Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Já bych se tu tedy s dovolením kromě toho, kde - a jestli vůbec - se dá sehnat kolo s římskými názvy dnů (na což zatím nikdo neodpověděl), zeptal ještě také na to, jestli náhodou nevíte, co je tohle za řemen, popř. kde ho koupit? Narazil jsem na něj, uložil fotku, pak na to krapet pozapomněl a teď jsem to zase na disku vylovil. A čím dál tím víc si říkám, že ho nezbytně nutně potřebuju. :) Však to znáte...

post-34682-0-16939300-1422800058_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Nejsem si jistej, ale určitě jsem na tyhle řemeny narazil, ale nemůžu si vzpomenout. Zkoušel jsem je i hledat a nic... našel jsem něco podobnýho, ale to není on. Jako když jde do tuhýho, tak bych se vůbec nebál založit vlákno přímo na identifikaci řemínku, což jsem jednou udělal a do půl hoďky jsem věděl...

http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenbandversand-p14938h803s804-Uhrenband-Bisonte-20.html

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník LukeD
Odesláno

Já jedno staré řemínkové mám, tak ho asi oživím. Každopádně díky za snahu.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Neni zač, samo o sobě mě sere, že ho nemůžu najít  :)  . Jestli se ti to povede, tak to sem pak postni ;) . 

Odesláno

Já bych se tu tedy s dovolením kromě toho, kde - a jestli vůbec - se dá sehnat kolo s římskými názvy dnů (na což zatím nikdo neodpověděl), zeptal ještě také na to, jestli náhodou nevíte, co je tohle za řemen, popř. kde ho koupit? Narazil jsem na něj, uložil fotku, pak na to krapet pozapomněl a teď jsem to zase na disku vylovil. A čím dál tím víc si říkám, že ho nezbytně nutně potřebuju. :) Však to znáte...

Tak jsem prolezl celé vlákno o Monstrech a po Tvém řemenu ani památky :-(

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ale kdeže, na Watchuseek jsem ho zahlédl a obrázek uložil. To mne mrzí, že sis s tím dával tu práci zbytečně. Nicméně už se mi onen příspěvek na WUS podařilo dohledat a napsal jsem přímo jejich vlastníkovi, tak snad se mi časem ozve a svět bude zase o něco krásnější. ;)

Odesláno (upraveno)

Mrknul jsem na google a ani po hodině hledání a zkoušení různých hesel a klíčových slov jsem nic nenašel... Tak doufám, ze Ti napíšou z wus. Je to fakt pěknej řemen a "modrakum" sedne :-)

Upraveno uživatelem mr.BSE
Návštěvník LukeD
Odesláno

Zamba Monster - tahle limitka už je opravdu pořádný úlet.

post-34682-0-23431400-1423064300_thumb.jpg

post-34682-0-65399200-1423064300_thumb.jpg

Návštěvník LukeD
Odesláno

Zamba Monster - tahle limitka už je opravdu pořádný úlet.

Ha, díky za upozornění. Budu si na to dávat pozor. V případě téhle limitky je nick uživatele jasný už z cedulky na fotografii a přímý link na příspěvek najdete zde.

Odesláno

Přidávám tip na řemen pro vlastníky nových Monster s červenými zuby: http://www.fredawatchstraps.com/panny1515.html Třeba se tahle kombinace bude někomu líbit.

Zdroj: http://forums.watchuseek.com/f21/srp-new-monsters-post-em-here-719052-post5988970.html#post5988970

Parádní. Hodně dlouho jsem se rozhodoval, jestli vzít starý oranžový nebo nový drákuly. Určitě jsem si nevybral špatně. Ale fotky tohoto typu mě trochu znervózňujou... :)

Návštěvník LukeD
Odesláno

Mininávod na úpravu NATO/ZULU pro někoho, komu k Monstrům nesedí šířka 20 mm a rád by třebas 24 mm.

It only takes a few minutes and super easy. You just need to measure the spacing between the spring bars, as it might bee a bit less than the lug to lug measurement. Careful when cutting, take a little less off than needed. You can always cut more, but if cut too much that's it then. Seal with a lighter so it don't start to unravel.

Only inconvenience with strap like this is that you need to take the spring bars off when changing strap because it doesn't slide in like normal size natos/zulus. It might be even easier to do this with a two piece zulu to get an affordable canvas strap...

post-34682-0-98506800-1423074117_thumb.jpg

Odesláno

Silicon ???

http://www.ebay.com/itm/20mm-Blue-Silicone-Rubber-Watch-Strap-Band-WB1404-/171664337320?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27f7fde9a8

Náhodou jsem klikal a před deseti minutami jsem si ho koupil. :-))

Odesláno

Ale kdeže, na Watchuseek jsem ho zahlédl a obrázek uložil. To mne mrzí, že sis s tím dával tu práci zbytečně. Nicméně už se mi onen příspěvek na WUS podařilo dohledat a napsal jsem přímo jejich vlastníkovi, tak snad se mi časem ozve a svět bude zase o něco krásnější. ;)

Tak doufám,že dáš vědět,mě se zase líbí ta překlápěcí spona /motýlovka :-)  /.

Odesláno

Před týdnem sem si na mobilu dal jako tapetu fotku svých starých monster ,které jsem před rokem a půl prodal ,a hádejte jak to dopadlo .....

A to jsem býval přesvědčen že monstra nikdy více.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...