Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to mas fakt dobry.

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tan ono se to zase potento, nedělám si iluze. Jsem zvyklý je tak po týdnu o půl minuty srovnat a teď nic, tak mi to vrtá hlavou.

To chapu, by si 1 mohl myslet, ze to je predvoj neceho negativniho, ze? :))

Odesláno

Mě šly, jak se zajížděly, od plusových hodnot, přes naprotou přesnost po někaý čas do cca -4s/d.

Pak si daly volný pád ze 170cm na betonovou podlahu a od tý doby dělají cca -30s/d

V únoru by mě měla končit záruka, tak je pak otevřu a pošteluju.

Návštěvník eloga
Odesláno

Mě šly, jak se zajížděly, od plusových hodnot, přes naprotou přesnost po někaý čas do cca -4s/d.

Pak si daly volný pád ze 170cm na betonovou podlahu a od tý doby dělají cca -30s/d

V únoru by mě měla končit záruka, tak je pak otevřu a pošteluju.

no dobrá, a je ten pád na nich vidět? Jestli ne, tak to s tou zárukou chápu, jinak je votevřít můžeš klidně hned, budeš to mít jistý, alespoň sám uvidíš, zdali by ti případná reklamace byla později něco platná a také možná se dá zabránit včas dalším škodám. Já bych se na záruku vyprd a poslal je k Tondakovi, to je Seiko odborník. Zdar.  :cheers:

**

Návštěvník LukeD
Odesláno

Tak se, pánové (a dámy - pokud tu tedy nějaké vůbec jsou), také hlásím do klubu. Dalo mi to zabrat, ale přečetl a prohlédl jsem si to tu všechno...

Po pravdě, stejně jako většině místních se mi Monstra na první pohled nelíbila ani trochu. Ovšem na rozdíl od většiny místních se mi ta oranžová nelíbí dodnes, lhostejno zda stará či nová. Každopádně ciferník těch nových se mi líbí o poznání více. Ovšem nebýt toho, že jsem jednoho krásného dne na eBay zahlédl fialovo-modrou limitku, tak bych si Monstra s 99% pravděpodobností nikdy nepořídil. Takhle to ale byla láska na první pohled a já v ten moment věděl, že jsem ochotný za ně dát (takřka) cokoliv. A tak se také stalo.

No, a teď se můžu akorát tak modlit, aby se mi nakonec časem nezačaly líbit i jiné barevné varianty a neskončil jako někteří zdejší "postižení" s rodinkou Monster. ;) Obzvláště pokud budu do tohoto vlákna chodit i nadále...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ta stříbrná ok, ale ta modrá je hrozná :D

Souhlas, ty "moje" modrásky vypadají se stříbrnou lunetou fakt parádně, zatímco modrá luneta si s oranžovým cifrem moc nerozumí. Tak či tak je prohazování lunet dobrým nápadem na oživení hodinek, pokud má jeden monstrózní rodinku a už ho nebaví střídat tahy...

Návštěvník LukeD
Odesláno

For all those monster owners out there that would like to swap out different bezel combinations, or just would like to remove the bezel for cleaning, this is a decent YouTube tutorial. The key is to rotate the bezel so notches are offset. But I think there are two other key things not included here that should be noted.

1. Highly recommend putting a piece of masking tape or similar over bezel edge to minimize risk of scratching it up with the knife, and not just sticking a bare knife in like the guy in this video did.
2. When putting the bezel back on it will require some significant pressure, so don't be timid. Just be sure to use a soft protected surface if using a table top, etc. I put it on a protected table surface, added another soft cloth to the top, then put a book over it and pressed fairly hard until it popped back on.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Sem ani nevěděl, že to jde takhle nožem odloupnout. Na konci píše, že používá mazivo na řetězy kol. Já na kolo používám speciální lepkavý mazivo přímo určený na řetězy a to bych tam nedával, na videu je ale nějakej olej, ale doporučil bych spíš univerzální WD-40.  

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ono by to chtělo nejlépe něco, na co se prach pokud možno nelepí. Mám ten pocit, že mi kdysi kdosi říkal, že profesionální cyklisté používají grafitový prášek. Ale jestli by to fungovalo i na lunetě hodinek, toť otázkou...

Jinak jiný borec psal, že se mu tu lunetu po olepení páskou kvůli ochraně sundat nepodařilo, protože do té příliš úzké spáry zkrátka a dobře žádný nůž nenarval, tak do ní kápl právě trochu WD-40, párkrát s ní zatočil a luneta se prý točí jako nová.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Až z toho oči přecházejí - jeden neví, kam se dívat dřív. Nebo spíš kam uhnout pohledem? :D

Odesláno

Bomba, zadna cerna deprese. Palec nahoru chlape.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...