Čajíček Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Tak to gratuluji. Už po nich taky nějakou dobu pokukuji.
Bushman Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 S Monstrama je to jako s první láskou, po ní máš spousty ženskejch,ale stejně si na ni vzpomínáš.Já jsem svoje monstra prodal a za měsíc jsem zjistil, že mi nějak chybí. Tak jsem si kupoval další. Že jsem byl doma za debila, to byl jen takový malý vedlejší benefit celé transakce. :-)
wizard-ov Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Že jsem byl doma za debila, to byl jen takový malý vedlejší benefit celé transakce. :-)Hezkýýýý
Bushman Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 No ty se moc nesměj, ty na tom máš svůj podíl...
wizard-ov Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Já mám teď alespoň na dva měsíce od Monster voraz :-) Během pěti měsíců jsem měl troje...nechci být už za úplného vola.
tombas Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Byly aspoň pokaždé jiné, nebo kupuješ a prodáváš pořád ty samé?
wizard-ov Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 jedničky - ty jsem vyměnil, pak dvojky - ty jsem prodal, pak zase jedničky bo se mi fakt líbí více...pak jsem to všechno hodil za hlavu a v pohnutí mysli je střelil, anžto jsem měl chronokocovinu z toho, že jsem koupil MM... a teď se mi líbí jedny pětky a tak tu sedím, držím se zuby nehty a mám strach si dát další sklenku vína bo pak budu povolnější a koupím je
tombas Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Super, můžeš prozradit, které pětky se ti momentálně líbí? Jen tak, pro inspiraci?
tombas Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Jo, pěkné, limitka v červené a žluté barvě. Osobně se mi více líbí ta žlutá, na léto super.
Čajíček Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Já mám teď alespoň na dva měsíce od Monster voraz :-) Během pěti měsíců jsem měl troje...nechci být už za úplného vola.Hurá nejsem jedinej magor, kterej je kopil víckrát. Tak ještě pořídím ty nové a můžeme založit klub monster pošuků
People Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wizard-ov Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 People co to je? Každopádně je vidět, že Monster look vypadá dobře i na krokoušovi (nebo pseudokrokoušovi)
Bushman Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Vypadá to hezky, ale namočit by se to asi nemělo, nebo to nevádí ani té kožce?
People Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Origo Oris remen za par korun na burze. Moje hodinky sa do vody nikdy nedostavaju.
Bushman Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Já jak je nesundavám ani ve sprše, tak vodu mají pravidelně. Proto jsem taky od Wizardov ještě nekoupil ty jeho bronzový pilotky, protože s těmi bych si to dovolit nemohl. Ale že by se mi ku...sky líbily.
wizard-ov Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Však sprchovat se můžeš... i potápět... otázka je, co by se s těmi hodinkami stalo Jinak, co takovéhle Monstra ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 (upraveno) Tie väčšie sú baby tuna SPR453, nie monster. Menším sa hovorí Field Monster SRP451. Ale naozaj Monster sú SRP455, nejaké fotky sú TU. A sú to vydarené hodinky. Upraveno 26. října 2014 uživatelem McStinger
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se