Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S Monstrama je to jako s první láskou, po ní máš spousty ženskejch,ale stejně si na ni vzpomínáš.

Já jsem svoje monstra prodal a za měsíc jsem zjistil, že mi nějak chybí. Tak jsem si kupoval další. Že jsem byl doma za debila, to byl jen takový malý vedlejší benefit celé transakce. :-)

Odesláno

jedničky - ty jsem vyměnil, pak dvojky - ty jsem prodal, pak zase jedničky bo se mi fakt líbí více...pak jsem to všechno hodil za hlavu a v pohnutí mysli je střelil,  anžto jsem měl chronokocovinu z toho, že jsem koupil MM... a teď se mi líbí jedny pětky a tak tu sedím, držím se zuby nehty a mám strach si dát další sklenku vína bo pak budu povolnější a koupím je  :death:

Odesláno

Já mám teď alespoň na dva měsíce od Monster voraz :-) Během pěti měsíců jsem měl troje...nechci být už za úplného vola.

Hurá nejsem jedinej magor, kterej je kopil víckrát. Tak ještě pořídím ty nové a můžeme založit klub monster pošuků :punk:

Odesláno

Já jak je nesundavám ani ve sprše, tak vodu mají pravidelně. Proto jsem taky od Wizardov ještě nekoupil ty jeho bronzový pilotky, protože s těmi bych si to dovolit nemohl.   :lol2:  :lol2: Ale že by se mi ku...sky líbily. 

Odesláno

Však sprchovat se můžeš... i potápět... otázka je, co by se s těmi hodinkami stalo  :)

Jinak, co takovéhle Monstra ? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Tie väčšie sú baby tuna SPR453, nie monster. Menším sa hovorí Field Monster SRP451. Ale naozaj Monster sú SRP455, nejaké fotky sú TU. A sú to vydarené hodinky.

Upraveno uživatelem McStinger

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...