tano Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Oboje jsou super, ale stejne ty orange jsou dle IMHO top.
Jörg8X Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Já mám troje Monstra a taky žiju Ale na mě jsou oranžové asi moc barevné... moc jsem je neunosil
Bushman Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 No podle mne to chce mít jedničkový i dvojkový a nejlépe všechny barevný varianty. Až přijdu na to, jak to zdůvodnit doma, tak si takhle pořídím celou stáj... :-)
tano Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Taky bych mel problem doma, priznavam.
lub Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 taky mám často cukání si ke stávajícím původním oranž koupit nová černá monstra.našel jsem za super cenu 181 babek - kdybyste měl někdo zájem:http://www.ebay.com/itm/2013-SEIKO-AUTOMATIC-4R36-BLACK-MONSTER-PROFESSIONAL-DIVERS-200m-WATCH-SRP307K1-/251649827860?pt=Wristwatches&hash=item3a977fa414#shpCntId
Návštěvník Strocek Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) To je pěkná cena za ty černý. Kupovat oranžády k černejm si myslím, že má smysl v případě, že doma nemáš několikery oblíbený hodinky, protože ty oranžový bys prostě neunosil. Já jsem je koupil jako druhý hodinky na střídačku a moc jsem je nevyvětral. Teď mám tmavej cifr a mám je jako primární. Ale přiznám se, že mě myšlenka si oranžový zase koupit napadla, ale vím, že bych je neunosil a kupovat je jenom proto abych je měl a pak z povinnosti je občas provětral, není dobrej nápad. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Strocek
Jörg8X Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 vím, že bych je neunosil a kupovat je jenom proto abych je měl a pak z povinnosti je občas provětral, není dobrej nápad. Tak nějak jsem dopadnul já Chtěl jsem hrozně moc vyzkoušet, ale skoro jsem je vůbec nenosil
Beet Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Tak nějak jsem dopadnul já Chtěl jsem hrozně moc vyzkoušet, ale skoro jsem je vůbec nenosil Ja mam jenom oranzady a unosim je uplne v pohode. :-)
brumko Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Zatiaľ sa mi neokukali. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gathol Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Oranžová nosím asi nejvíc a taky podle toho vypadají Ale baví mě víc na NATO nebo na gumě, než na tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem gathol
Návštěvník Strocek Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Fotka strašná, ale moje bajvalky a současný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Fotka normální průměr, spíš ty tlapy jsou strašný! S váma bych si, hoši, nechtěl vyměňovat názory
Jörg8X Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Máte to pěkně barevné Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem Jörg8X
Návštěvník Strocek Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Fotka normální průměr, spíš ty tlapy jsou strašný! S váma bych si, hoši, nechtěl vyměňovat názory Kolega je nadšenej sportovec, tak má velký zápěstí Máte to pěkně barevné Díkes
Bushman Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Mně se snad začínají víc líbit ty starší monstra - to není normální se mnou už. Jenže ty zase nemají hacking, který se mi moc šikuje. Leda vrazit nový strojek do starých monster.
5etter Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Mně se snad začínají víc líbit ty starší monstra - to není normální se mnou už. Jenže ty zase nemají hacking, který se mi moc šikuje. Leda vrazit nový strojek do starých monster. Na co je ti hacking, když se ti do večera rozejdou o několik sekund? Když jsem poprve na ruku nasadil mechaniky, tak mi hacking taky chyběl, ale to je jen o zvyku. Za pár měsíců jsem se naučil neřešit sekundy a to potom nějaký hacking nepotřebuješ.
Bushman Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 No jo, jenže já jsem právě zmlsaný tím přesným časem, tak se to snaží aspoň nařídit přesně. Ale jak říkáš, do večera je to o pár sekund jinde.
Vajt Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Bushman: zkus starý, je to prostě originál... OM mi dávaj smysl ikdyž je vezmu párkrát do roka, jednou budou vzácný...
Návštěvník Strocek Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) Bushman: zkus starý, je to prostě originál... OM mi dávaj smysl ikdyž je vezmu párkrát do roka, jednou budou vzácný...jestli jednou budou OM vzácný, tak my už u toho nebudem... Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem Strocek
wizard-ov Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Bushmane ber ty Monstra jednicky a na presnost se vykvajzni... od toho mas Rangemany
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se