Jörg8X Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Jasně, teď jsem podíval ještě jednou a ten tah tam vidím Přišlo mi, že tam nic není... proto jsem se ptal. Jinak nato mě taky baví, je to velmi pohodlné a člověk má za pár korun hned "jiné" hodinky
TomasH Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 V 26. 4. 2014 v 7:39, bcmike napsal: Moje první Monstra. Zatím naprostá spokojenost. Jsou ještě hezčí než na obrázcích. Na monstra to chce mesh (a az ho Ondro budes objednavat, tak dej vedet, pripojim se :-) Jedina mala vitka k tem tvejm je ten napis "made in" je to takove nevyvazene, ale chapu ze to pro nektere staty musi bejt.
Pulsar Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 na made in JAPAN bych byl hrdý a rád za nápis V dnešní době kdy vše je P.R.C. ( produkt republika china nebo rovnou made in China.
CEGY Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Monstry jsem ještě neměl, ale určitě na ně dojde. A když, tak do novejch, zubatejch.
ggrand Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 V 26. 4. 2014 v 17:13, Pulsar napsal: na made in JAPAN bych byl hrdý a rád za nápis V dnešní době kdy vše je P.R.C. ( produkt republika china nebo rovnou made in China. K čemu je ti poblbaný nápis made in Japan, když jsou schopni ti prodat hodinky s nesedící lunetou. K čemu je mi velevážený původ zmetku, když chci hodinky.
Pulsar Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 jako že myslíš , že kvalita je úplně stejná jako bez made in japan?
bcmike Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Ať si každej vybere co se mu líbí. Proto dělají verzi s a bez "Made in Japan". Já chtěl právě s ním. Samozřejmě nějaký nápis nezaručuje kvalitu, to je jasný, ale to je na jiné téma. I Mercedes si můžeš koupit zmetek, ale je to více nepravděpodobné než SsangYong.
kdojinej Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 V 26. 4. 2014 v 18:01, Pulsar napsal: jako že myslíš , že kvalita je úplně stejná jako bez made in japan?Jak říkáš. Spíš je to kus od kus bez ohledu na nápis. Jako všecko.
McStinger Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Tie, čo sú Made in Japan majú sekundovku vycentrovanú presne na dvanástkový index, je to vidieť aj na fotke, ktorú dal bcmike.
ggrand Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 V 26. 4. 2014 v 19:22, bcmike napsal: Ať si každej vybere co se mu líbí. Proto dělají verzi s a bez "Made in Japan". Já chtěl právě s ním. Samozřejmě nějaký nápis nezaručuje kvalitu, to je jasný, ale to je na jiné téma. I Mercedes si můžeš koupit zmetek, ale je to více nepravděpodobné než SsangYong.Když si kupuju SsangCosi, tak očekávám SsangCosi a ne Mercedes. Tolik k made in Japan. McStinger : Pulsar : Jsou stejné. Co kus, to originál a to i v cenové kategorii Sumo.
Návštěvník Strocek Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Já jsem přesvědčenej, že kvalita J a K bude stejná. To by si renomovaná značka ani nemohla dovolit. Když máš technologii a materiál, tak jestli to dá dohromady japončík nebo číňan je jedno. Nevím jestli všechny, ale většina jedničkových limitek jsou označení K... Jinak férově říkám, že kdybych si mohl vybrat s nápisem made in JAPAN nebo bez, beru s nápisem. Prostě jenom pro ten pocit, i když jsem přesvědčenej o stejný kvalitě.
McStinger Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 Určite človeka baví, mať na hodinkách Made in Japan, ale osobne súhlasím s ggrandom, že Made in Japan v tejto cenovej nezaručuje nič navyše, ani kvalitnejšiu výstupnú kontrolu.
Kid_A Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2014 moc pekne....tady u tech cernych mi ty novy "zubaty" indexy ani tak nevadej:))) V 26. 4. 2014 v 7:39, bcmike napsal: Moje první Monstra. Zatím naprostá spokojenost. Jsou ještě hezčí než na obrázcích.
TomasH Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 V 26. 4. 2014 v 21:03, McStinger napsal: Tie, čo sú Made in Japan majú sekundovku vycentrovanú presne na dvanástkový index, je to vidieť aj na fotke, ktorú dal bcmike.Jak muzou mit tyhle hodinky presne vycentrovanou sekundovku presne na na dvanactku , to asi nepochopim.
TomasH Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 V 27. 4. 2014 v 5:23, TomasH napsal: Jak muzou mit tyhle hodinky presne vycentrovanou sekundovku presne na na dvanactku , to asi nepochopim. Jo leda... leda ze by byli made in japan :-))
Pulsar Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 To záleží v jaké poloze se ta vteřinovka ,,hackne,, re: ggrand: Nicméně prostě to jak licují indexy s lunetou a během ručiček tedy je kus od kusu ? Jasně Made in japan nezaručuje to, jak to nalepí robot na ciferník a v té velké produkci to občas ujede. Nicméně pocitově bych si asi taky vzal s tím nápisem
McStinger Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 (upraveno) V 27. 4. 2014 v 7:26, Pulsar napsal: To záleží v jaké poloze se ta vteřinovka ,,hackne,, Dobre, to je snáď každému jasné. Na japonských modeloch to ale ide ľahšie. Seiko kvôli tomu chcelo dokonca na monštrách Made in Japan začať robiť kyklopa na dvanástke, aby bol hacking jednoduchší. Stretli sa ale s búrlivými protestami v thajskej fabrike, kde zamestnanci tvrdili, že kyklop má byť iba na thajských limitkách. Radikálnejší odporcovia kyklopa dokonca začali monštrá používať ako boxery, hodinky v dlani a ťah cez prsty ruky. Odniesol si to japonský manager Husuka, na lícnej kosti má doteraz otlačenú sponu. Japonský zväz žien Misuki naopak kyklopa podporoval, vraj muži hacknú sekundovku rýchlejšie a budú mať viac času venovať sa ženám. Upraveno 27. dubna 2014 uživatelem McStinger
F.B. Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 V 27. 4. 2014 v 8:00, McStinger napsal: Dobre, to je snáď každému jasné. Na japonských modeloch to ale ide ľahšie. Seiko kvôli tomu chcelo dokonca na monštrách Made in Japan začať robiť kyklopa na dvanástke, aby bol hacking jednoduchší. Stretli sa ale s búrlivými protestami v thajskej fabrike, kde zamestnanci tvrdili, že kyklop má byť iba na thajských limitkách. Radikálnejší odporcovia kyklopa dokonca začali monštrá používať ako boxery, hodinky v dlani a ťah cez prsty ruky. Odniesol si to japonský manager Husuka, na lícnej kosti má doteraz otlačenú sponu. Japonský zväz žien Misuki naopak kyklopa podporoval, vraj muži hacknú sekundovku rýchlejšie a budú mať viac času venovať sa ženám. Chvíľu som rozmýšľa, či je to fakt, alebo fikcia :-)?no potom mi "pes vstal z kábliku"?dobré čítanie na ráno, Ilonka F.
Daemonultimate Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 V tom případě je vidět,jakou pozornost věnují ženskému názoru :-) .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se