, že prostě potřebuji tmavý cifr. Vadil mi kontrast oranžové a bílé. Když nebylo úplně jasné světlo, tak ta oranžová s bílou ač teda orámovaná černou linkou byla pro mě nepřehledná. To svý Fortisky můžu odečítat z kilometru. Prodal jsem je bez tahu, protože ho kolega nechtěl. A protože se mi Monstry líbí a fakt se mi příjemně nosili a po týdenní zkušenosti musím říct, že to jsou velice povedené hodinky, které mě zaujaly, tak jsem si objednal drákuly na gumě protože tah mi zůstal. Objednal jsem verzi K protože J naši oblíbení prodejci nabízí, ale třeba tam budu mít ty římský čísla, což se mi líbí. Zaplatil jsem 200kila poštovný fedex a prej by měly přiletět v pondělí, objednával jsem je ve středu, tak jsem zvědavej.
Jörg8X Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Drákula na gumě se mi líbí, na tahu mě to moc nebere, ale chtěl bych to vidět naživo
Návštěvník Strocek Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Drákula na gumě se mi líbí, na tahu mě to moc nebere, ale chtěl bych to vidět naživo musím ti dát za pravdu, že na gumě podle fotek vypadá o trochu lepší. No uvidíme snad se mi budou líbit (věřím, že jo). Ty drákulové mi přijdou asi nejhezčí z možných variant. Ono i oranžády jsou pěkné to jako né že né, ale ten kontrast mi dělal problémy a pak další varianta co se mi líbí je drákula, tak snad to nebude to třetice všeho dobrého... Až budou tak nafotím neboj.
Jörg8X Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Jasně, jsem zvědavý na fotky Ještě by si někdo mohl koupit SPR315, nejlépe na gumě, abych pak věděl, co si mám koupit 315 na gumě taky vypadá docela dobře, na tahu jsou divné... Já už jsem asi úplně zavrhl staré oranžové, které jsou si chtěl pořídit a teď spíš přemýšlím nad: zdroj: http://forums.watchuseek.com/f21/srp311-srp315-bezel-swap-963504.html
Návštěvník Strocek Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Jasně, jsem zvědavý na fotky Ještě by si někdo mohl koupit SPR315, nejlépe na gumě, abych pak věděl, co si mám koupit 315 na gumě taky vypadá docela dobře, na tahu jsou divné... Já už jsem asi úplně zavrhl staré oranžové, které jsou si chtěl pořídit a teď spíš přemýšlím nad: V kolik v neděli vstáváš ? Já tak na oběd . Když je vidím takhle, tak mi přijdou ty v úpravě PVD vzhledově asi nejhezčí, ale musíš na to hledět taky jak ti budou sedět a jak budou praktický a když jsem je viděl na ruce, tak mě to moc nebralo. Ty černý (obecně černý hodinky) na mě působí nebo mám je zaškatulkovaný jako modní doplněk k oblečení, takže já bych se rozhodl pro celo "stříbrný" univerzály. Já jsem úplně na začátku spíš pokukoval po tmavším cifru, ale trochu mě zlákaly právě fotky a nevšednost oranžového cifru, tak jsem to zkusil a jak se tady píše, nepřeskočila jiskra, ale jsem rád, že jsem to zkusil, protože mám teď jistotu. No a z těch tmavších zbyla verze klasická černá a nebo upír. Ta klasická černá to je prostě klasika, ta asi nezklame, a ty upíry mi přišly takovej kompromis mezi klasikou a trochu úletem, tak snad to vyjde... Jinak co jsem zjistil za těch něco přes týden užívání je, že se mi Monstry skvěle nosily a jako takový se mi líbily a nosil jsem je častěji než fortisky, což asi teda bude, že jsem je měl ještě neokoukaný, ale počítám s nima na každodenní nošení a né jako na občasnou změnu ke zlepšení nálady, což by možná postačovaly i oranžády.
Jörg8X Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Poslední dobou vstávám v 6 skoro každý den, asi stárnu, či co Já mám právě staré, černé a od ledna je nosím skoro pořád, jen tuším asi na 2 dny jsem je odložil, takže na každodenní nošení mi černé přijdou naprosto ok. Proto bych chtěl něco podobného jako ty, tj. trochu úlet, ale zas né moc... asi by mi vadilo, je vytáhnout 2-3x za měsíc Počkám si na tvoje fotky a uvidím..,
PetrM Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Pánové mám dotaz, možná blbý, ale co už nadělám.Co všechno se považuje za Monstra ? Koukám na MyWatchHub.com a označení Monster mají jen SRPy488,489,485,487,490,483Zbytek se 42mm jsou miniMonstra ? A které - SRPy 309, 311 a SNZF47,49 51,53 a ještě SKXy ? Charakterizuje je něco jiného než tvar pouzdra a lunety ? Myslel jsem ještě water resistant, ale v tom to není, od 100-200m.Mám SKX781 a uvažuju ještě o nějakých dalších a tak bych rád měl jasno.
Návštěvník Strocek Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) To co máš ty je první generace Monster a dělaly se od roku 2000 v těchto provedení. Oranžové a černé a pak v limitované edici v různých barvách (zamba, snow, modrý, žlutý, zelený, červený a asi jich bude víc) a měly i kyklopa na datumu. Druhá generace od roku 2012 vypadala viz foto. Ta modrá je limitovaná edice a na tý fotce jsou dost přitažený barvy. Ještě se můžeš setkat že s označení místo K je tam J. Tzn J děláno v Japonsku na ciferníku naspáno made in Japan, K někde jsem četl, že snad Jižní Korea, neznačeno nikde. každopádně by to mělo být to samé, ale jedno se montují v Japonsku a ty ostatní mimo Japonsko. Jsou levnější a z dosavadních zjištěných informací verze K má po angličtině římský čísla, verze J má jako druhý nějakou arabštinu (to tak nějak zjištěno od ostatních členů kdo co má, ale asi toho bude víc). Jinak rozdíl mezi starými a novými kromě vzhledu je strojek s 24 Jewels a hackingem. K mimi Monstrům toho moc nevím. Jinej prodejce mini monstry vede jako sport 5 http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/ . Jako klasický Monstry bych bral první a druhou generaci viz foto. Upraveno 23. března 2014 uživatelem Strocek
lucid Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 A co taková Trek Monstra (např. tyto SARB047)
ggrand Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Stejne tak jako sarb059 neni skx, tak tohle nejsou Monstra. Baby mostra se jeste rikalo jednem petkam,ale model uz nevim. To Baby oznaceni je zajimave, protoze jsou v nekterych mistech vetsi nez puvodni Monstra.
PetrM Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Díky za informace.Věnoval jsem tomu opět trochu času a vyšlo mi toto (foto jsem si vypůjčil z MyWatchesHub) :Řada SNZF 45,47,49,51,53 - jen co je v nabídce prodejce, asi budou další barevné varianty.vodotěsnost 100m, velikost pouzdra bez korunky 42mm, korunka na 3, strojek 7S36Příklad: Řada SRP Monster 488,489,485,487,490,483vodotěsnost 100m, velikost pouzdra bez korunky 44mm, korunka na 3, strojek 4R36Příklad: Samostatně uveden model SRP481 Monster Minivodotěsnost 100m, velikost pouzdra bez korunky 44mm, korunka na 3, strojek 4R36 Řada SRP 307,309,313,315vodotěsnost 200m, velikost pouzdra bez korunky 43mm, korunka na 4, strojek 4R36Azvláštní je, že u SRP311 je uvedena velikost 42mm (vše ostatní je identické)Příklad: Řada SKX 781vodotěsnost 200m, velikost pouzdra bez korunky 42mm, korunka na 4, strojek 7S26Příklad: Mutace K a J je jasná, to se tady řeší každou chvíli. Ozančením Monstra, BabyMonstra, MiniMonstra se nejde asi řídit, někde to neuvádějí. Pochybnost bych měl o řadě SNZF, ale asi to bude dle chuti každého Seikaře.
Návštěvník Strocek Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Tak mám kuci nový pecky .Určitě jsou více pro mě přehledný než oranžády. Je to tak jak jsem čekal, střed mezi klasikou a úletem. Druhej jazyk mám asi ve španělštině, chtěl jsem ty římský škoda. Docela mě příjemně překvapil ten origo gumák, čekal jsem ho horší. Na časté nošení bych viděl spíš tah, na léto, do vody a drsnější aktivity samozřejmě ten gumák. Jak jsem viděl ty PVD s tím oranžovým gumákem, tak mě napadlo co na Drákuly zkusit červený http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p4846h254s1470-Watch-band-Atlantis-.html Nějaký foto, ale jsem jalovej fotograf a ten foťák je jeden z prvních digitálů... Dal jsem něco zblízka něco z trochu vetší dálky.
PetrM Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Jsou nádherné !!! SRP313 ? Ten červený řemen vypadá dobře, ale na tuhle barvu si ho neumím představit, ale třeba to bude vypadat dobře....Pak dej fotku.
PetrM Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 To Strocek: Odkud jsi je bral ? 21jewels, MyWatchesHub nebo něco jiného ? S těmito dvěmi prodejci mám velmi dobré zkušenosti, tak mě to zajímá. Dík.
yaro Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 ...chtělo by to vidět na živo... škoda, že to není v okolních vodách prakticky možné... a člověk musí procházet pokusy sama na sobě...
karel hb Odesláno 24. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Tak Monstra už jedou k novému majiteli. Definitivně jsem si ověřil, že se bez Monster obejdu, ale je fakt, že na fotografiích se mi budou líbit dál. Mohu potvrdit, že jsou to super hodinky a časem k nim třeba dospěju, ale tak hned to asi nebude. Tož asi tak.
Návštěvník Strocek Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Jsou nádherné !!! SRP313 ? Ten červený řemen vypadá dobře, ale na tuhle barvu si ho neumím představit, ale třeba to bude vypadat dobře....Pak dej fotku. Jsou to SRP313K1. A myslím, že to je fakt ončo. Bral jsem je přes MyWatchesHub dal jsem si fedex za 2kila navíc. Objednal ve středu a dneska jsem si to vyzvedával na celnici. Což je docela rychlý. Ty původní oranžády jsem tam bral taky, ale to jsem si nechával klasickou poštou. Přišli taky relativně rychle, ale nechal jsem na poště to proclení a vyřízení s doručením a to byl tak tejden navíc. ...chtělo by to vidět na živo... škoda, že to není v okolních vodách prakticky možné... a člověk musí procházet pokusy sama na sobě... To je špatný, člověk by si ušetřil hodně času a asi i peněz i když já jsem na tom v důsledku vydělal gumák navíc . Jako ale když vidíš, že u nás jdou za dvojnásobek na e-shopech, tak ti nic jiného nezbývá. Jenom pro zajímavost kolega co ode mě koupil ty oranžády, tak jsme zapomněli, že mají tlusté osičky a že bude asi nejlepší objednat ten gumák Z20 z ebay. Před tím jsme volali do zastoupení SEIKO pro ČR v Praze, jestli nemají ten gumák. Skladem ho neměli, ale když by ho objednali, cena něco přes 7 kill a byl by tak v květnu... Takže takhle to nějak chodí u nás...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se